המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:אצלי אופי זה מושג שמתייחס לרצינות פנימית של שחקן. זו הנכונות לתת ולעשות את מה שצריך לתת ולעשות כדי שהקבוצה תנצח ולייחס פחות משמעות לדברים אחרים שמסוגלים למשוך את תשומת לב השחקן מהנכונות הזו. אני מזהה את זה אצלו.
רחוק מאוד מהיקמן זו הגזמה, היקמן גם היה לא שחקן מלהיב במיוחד לעתים, אבל היה יעיל מאוד בסה"כ. וסילי נתן משחקים יפים גם ביורוליג וגם בליגה. אבל ההשוואה בינהם זה לא העיקר בכל מקרה.
העיקר זה המשפט הראשון שכתבתי .
שמוליק כתב:toja27 כתב:אצלי אופי זה מושג שמתייחס לרצינות פנימית של שחקן. זו הנכונות לתת ולעשות את מה שצריך לתת ולעשות כדי שהקבוצה תנצח ולייחס פחות משמעות לדברים אחרים שמסוגלים למשוך את תשומת לב השחקן מהנכונות הזו. אני מזהה את זה אצלו.
רחוק מאוד מהיקמן זו הגזמה, היקמן גם היה לא שחקן מלהיב במיוחד לעתים, אבל היה יעיל מאוד בסה"כ. וסילי נתן משחקים יפים גם ביורוליג וגם בליגה. אבל ההשוואה בינהם זה לא העיקר בכל מקרה.
לסילי חלק בכאוס החברתי השנה. אם יש לך מישהו שמקושר לקבוצה, ברר זאת. למיטב ידיעתי, סילי חלק מהכנופיה שמעכה את צ'ירבס. אם אלו הם פני הדברים, הוא שחקן נגרר מה שלא מעיד על אופי חיובי במיוחד.
להיקמן היה סופר אופי חיובי אך הקוגניציה, מה לעשות, ביחס הפוך לאופיו.
toja27 כתב:שמוליק כתב:toja27 כתב:אצלי אופי זה מושג שמתייחס לרצינות פנימית של שחקן. זו הנכונות לתת ולעשות את מה שצריך לתת ולעשות כדי שהקבוצה תנצח ולייחס פחות משמעות לדברים אחרים שמסוגלים למשוך את תשומת לב השחקן מהנכונות הזו. אני מזהה את זה אצלו.
לסילי חלק בכאוס החברתי השנה. אם יש לך מישהו שמקושר לקבוצה, ברר זאת. למיטב ידיעתי, סילי חלק מהכנופיה שמעכה את צ'ירבס. אם אלו הם פני הדברים, הוא שחקן נגרר מה שלא מעיד על אופי חיובי במיוחד.
זאת הפעם הראשונה שאני שומע ידיעה כזאת. ותרשה לי לא להאמין לך.
הכוונה שלי לא שאתה משקר, אלא שאני לא מאמין לטיב הידיעה הזאת.
שמוליק כתב:toja27 כתב:שמוליק כתב:toja27 כתב:אצלי אופי זה מושג שמתייחס לרצינות פנימית של שחקן. זו הנכונות לתת ולעשות את מה שצריך לתת ולעשות כדי שהקבוצה תנצח ולייחס פחות משמעות לדברים אחרים שמסוגלים למשוך את תשומת לב השחקן מהנכונות הזו. אני מזהה את זה אצלו.
זאת הפעם הראשונה שאני שומע ידיעה כזאת. ותרשה לי לא להאמין לך.
הכוונה שלי לא שאתה משקר, אלא שאני לא מאמין לטיב הידיעה הזאת.
זו לא ידיעה, זו קריאת שפת גוף שלו במשחקים שווימס וראד השתוללו על המאמן. הוא היה מחובר אליהם כל הזמן והשתולל אתם. הוא נראה בחור טוב. נראה.
jol9 כתב:טוז׳ה, מה נדבקת לסילי? יש לך בליגה 10-15 שחקנים לא פחות טובים ויותר זולים ממנו...
אין לי בעיה שיישאר, אבל רק בתנאי שהוא מתאים לשחקנים המובילים שיוחתמו.
toja27 כתב:jol9 כתב:טוז׳ה, מה נדבקת לסילי? יש לך בליגה 10-15 שחקנים לא פחות טובים ויותר זולים ממנו...
אז למי אני אדבק לראד? לצירבאס ? לגאודלוק? למילר? הוא נקודת האור היחידה שיש לי בכל העונה הזאת. לשם שינוי אני רוצה שהשחקנים שכן צריכים להישאר לדעתי ישארו. עזוב 10-15 שחקנים טובים וזולים ממנו...שטחי מדי. אף אחד מהם עוד לא שיחק במכבי ביורוליג ובליגה עם לחץ מכל הכיוונים , עם 100 מאמנים שונים , ושחקנים לא מחוברים אחד לשני. כשהם יעשו את זה אז נדבר על אותם 10-15 שחקנים שלך.
toja27 כתב:jol9 כתב:טוז׳ה, מה נדבקת לסילי? יש לך בליגה 10-15 שחקנים לא פחות טובים ויותר זולים ממנו...
אז למי אני אדבק לראד? לצירבאס ? לגאודלוק? למילר? הוא נקודת האור היחידה שיש לי בכל העונה הזאת. לשם שינוי אני רוצה שהשחקנים שכן צריכים להישאר (לדעתי) ישארו. עזוב 10-15 שחקנים טובים וזולים ממנו...שטחי מדי. אף אחד מהם עוד לא שיחק במכבי ביורוליג ובליגה עם לחץ מכל הכיוונים , עם 100 מאמנים שונים , ושחקנים לא מחוברים אחד לשני. כשהם יעשו את זה אז נדבר על אותם 10-15 שחקנים שלך.
אז למי אני אדבק לראד? לצירבאס ? לגאודלוק? למילר? הוא נקודת האור היחידה שיש לי בכל העונה הזאת. לשם שינוי אני רוצה שהשחקנים שכן צריכים להישאר (לדעתי) ישארו. עזוב 10-15 שחקנים טובים וזולים ממנו...שטחי מדי. אף אחד מהם עוד לא שיחק במכבי ביורוליג ובליגה עם לחץ מכל הכיוונים , עם 100 מאמנים שונים , ושחקנים לא מחוברים אחד לשני. כשהם יעשו את זה אז נדבר על אותם 10-15 שחקנים שלך.
er79 כתב:מה בדיוק נקודת אור בסילי? שיעוף, ושעה אחת קודם.
toja27 כתב:er79 כתב:מה בדיוק נקודת אור בסילי? שיעוף, ושעה אחת קודם.
שחקן משלים מצויין, שמחבר קבוצה והופך את הכוכבים של הקבוצה למצות את הפוטנציאל שלהם. זאת נקודת האור.
שמוליק כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:טוז׳ה, מה נדבקת לסילי? יש לך בליגה 10-15 שחקנים לא פחות טובים ויותר זולים ממנו...
תביא את ורגאס בשליש מהמחיר של סילי ותקבל פי 3 שמירה (גם אם בעמדה 2).
arel123 כתב:
toja27 כתב:er79 כתב:מה בדיוק נקודת אור בסילי? שיעוף, ושעה אחת קודם.
שחקן משלים מצויין, שמחבר קבוצה והופך את הכוכבים של הקבוצה למצות את הפוטנציאל שלהם. זאת נקודת האור.
jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:טוז׳ה, מה נדבקת לסילי? יש לך בליגה 10-15 שחקנים לא פחות טובים ויותר זולים ממנו...
לא צריך להידבק לאף אחד. אין שום טעם לחפש המשכיות בכח.
סילי לא עשה שום דבר מעניין לא ביורוליג ולא בליגה, ואם השחקנים המרכזיים יצטרכו תכונות אחרות בשביל להשלים אותם, אז להשאיר את סילי תהיה טעות גדולה.
שועל כתב:toja27 כתב:er79 כתב:מה בדיוק נקודת אור בסילי? שיעוף, ושעה אחת קודם.
איזה פוטנציאל בדיוק מוצה במכבי העונה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־5 אורחים