13 יוני 2017, 00:34
החציל האצטקי כתב:הדרך לחזור לצמרת היא להביא לפה פרסונות שלא שייכים לפה. זה מאמן, זה מאמני כושר, זה סקאוטים, זה שחקנים.
אתה לא תגיע לכלום עם משהו קונבנציונלי.
בלאט זה אחלה, אבל צריך עוד הרבה.
13 יוני 2017, 00:35
13 יוני 2017, 00:35
אחדשיודע כתב:אם אתם כבר שואלים מה עדיף - אז עדיף שהבעלים ימכרו. בדרך הקצרה ביותר.
בלאט זה מכונת הנשמה למת.
13 יוני 2017, 00:36
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:אם אתם כבר שואלים מה עדיף - אז עדיף שהבעלים ימכרו. בדרך הקצרה ביותר.
בלאט זה מכונת הנשמה למת.
אבל הם לא ימכרו...
13 יוני 2017, 00:36
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:אם אתם כבר שואלים מה עדיף - אז עדיף שהבעלים ימכרו. בדרך הקצרה ביותר.
בלאט זה מכונת הנשמה למת.
אבל הם לא ימכרו...
13 יוני 2017, 00:37
arel123 כתב:זה ברור מאליו שההגנה היא המפתח ושבלי הגנה אין התקפה, המאמן שלי תמיד אומר לי - "אנחנו רוצים שהכדור יהיה בידיים שלנו, ובשביל זה אנחנו צריכים לתת את הנשמה בהגנה ולא לתת להם לנשום בהתקפה, מי שלא ישמור יבוא לשבת לידי."
אני הייתי שמח לראות קבוצה שקודם כל טובה בהגנה, שחקנים כמו אארון ג'קסון זה הסגנון, גם טיילר האניקאט, שחקני הגנה מעולים שיכולים לספק גם תפוקה לא רעה בהתקפה .
ולשים שני סקוררים כמו גאודלוק למשל שהם יהיו הבורג המרכזי בהתקפה.
לא רוצה לפתוח פה כל הזמן אז, אם אכן ובלאט יגיע, אני סומך עליו שהוא יבנה קבוצה רצינית, הוא לא יבוא לפה סתם הוא יבוא לפה בשביל להחזיר את המועדון הזה לימים הטובים שלו
13 יוני 2017, 00:38
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:2) ומה אתה מציע בנוגע לסגל? להחתים את וורגאס כרכז פותח? צריך ללכת על הטוב ביותר שיש לא?
3) ההבדל הוא מיליון, לא חצי מיליון, וזה עוד לפני מיסוי כישראלי.
בנוגע לסגל, אני מקווה שאדם שכבר בנה בהצלחה סגלים טובים בתקציבים לא ענקיים, יוכל לעשות זאת שוב.
זורם איתך - הבדל של מליון. זה יביא לך את סרחיו יול? את בוגדנוביץ'? את אודו?
זה יביא עוד שחקן ברמה גבוהה. לא רואה טעם להיכנס לשמות ספציפיים, זה לא הדיון.
זה יביא עוד שחקן ברמה גבוהה על הנייר. ראינו כבר כמה שחקנים שחקנים שהרוויחו מעל מליון דולר שעברו במכבי בשנתיים האחרונות, ומה הם שווים,
כששמים אותם אחד עם השני בלי שום קשר.
אתה קהל היעד של הפדרמנים
שטיפת המוח עבדה כמתוכנן
13 יוני 2017, 00:39
13 יוני 2017, 00:39
jol9 כתב:אני רואה כדורסל בכלל ואת מכבי בפרט כבר יותר מ-30 שנה... קצת יותר קרדיט וצניעות לא יזיקו.
המנטרה שלכם ידועה - שימכרו.
סבבה. הם לא מוכרים.
מה הלאה? יש לכם דברים אחרים להגיד, או שזה יהיה כל הזמן אותו הדבר?
13 יוני 2017, 00:40
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:2) ומה אתה מציע בנוגע לסגל? להחתים את וורגאס כרכז פותח? צריך ללכת על הטוב ביותר שיש לא?
3) ההבדל הוא מיליון, לא חצי מיליון, וזה עוד לפני מיסוי כישראלי.
בנוגע לסגל, אני מקווה שאדם שכבר בנה בהצלחה סגלים טובים בתקציבים לא ענקיים, יוכל לעשות זאת שוב.
זה יביא עוד שחקן ברמה גבוהה על הנייר. ראינו כבר כמה שחקנים שחקנים שהרוויחו מעל מליון דולר שעברו במכבי בשנתיים האחרונות, ומה הם שווים,
וזה קרה בגלל המאמנים? לא. זה קרה בגלל אנשי מקצוע לא מתאימים ובגלל התערבויות מקצועיות של הבעלים.
שוב, אתה נתפס לקיצון בשני הצדדים, יש מאמנים באמצע.
ואגב, זה הרבה יותר ממיליון הפרש כנראה.
MTA2311 כתב:ד"א, אם אני מתומכי בלאט, מוריד לי מאוד ממנו שהוא הסכים לחזור במצב הזה. גם אם הבטיחו לו סמכויות של פופוביץ' ותקציב של מנצ'סטר יונייטד
13 יוני 2017, 00:41
MTA2311 כתב:ד"א, אם אני מתומכי בלאט, מוריד לי מאוד ממנו שהוא הסכים לחזור במצב הזה. גם אם הבטיחו לו סמכויות של פופוביץ' ותקציב של מנצ'סטר יונייטד
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:
אתה קהל היעד של הפדרמנים
שטיפת המוח עבדה כמתוכנן
אני רואה כדורסל בכלל ואת מכבי בפרט כבר יותר מ-30 שנה... קצת יותר קרדיט וצניעות לא יזיקו.
סבבה. הם לא מוכרים.
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:
אתה קהל היעד של הפדרמנים
שטיפת המוח עבדה כמתוכנן
אני רואה כדורסל בכלל ואת מכבי בפרט כבר יותר מ-30 שנה... קצת יותר קרדיט וצניעות לא יזיקו.
סבבה. הם לא מוכרים.
13 יוני 2017, 00:42
jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:
וזה קרה בגלל המאמנים? לא. זה קרה בגלל אנשי מקצוע לא מתאימים ובגלל התערבויות מקצועיות של הבעלים.
שוב, אתה נתפס לקיצון בשני הצדדים, יש מאמנים באמצע.
ואגב, זה הרבה יותר ממיליון הפרש כנראה.
זה קרה בעיקר בגלל שלא היה איש מקצוע עם עמוד שדרה ודרך.
ברור שאם שמעון ופדרמן ימשיכו להביא שחקנים, אז גם שמואל יכול ללכת לאמן.
ההנחה היא שבלאט הולך לקבל סמכויות מקצועיות בלעדיות. אחרת באמת שאין סיבה לשלם לו 1.5 מליון.
13 יוני 2017, 00:43
jol9 כתב:זה קרה בעיקר בגלל שלא היה איש מקצוע עם עמוד שדרה ודרך.
ברור שאם שמעון ופדרמן ימשיכו להביא שחקנים, אז גם שמואל יכול ללכת לאמן.
ההנחה היא שבלאט הולך לקבל סמכויות מקצועיות בלעדיות. אחרת באמת שאין סיבה לשלם לו 1.5 מליון.
13 יוני 2017, 00:44
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:בלאט (לפי הפרסומים) = 3 מיליון דולר ברוטו לעונה + 50% מהמס שיצטרך להשלים על הכסף שהרוויח בחו"ל.
אז סיכמנו על אלפסי?
דבר איתי על ההפרש, או שאתה מעדיף ששיבק יישאר לעבוד בחינם?
בואו לא ניכנס לענייני מס. אף אחד כאן לא מבין בזה, וזה סתם מזהם את הדיונים, כי כל אחד יכול לזרוק איזה מספר שבא לו.
אה, אז שוב נעצום את העיניים, כי ליוני זה לא מתאים?
אני מעדיף שישלמו למאמן 10 מיליון דולר, אם יש להם 30 מיליון לשלם על שחקנים.
13 יוני 2017, 00:45
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:בלאט (לפי הפרסומים) = 3 מיליון דולר ברוטו לעונה + 50% מהמס שיצטרך להשלים על הכסף שהרוויח בחו"ל.
אז סיכמנו על אלפסי?
דבר איתי על ההפרש, או שאתה מעדיף ששיבק יישאר לעבוד בחינם?
בואו לא ניכנס לענייני מס. אף אחד כאן לא מבין בזה, וזה סתם מזהם את הדיונים, כי כל אחד יכול לזרוק איזה מספר שבא לו.
אה, אז שוב נעצום את העיניים, כי ליוני זה לא מתאים?
אני מעדיף שישלמו למאמן 10 מיליון דולר, אם יש להם 30 מיליון לשלם על שחקנים.
אני מעדיף לא לדבר על ענייני מס, כי אין לי מושג בזה, וגם לא לך.
אם ההפרש הוא מליון דולר (בנטו) אז לדעתי זה שווה. אם זה 2 מליון, זה כבר עניין אחר, ויש על מה לדבר.
13 יוני 2017, 00:45
שועל כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:אם אתם כבר שואלים מה עדיף - אז עדיף שהבעלים ימכרו. בדרך הקצרה ביותר.
בלאט זה מכונת הנשמה למת.
אבל הם לא ימכרו...
ימכרו אם האוהדים יחשבו בצורה ישרה ולא יקנו את הספינים שאתה קונה.