RomanR כתב:הכוכב האדום מנצח 94:66 את FMP (מי שהם לא יהיו) ועולה ל1:0 בסדרת הגמר בסרביה
ז'לזניק בלגרד
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
RomanR כתב:הכוכב האדום מנצח 94:66 את FMP (מי שהם לא יהיו) ועולה ל1:0 בסדרת הגמר בסרביה
שמואל1 כתב:RomanR כתב:הכוכב האדום מנצח 94:66 את FMP (מי שהם לא יהיו) ועולה ל1:0 בסדרת הגמר בסרביה
ז'לזניק בלגרד
felix_r כתב:ז'לגיריס החתימה את הפורווארד האמריקאי אארון ווייט, ששיחק העונה בזניט הרוסית. ככל הנראה, ווייט יחליף בז'לגיריס את ברוק מוטום האוסטרלי
החציל האצטקי כתב:אוהדי אולימפיאקוס דוחפים להשארה של דניאל האקט, שחוזר מפציעה ולא אמור לחדש חוזה באולימפיאקוס.
אני אוהב אותו. גארד מחליף טוב מאוד.
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:אוהדי אולימפיאקוס דוחפים להשארה של דניאל האקט, שחוזר מפציעה ולא אמור לחדש חוזה באולימפיאקוס.
בזמנו ממש החזקתי ממנו, אבל ירד לי...
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:אוהדי אולימפיאקוס דוחפים להשארה של דניאל האקט, שחוזר מפציעה ולא אמור לחדש חוזה באולימפיאקוס.
הוא שחקן קצת מבורדק, והקליעה שלו לא משהו.
אבל אני חושב שאין מנוס מלהביא הנה שני רכזים זרים. באידיאל הייתי מביא אחד גבוה ואחד נמוך יותר.
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:אוהדי אולימפיאקוס דוחפים להשארה של דניאל האקט, שחוזר מפציעה ולא אמור לחדש חוזה באולימפיאקוס.
הוא שחקן קצת מבורדק, והקליעה שלו לא משהו.
אבל אני חושב שאין מנוס מלהביא הנה שני רכזים זרים. באידיאל הייתי מביא אחד גבוה ואחד נמוך יותר.
חייבים שני מובילי כדור זרים, בדרך כלל במכבי אחד מהם היה קומבו.
לא הייתי שולל את ההבאה של ורגאס בכמה גרושים, הוא מנהל משחק מצוין, שומר פנטסטי וקשוח. לא סקורר גדול אבל בהחלט לא נגר מאף טווח וידע לשים נקודות כשצריך.
גם פייטון סיווה זה שחקן יחסית זול שבהחלט שווה להביא
RomanR כתב:צסקא מעוניינת בלאו ווסטרמן, וקרובה להחתימו
RomanR כתב:במקביל, צסקא הציעה 12M יורו ל-3 עונות למילוש
felix_r כתב:אארון ג'קסון אמר משהו קצת מעורפל. שהוא רוצה לשחק ביורוליג, ושיחתום בקבוצה שתרצה אותו יותר מאחרות.
לא יודע לאיזו קבוצה הכוונה, אבל הוא עוזב את צסקא
RomanR כתב:אאיטו גארסיה רנסאס מונה למאמנה של אלבה ברלין
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], גל גל ו־15 אורחים