המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:אם אני זוכר נכון מותר "ישראלי חדש" אחד. דיברתלומאו וטיוס לדעתי כבר לא נחשבים ישראלים חדשים.
Chen כתב:אם אני לא טועה ליף נחשב ישראלי רגיל ולא מתאזרח.. הוא נולד פה.
Chen כתב:אם אני לא טועה ליף נחשב ישראלי רגיל ולא מתאזרח.. הוא נולד פה.
felix_r כתב:מה זה סיבוב ראשון? אם אינני טועה כבר מזמן אין סיבובים בדראפט
אחדשיודע כתב:אין בעיה, אבל אין טעם להרחיב על זה יותר מידי. כרגע הוא צפוי להיבחר עפ"י ההערכות של כל המומחים (שמתבססים ברובם על מקורות מהליגה) בסיבוב הראשון.
אחדשיודע כתב:יש סיבוב ראשון (שמקנה חוזה מובטח) ויש סיבוב שני. כל סיבוב הוא 30 בחירות.
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:יש סיבוב ראשון (שמקנה חוזה מובטח) ויש סיבוב שני. כל סיבוב הוא 30 בחירות.
לא ביטלו את הסיבובים לפני כמה שנים?
In the early years of the draft, teams would select players until they ran out of prospects. The 1960 and 1968 drafts went 21 rounds. By 1974, it had stabilized to 10 rounds, which held up until 1985, when the draft was shortened to seven rounds. By agreement with the National Basketball Players Association, the drafts from 1989 onward have been limited to two rounds, which gives undrafted players the chance to try out for any team.[2]
er79 כתב:אני טוען את זה כבר מתחילת העונה. גאודלוק הוא מה שאני מגדיר פריבילגיה. בלו היה אקס פקטור מהספסל שתופר שלשות בכל מצב ובזה הוא היה הכי טוב באירופה. גם קארול הוא כזה. גם גאודלוק צריך להיות כזה. אם למכבי הייתה הפריבילגיה להחזיק את גאודלוק כאחד כזה אז מה טוב. אבל אין לה וגאודלוק לא רואה עצמו כזה. מכבי צריכה שני גארדים יוצרים ואינטנסיביים, שלאחד מהם תהיה קונוטציה התקפית טובה מהשני. גאודלוק הוא שחקן שיכול לגבות מי מהם מהספסל, בעיקר במשחק ריצה. גאודלוק הוא קלעי מעולה, הוא לא עושה הרבה מעבר לכך והאימפקט שלו על הקבוצה דל מדי. לבטח שהוא לא שווה 2 מליון דולר.
שועל כתב:er79 כתב:אני טוען את זה כבר מתחילת העונה. גאודלוק הוא מה שאני מגדיר פריבילגיה. בלו היה אקס פקטור מהספסל שתופר שלשות בכל מצב ובזה הוא היה הכי טוב באירופה. גם קארול הוא כזה. גם גאודלוק צריך להיות כזה. אם למכבי הייתה הפריבילגיה להחזיק את גאודלוק כאחד כזה אז מה טוב. אבל אין לה וגאודלוק לא רואה עצמו כזה. מכבי צריכה שני גארדים יוצרים ואינטנסיביים, שלאחד מהם תהיה קונוטציה התקפית טובה מהשני. גאודלוק הוא שחקן שיכול לגבות מי מהם מהספסל, בעיקר במשחק ריצה. גאודלוק הוא קלעי מעולה, הוא לא עושה הרבה מעבר לכך והאימפקט שלו על הקבוצה דל מדי. לבטח שהוא לא שווה 2 מליון דולר.
גאודלוק הוא לא קרול ולא בלו. הוא חייב את הכדור ביד והרבה בשביל לבוא לידי ביטוי, ומצד שני כשהכדור אצלו ביד הוא לא ממש אוהב למסור בלשון המעטה. אם הוא היה בסגנון של קרול זה היה חצי צרה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים