ת'רד המלפפונים (הנואש) לעונת 2017/18 V3

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים (הנואש) לעונת 2017/18 V3

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 יוני 2017, 14:58

כן, ממש גאודלוק יישאר כאחד שעולה מהספסל ועוד יוותר בשביל זה על כסף
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 13 יוני 2017, 15:01

Holiday_Armadillo כתב:כן, ממש גאודלוק יישאר כאחד שעולה מהספסל ועוד יוותר בשביל זה על כסף

אם זה לא יקרה הוא ילך הביתה.
זה הרבה פחות מופרך ממה שזה נראה לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 13 יוני 2017, 15:02

החציל האצטקי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:כן, ממש גאודלוק יישאר כאחד שעולה מהספסל ועוד יוותר בשביל זה על כסף

הוא כבר בבית, אין לו בית אחר. כדור הארץ הוא הבית של כולנו :laugh2
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 13 יוני 2017, 15:04

toja27 כתב:
החציל האצטקי כתב:

הוא כבר בבית, אין לו בית אחר. כדור הארץ הוא הבית של כולנו :laugh2

חחחח מצחיק אחי

:shimon:
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שועל » 13 יוני 2017, 18:11

toja27 כתב:אגב, מה אומרים על עמית שמחון ?
מודה שלא ראיתי אותו כמעט העונה, אבל זוכר אותו שחקן עם פוטנציאל, ונראה שהוא נתן עונה לא רעה.

שחקן חביב מאוד. דוגמה לשחקן שמכבי צריכה להביא אם משעור ידרוש יותר מ150 אלף.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי felix_r » 13 יוני 2017, 23:47

ככל שאני חושב על זה יותר, אני מגיע למסקנה, שאנחנו לא צריכים את גאודלוק.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 14 יוני 2017, 01:46

felix_r כתב:ככל שאני חושב על זה יותר, אני מגיע למסקנה, שאנחנו לא צריכים את גאודלוק.

תסביר
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי גל גל » 14 יוני 2017, 02:17

גם אני חושב גאודלוק הוא לא שחקן מוביל לדעתי הוא צריך להיות צל שלישית בקבוצה חזקה עם עומק והגנה טובה אמור להיות שחקן שישי שעולה מהספסל ...למכבי אין את התקציב כדי לעשות זאת ובכסף שהוא מקבל אפשר להביא מישהו שיתאים יותר למכבי
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי felix_r » 14 יוני 2017, 02:30

החציל האצטקי כתב:
felix_r כתב:ככל שאני חושב על זה יותר, אני מגיע למסקנה, שאנחנו לא צריכים את גאודלוק.

תסביר

הוא יותר מדי חדגוני בשביל המחיר שלו. בהגנה הוא לא בהרבה טוב יותר מויקטור ראד. אז נכון, הוא קלעי גדול, אבל איכשהו הוא לא הפך להיות שובר שיוויון בשום שלב של העונה. הוא לא קאטצ'-אנד-שוטר. הוא צריך את הכדור אצלו, כדי להתמזמז איתו די הרבה זמן ולהחליט אם הוא זורק או לא. זה תוקע את ההתקפה. אף אחד לא יודע אם הוא יזרוק בסוף או שלא, ומה הוא ינסה לעשות... כולם עומדים ומסתכלים איך הוא מנסה להטעות את השומר שלו.

לא יודע, אולי בשילוב עם שחקנים אחרים הוא יראה טוב יותר. אולי מאמן אחר ידע להפעיל אותו בצורה יעילה יותר. אולי. אבל בינתיים איכשהו כל הקליעה הגדולה שלו לא תרמה יותר מדי לקבוצה.

חוץ מזה, הייתי מעדיף סקורר בעמדה 1.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 14 יוני 2017, 04:33

אני מסכים עם כל מה שכתבת.
עדיין, הייתי רוצה לראות אותו נשאר, במחיר הוגן, ובוודאי לא בתפקיד המשמעותי מדי שביצע העונה. מה זה מחיר הוגן? זו שאלה טובה.

אני חושב שאין שאלה שהוא יכול להיות שחקן תורם וקטלני בקבוצה מנצחת. אבל המעטפת צריכה להיות שונה לגמרי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 14 יוני 2017, 09:22

אני טוען את זה כבר מתחילת העונה. גאודלוק הוא מה שאני מגדיר פריבילגיה. בלו היה אקס פקטור מהספסל שתופר שלשות בכל מצב ובזה הוא היה הכי טוב באירופה. גם קארול הוא כזה. גם גאודלוק צריך להיות כזה. אם למכבי הייתה הפריבילגיה להחזיק את גאודלוק כאחד כזה אז מה טוב. אבל אין לה וגאודלוק לא רואה עצמו כזה. מכבי צריכה שני גארדים יוצרים ואינטנסיביים, שלאחד מהם תהיה קונוטציה התקפית טובה מהשני. גאודלוק הוא שחקן שיכול לגבות מי מהם מהספסל, בעיקר במשחק ריצה. גאודלוק הוא קלעי מעולה, הוא לא עושה הרבה מעבר לכך והאימפקט שלו על הקבוצה דל מדי. לבטח שהוא לא שווה 2 מליון דולר.
er79

הודעהעל ידי goshimon » 14 יוני 2017, 09:37

צריך להיזהר לא לעשות את השגיאה של יבזורי, שהבאנו אותו רק בשביל שלא ילך לירושלים, הוא גרד בקושי את קצה הספסל, ובתקציב שלו היינו יכולים לשדרג את השחקנים שכן משחקים. עכשיו עושים אותה טעות עם משעור (שחקן מוגבל ללא קליעה) ועם ברטולומאו (שחקן חלש פיזית שנתן חמישה משחקים טובים ועכשיו שוב נשריין לו חוזה מטורף להרבה שנים כמו עם מקל).

לא להשתגע. לא צריך כל ישראלי שנתן כמה משחקים טובים במחיר מופקע. עדיין משלמים על מקל וסילבן.
goshimon

הודעהעל ידי ankram » 14 יוני 2017, 09:41

סוף סוף אנשים אומרים את מה שאני חושב כבר הרבה זמן , אף אחד מהזרים לא צריך להשאר , לא צירבס לא גאודלוק ולא ראד שכלל לא שומרים , לא סילי שאת התרומה שלו אפשר לקבל גם מישראלי , לא סמית שמת כבר ולא יודע מזה , לא קולטון עם הגב של העציות מתחת לסל והשמירה שלו בפיק נ רול, לא מילר שלא יכול לעשות פוסט אפ על בלייזר.
מכבי צריכה לחשוב על ריבאונד והגנה מתחת לסל , כבר יותר מדי זמן עושים לנו בית ספר באירופה ובליגה על הנושאים האלו , אנחנו בנחיתות בריבאונד ומתחת לסל כמעט מול כל קבוצה , ג''יק כהן עושה לנו בית ספר , פינקני עושה לנו שאקיל , גם הרצליה תפרו אותנו מתחת לסל.
בלי ריבאונד אי אפשר לרוץ , בלי ריבאונד אתה חשוף לנקודות מהזדמנות שנייה , בלי ריבאונד גם הגנה טובה לא מספיקה.
היטיב להגיד את זה בארקלי YOU CANT DO ANYTHING WITHOUT THE BALL.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 14 יוני 2017, 09:50

goshimon כתב:צריך להיזהר לא לעשות את השגיאה של יבזורי, שהבאנו אותו רק בשביל שלא ילך לירושלים, הוא גרד בקושי את קצה הספסל, ובתקציב שלו היינו יכולים לשדרג את השחקנים שכן משחקים. עכשיו עושים אותה טעות עם משעור (שחקן מוגבל ללא קליעה) ועם ברטולומאו (שחקן חלש פיזית שנתן חמישה משחקים טובים ועכשיו שוב נשריין לו חוזה מטורף להרבה שנים כמו עם מקל).

לא להשתגע. לא צריך כל ישראלי שנתן כמה משחקים טובים במחיר מופקע. עדיין משלמים על מקל וסילבן.

יבזורי זאת החתמה של שמעון , אף אחד בצוות המקצועי לא רצה אותו , ההבדל בין דיבא לסילבן הוא שדיבא הוא שחקן מרכזי וטוב בפינליסטית גמר , אולי גם אלופה ושומר , סילבן היה סקורר לא שומר בקבוצה שירדה ליגה , גם מקל זאת החתמה של בעלים , ניקולה לא רצה אותו , מכבי צריכה את שניהם כי שניהם מביאים אנרגיה מהספסל , שניהם לא מוותרים , מתי בפעם האחרונה עלה סילבן מהספסל טוב? מתי הוא שמר לאחרונה?
אם לא ניקח אותם וניפטר מאלו שרק גורמים לנו נזק ועולים 500K וצפונה כמו פניני , מקל,לאנסברג , הם יחתמו בקבוצות אחרות ושוב יהוו מולנו ייתרון בליגה. כבר נמאס לי לראות איך כל שחקן ליגה ממוצע לוקח ריבאונד על פניני , או עובר את מקל כאילו או לא היה שם , או בכלל משתמש בסילבן כקונוס , חלאס.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי er79 » 14 יוני 2017, 10:03

דיברתולומאו שחקן נפלא, אין לי מושג על מה אתה מדבר. לדעתי הוא עוד לא בשיא והכושר שלו בשלב זה של הקריירה רק בעלייה. להבטיח שהעלייה תימשך או תיעצר במכבי אני לא יכול, אני לא נביא, אבל הוא שומר חזק, בניגוד למה שאתה טוען, וקולע הרבה יותר טוב ממקל ואוחיון. אין לך מה להחזיק את מקל ואוחיון. הוא זול מהם וטוב מהם. לגבי משעור, אתה עדיין חייב ישראלים בליגה בגלל החוק הרוסי. אז מה אתה מעדיף את פניני הפגר? את לנדסברג הפח?קלעי גדול הוא לא, אבל הוא פייטר וריבאונדר מעולה. כשחקן ספסל זה בסדר גמור, וגם פה מדובר בשחקן זול מפניני ולנדסברג. הקליעה תגיע משחקנים אחרים.
er79

הודעהעל ידי ankram » 14 יוני 2017, 10:27

דיבא , משעור וטיוס סוגרים לנו את הבסיס הישראלי , עקב החוקים המפגרים בליגה צריך עוד אחד (כדי שלא נגיע בסוף על הגחון) , אני מאד אוהב את בלייזר , יחד עם שגב זה 5 ישראלים (לא צריך יותר).
ושוב , מחליף את כל הזרים
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי RomanR » 14 יוני 2017, 10:31

בלאט כמדומני אוהב גארדים כמו דיברתלומיאו. בולדוג בהגנה שקולע שלשות עם קליעה סבירה, הגובה שלו בעייתי
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי er79 » 14 יוני 2017, 10:39

ankram כתב:דיבא , משעור וטיוס סוגרים לנו את הבסיס הישראלי , עקב החוקים המפגרים בליגה צריך עוד אחד (כדי שלא נגיע בסוף על הגחון) , אני מאד אוהב את בלייזר , יחד עם שגב זה 5 ישראלים (לא צריך יותר).
ושוב , מחליף את כל הזרים

נראה לי שזה יהיה הכיוון, למרות שאני חושב שאוחיון או מקל יישארו. אני דווקא הייתי לוטש עיניים לראות מה קורה עם ליף בדראפט לפני שאני סוגר את בלייזר. בעצם בלייזר כבר האריך חוזה בחיפה למיטב זכרוני כך שהוא לא רלוונטי. בהנחה ודיבא, משעור וטיוס במכבי (ועל השלישייה הזו חייבים להתעקש בכל מחיר ומקווה שבלאט יזרום עם זה)ף אני סבור שהרביעי יהיה אחד מאוחיון או מקל (אופתע אם בלאט יחתוך את שניהם ויביא גארד שלישי כמו זיו) והחמישי יהיה מתאזרח או מישהו שלא חשבנו שיגיע (אולי ליף, אולי מישהו מהמכללות או שחקן יהודי המשחק באירופה, אולי אפילו וורקמן).
er79

הודעהעל ידי ankram » 14 יוני 2017, 10:40

er79 כתב:
ankram כתב:דיבא , משעור וטיוס סוגרים לנו את הבסיס הישראלי , עקב החוקים המפגרים בליגה צריך עוד אחד (כדי שלא נגיע בסוף על הגחון) , אני מאד אוהב את בלייזר , יחד עם שגב זה 5 ישראלים (לא צריך יותר).
ושוב , מחליף את כל הזרים

נראה לי שזה יהיה הכיוון, למרות שאני חושב שאוחיון או מקל יישארו. אני דווקא הייתי לוטש עיניים לראות מה קורה עם ליף בדראפט לפני שאני סוגר את בלייזר. בעצם בלייזר כבר האריך חוזה בחיפה למיטב זכרוני כך שהוא לא רלוונטי. בהנחה ודיבא, משעור וטיוס במכבי (ועל השלישייה הזו חייבים להתעקש בכל מחיר ומקווה שבלאט יזרום עם זה)ף אני סבור שהרביעי יהיה אחד מאוחיון או מקל (אופתע אם בלאט יחתוך את שניהם ויביא גארד שלישי כמו זיו) והחמישי יהיה מתאזרח או מישהו שלא חשבנו שיגיע (אולי ליף, אולי מישהו מהמכללות או שחקן יהודי המשחק באירופה, אולי אפילו וורקמן).

אפשר 3 מתאזרחים?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי er79 » 14 יוני 2017, 10:41

שאלה טובה. המנהלת כל שנה משנה חוקים, הפסקתי לעקוב
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker ו־9 אורחים