RonB כתב:עם החגיגה של חיפה די ברור שירושלים יזכו באליפות בחמישי.
גם מכבי חגגו אחרי הניצחון על צסק"א ב-2014.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
RonB כתב:עם החגיגה של חיפה די ברור שירושלים יזכו באליפות בחמישי.
toja27 כתב:תשובה מדוייקת לדעתי לשאלה שנשאלה בפייסבוק (ולא בציניות) :
השואל: " בואו תסבירו לי איך זה שכל ילד כאפות שאתמול למד כדורסל מגיע מול מכבי וקולע 10/10 לשלוש"
העונה: "אסביר לך: כי אין נשמה בקבוצה הזו. ולא מהיום "
תשובה שלכאורה לא אומרת שום דבר קונקרטי אבל מספרת את מהות הסיפור לדעתי.
שועל כתב:toja27 כתב:תשובה מדוייקת לדעתי לשאלה שנשאלה בפייסבוק (ולא בציניות) :
השואל: " בואו תסבירו לי איך זה שכל ילד כאפות שאתמול למד כדורסל מגיע מול מכבי וקולע 10/10 לשלוש"
לא
toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:תשובה מדוייקת לדעתי לשאלה שנשאלה בפייסבוק (ולא בציניות) :
לא
אני גם הרגשתי שאין בקבוצה הזאת מהות חיה ופועמת. קבוצה ריקה מתוכן . אני כבר יודע שאתה אלרגי לכל דבר שלא נמצא בלקסיקון המדעי.
שועל כתב:toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:תשובה מדוייקת לדעתי לשאלה שנשאלה בפייסבוק (ולא בציניות) :
לא
אני גם הרגשתי שאין בקבוצה הזאת מהות חיה ופועמת. קבוצה ריקה מתוכן . אני כבר יודע שאתה אלרגי לכל דבר שלא נמצא בלקסיקון המדעי.
זה קשקוש מוחלט. אין דבר כזה נשמה. יש אופי אישי של השחקנים, כמו בכל ארגון, ויש מצב רוח של קבוצה שבא מבנייה נכונה, מהנאה לשחק יחד ומניצחונות.
החציל האצטקי כתב:בכלל לקחנו ריבאונד הגנה אחד במשחק המזויין הזה?
jay כתב:סיום הולם לעונה שהחלה בחטא.
לא חושב שזה באמת מלמד אותם לקח, או לפחות לא את הלקח הנכון.
אבל מהספין (בלאט) יכול לצאת טוב. יכול, אבל כנראה שלא.
אגב, אנקראם - חתימה לפנתיאון.
ankram כתב:jay כתב:סיום הולם לעונה שהחלה בחטא.
א. תודה.
ב. בלאט הוא לא קוסם ולא קוסאמו , הוא מאמן טוב שיכול לקחת אוסף שחקנים ולאמן אותם , ופה קבור הכלב:
1. מי מביא את השחקנים שמתוכם בוחרים את אלו שישחקו בסוף? אם זה אבי אבן , אז נקודת המוצא היא כבר נמוכה.
2. נחמד שהמאמן וניקולה יבחרו לבד את הסגל , אבל מה הסמכויות? מה קורה שיש קונפליקט (ויהיו)? למי ה SAY האחרון?
3. ניקולה הוא קולם של הבעלים , דרכו הם יוכלו להשפיע על בחירת הסגל , כלומר להתערב , אז מה עשינו?
4. מה יקרה אם בלאט יגיד שהוא צריך מאמן כושר רציני יותר?
הרבה שאלות , וכפי שראיתי אתמול , הדיבור על זה ששמעון יעלה ליציע הוא מס שפתיים , בפועל הוא עשה אמש את מה שהוא עושה כבר 4 עשורים.
jol9 כתב:ankram כתב:jay כתב:סיום הולם לעונה שהחלה בחטא.
א. תודה.
ב. בלאט הוא לא קוסם ולא קוסאמו , הוא מאמן טוב שיכול לקחת אוסף שחקנים ולאמן אותם , ופה קבור הכלב:
1. מי מביא את השחקנים שמתוכם בוחרים את אלו שישחקו בסוף? אם זה אבי אבן , אז נקודת המוצא היא כבר נמוכה.
2. נחמד שהמאמן וניקולה יבחרו לבד את הסגל , אבל מה הסמכויות? מה קורה שיש קונפליקט (ויהיו)? למי ה SAY האחרון?
3. ניקולה הוא קולם של הבעלים , דרכו הם יוכלו להשפיע על בחירת הסגל , כלומר להתערב , אז מה עשינו?
הרבה שאלות , וכפי שראיתי אתמול , הדיבור על זה ששמעון יעלה ליציע הוא מס שפתיים , בפועל הוא עשה אמש את מה שהוא עושה כבר 4 עשורים.
בלאט לא צריך את אבי אבן. הוא מכיר את השוק ומבין אותו, הרבה יותר טוב ממנו.
בלאט יהיה מן הסתם זה שיש לו את הSAY הסופי (אחרת, שניקולה גם ייאמן)
אני לא חושב שניקולה ייתן לשמעון או לפדרמן להתערב, ושוב, הSAY הסופי חייב להיות של בלאט.
סעיף 4 הוא מהותי ומשמעותי ביותר. גם אותי מאוד מעניין לדעת מה הולך לקרות עם זה.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:ankram כתב:jay כתב:סיום הולם לעונה שהחלה בחטא.
א. תודה.
בלאט לא צריך את אבי אבן. הוא מכיר את השוק ומבין אותו, הרבה יותר טוב ממנו.
בלאט יהיה מן הסתם זה שיש לו את הSAY הסופי (אחרת, שניקולה גם ייאמן)
אני לא חושב שניקולה ייתן לשמעון או לפדרמן להתערב, ושוב, הSAY הסופי חייב להיות של בלאט.
סעיף 4 הוא מהותי ומשמעותי ביותר. גם אותי מאוד מעניין לדעת מה הולך לקרות עם זה.
זה לא נכון. השוק היום הוא גדול ומורכב מאוד. מאמן, גם כמו בלאט שמכיר את השוק, חייב להסתמך על איזשהו מערך סקאוטינג. אי אפשר לתת לבלאט גם לאמן, גם לנהל, גם להוציא את שמעון מלדר ההלבשה, גם להיות מערך סקאוטינג אנושי וגם ללמד את קווינסי לעשות סקוואט low bar כדי שהרגליים שלו לא יראו כמו הרגליים של ג'ו מפמילי גאי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־14 אורחים