המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:לדעתי זה ביזיון, ואני לא חושב שהליגה תאשר את זה.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הווריורס אגב, החליטו לוותר על הביקור בבית הלבן
לא מפתיע
לא אוהב שספורטאים מתעסקים בפוליטיקה.
כי? הם בובות?
אומרים להם כל החיים להיות role models אבל אסור להם להביע דעה בדברים שחשובים להם?
טוב שהם לא הולכים שם
שועל כתב:לסטיב קר יש בעיה אישית עם טראמפ, הוא דיבר נגדו כמה פעמים בגלוי, וכנראה חושש לפגוש אותו, טראמפ לא נחמד כלפי אלה שיצאו נגדו.
jol9 כתב:לא אמרתי שאסור להם. אמרתי שאני לא אוהב את זה.
בכל מקרה, גולדן סטייט כקבוצה, צריכה לכבד את ההזמנה אם כזאת תגיע.
שועל כתב:לסטיב קר יש בעיה אישית עם טראמפ, הוא דיבר נגדו כמה פעמים בגלוי, וכנראה חושש לפגוש אותו, טראמפ לא נחמד כלפי אלה שיצאו נגדו.
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:לסטיב קר יש בעיה אישית עם טראמפ, הוא דיבר נגדו כמה פעמים בגלוי, וכנראה חושש לפגוש אותו, טראמפ לא נחמד כלפי אלה שיצאו נגדו.
חושש? חחחחחחחחחחחחחjol9 כתב:לא אמרתי שאסור להם. אמרתי שאני לא אוהב את זה.
ממש לא
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:לסטיב קר יש בעיה אישית עם טראמפ, הוא דיבר נגדו כמה פעמים בגלוי, וכנראה חושש לפגוש אותו, טראמפ לא נחמד כלפי אלה שיצאו נגדו.
חושש? חחחחחחחחחחחחח
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:לסטיב קר יש בעיה אישית עם טראמפ, הוא דיבר נגדו כמה פעמים בגלוי, וכנראה חושש לפגוש אותו, טראמפ לא נחמד כלפי אלה שיצאו נגדו.
חושש? חחחחחחחחחחחחח
יכול להיות הוא לא רוצה להכניס את עצמו לסיטואציה הזו.
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:לסטיב קר יש בעיה אישית עם טראמפ, הוא דיבר נגדו כמה פעמים בגלוי, וכנראה חושש לפגוש אותו, טראמפ לא נחמד כלפי אלה שיצאו נגדו.
ממש לא
לא מסכים בכלל.
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:לסטיב קר יש בעיה אישית עם טראמפ, הוא דיבר נגדו כמה פעמים בגלוי, וכנראה חושש לפגוש אותו, טראמפ לא נחמד כלפי אלה שיצאו נגדו.
חושש? חחחחחחחחחחחחח
הוא לא רוצה כי הוא לא אוהב אותו ובז לו
כנ''ל שאר השחקנים
שועל כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:לסטיב קר יש בעיה אישית עם טראמפ, הוא דיבר נגדו כמה פעמים בגלוי, וכנראה חושש לפגוש אותו, טראמפ לא נחמד כלפי אלה שיצאו נגדו.
ממש לא
לא מסכים בכלל.
טראמפ יצר את התדמית שלו בעצמו, עם זה הוא רץ ויש לזה מחיר.
jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:לסטיב קר יש בעיה אישית עם טראמפ, הוא דיבר נגדו כמה פעמים בגלוי, וכנראה חושש לפגוש אותו, טראמפ לא נחמד כלפי אלה שיצאו נגדו.
ממש לא
לא מסכים בכלל.
טראמפ הוא נשיא נבחר. מי שלא מכבד אותו ולא מכבד הזמנה מהבית הלבן, לא כבד את מוסד הנשיאות, ואת מליוני האנשים שבחרו בו.
אפשר לא להסכים, אפשר לבקר, אפשר לתעב, אבל זה קצת מעבר לדעתי.
אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:הכי ראויים
יהיה בלתי אפשרי לשבור את ההגמוניה שלהם בשנים הקרובות
פציעות זה תרחיש אפשרי.
גם צריך לראות אם הם מצליחים לשמור על השחקנים החופשיים בקיץ (ברור שכולם ירצו להישאר, אבל יש גם את עניין תקרת השכר בעסק).
jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:לסטיב קר יש בעיה אישית עם טראמפ, הוא דיבר נגדו כמה פעמים בגלוי, וכנראה חושש לפגוש אותו, טראמפ לא נחמד כלפי אלה שיצאו נגדו.
ממש לא
לא מסכים בכלל.
טראמפ הוא נשיא נבחר. מי שלא מכבד אותו ולא מכבד הזמנה מהבית הלבן, לא כבד את מוסד הנשיאות, ואת מליוני האנשים שבחרו בו.
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:לסטיב קר יש בעיה אישית עם טראמפ, הוא דיבר נגדו כמה פעמים בגלוי, וכנראה חושש לפגוש אותו, טראמפ לא נחמד כלפי אלה שיצאו נגדו.
חושש? חחחחחחחחחחחחח
הוא לא רוצה כי הוא לא אוהב אותו ובז לו
כנ''ל שאר השחקנים
לא זכור לי שמישהו מהשחקנים דיבר נגדו.
לברון היחיד שהיה ממש אקטיבי נגדו.
rc4991 כתב:אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:הכי ראויים
פציעות זה תרחיש אפשרי.
גם צריך לראות אם הם מצליחים לשמור על השחקנים החופשיים בקיץ (ברור שכולם ירצו להישאר, אבל יש גם את עניין תקרת השכר בעסק).
דיברתי על תרחיש שהסגל נשמר (לפחות ברובו המוחלט והחשוב)
אגב, דוראנט מתכוון לחתום לכמה שנים?
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:
חושש? חחחחחחחחחחחחח
ממש לא
לא מסכים בכלל.
מדינה דמוקרטית, יש להם זכות מלאה לצאת נגד הנשיא, על אחת כמה וכמה כשהוא יצא ויוצא נגד כולם
ולא לפגוש אותו אחרי זכייה באליפות זה hardly ניסיון להפיכה צבאית
שועל כתב:rc4991 כתב:אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:הכי ראויים
פציעות זה תרחיש אפשרי.
דיברתי על תרחיש שהסגל נשמר (לפחות ברובו המוחלט והחשוב)
אגב, דוראנט מתכוון לחתום לכמה שנים?
הוא חתום לעונה הבאה. על קרי יש זכויות בירד.
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:
חושש? חחחחחחחחחחחחח
ממש לא
לא מסכים בכלל.
טראמפ נבחר הרבה בגלל הטיקט המפלג החצי משוגע המקניט והשונא. אצל לא מעט אנשים הרציונל שהביא אנשים לבחור בו הוא לא לגיטימי.