פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
14 יוני 2017, 19:03
משא ומתן מתקדם עם ארון גקסון
14 יוני 2017, 19:06
מאוד אוהב את ג'קסון, חושש אבל שהוא מעבר לשיא, קשה ללמוד ממה שהוא עושה בצסק"א (והוא לא עשה הרבה העונה) כשהוא שחקן שולי לצד תאו ודה קולו.
14 יוני 2017, 19:07
אם גאודלוק באמת עוזב הייתי מעדיף את הוארטל
14 יוני 2017, 19:11
A_P_18 כתב:אם גאודלוק באמת עוזב הייתי מעדיף את הוארטל
פורסם שהוא המועמד מספר אחד לולנסיה וכנראה הם יציעו לו חוזה טוב מאוד
עדיף את לארקין
14 יוני 2017, 19:16
arel123 כתב:A_P_18 כתב:אם גאודלוק באמת עוזב הייתי מעדיף את הוארטל
עדיף את לארקין
ברור שלארקין עדיף אבל אני פשוט לא רואה את זה קורה
למכבי לא צריכה להיות בעיה להתחרות עם ולנסיה על שחקנים
לארקין בכלל הוזכר כמועמד לשנה הבאה ?
14 יוני 2017, 19:18
A_P_18 כתב:arel123 כתב:A_P_18 כתב:אם גאודלוק באמת עוזב הייתי מעדיף את הוארטל
עדיף את לארקין
ברור שלארקין עדיף אבל אני פשוט לא רואה את זה קורה
למכבי לא צריכה להיות בעיה להתחרות עם ולנסיה על שחקנים
לארקין בכלל הוזכר כמועמד לשנה הבאה ?
כן הוא הוזכר, אסף מתוק אמר שבמועדון ילכו עליו חזק אם גאודלוק לא יישאר
14 יוני 2017, 19:22
זה לא נכון. לא הוגשה טיוטת חוזה לג׳קסון עד כה. שוב חוזר, שלא יסגר מאמן לא יוגשו טיוטות חוזה. סיכוי גבוה שבמידה ובלאט יחתום ג׳קסון יגיע יחד איתו
14 יוני 2017, 19:25
מאוד הייתי רוצה לראות כאן את ג'קסון. שחקן עם חדירה וצעד וחצי מהטובים שראיתי באירופה. הוא גם שיפר מאוד את הקליעה שלו לחצי מרחק ומשלוש בשנים האחרונות (עדיין הוא לא קלעי). תוסיפו את זה שהוא שומר יוצא מן הכלל ויש לנו אחלה שחקן שיכול בכיף להיות שחקן חמישייה.
החיסרון היחיד שלו הוא הגיל. אני חושב ששנה הבאה הוא כבר יהיה בן 32 אם אני לא טועה. יכול לראות אותו כאן גג שנתיים עד שהרגליים כבר יעשו את שלהן.
14 יוני 2017, 19:35
בן 32, אחרי 5 שנים שלא עשה בהן יותר מדי. זה באמת סוג השחקנים שאנחנו רוצים לראות כאן?
14 יוני 2017, 19:35
הלוואי שיגיע ג׳קסון. שחקן חיובי מאוד גם באופי ובהתנהלות. הייתי שמח גם אם היה מגיע איתו היגינס. שומרים מצויינים ואתלטים שיתאימו מאוד לבלאט.
14 יוני 2017, 19:39
זה הימור שיכול להצליח, אבל הימור, זה תלוי מי יהיו השחקנים הנוספים בעמדות 1-2, אבל לא הייתי בונה על זה.
14 יוני 2017, 19:42
MTA2311 כתב:בן 32, אחרי 5 שנים שלא עשה בהן יותר מדי. זה באמת סוג השחקנים שאנחנו רוצים לראות כאן?
באמת קשה לבנות קבוצה עם המשכיות אם מביאים שחקן בן 32 לתפקיד כל כך מוביל
14 יוני 2017, 19:45
שועל כתב:זה הימור שיכול להצליח, אבל הימור, זה תלוי מי יהיו השחקנים הנוספים בעמדות 1-2, אבל לא הייתי בונה על זה.
אם אתה מהמר שהצוות המקצועי של מכבי הוא חכם יותר מהצוות המקצועי של צסקא (שהחליט לשחרר את ג'קסון), רוב הסיכוים שתפסיד בהימור שלך, כי הצוות המקצועי של מכבי לא ממש הרשים בבניית הקבוצה בשנים האחרונות
14 יוני 2017, 20:00
גקסון יכול להיות 1 2 שעולה מהספסל ומשחק כמחליף לרכז ולפעמים כמוביל כדור נוסף.
כרכז פותח שאמור להנהיג את מכבי זה לדעתי טעות.
הוא יכול להיות על תקן הרכז שעולה מהספסל ומכבי תביא עוד רכז פותח ועמדה 2 נוספת.
14 יוני 2017, 20:01
ג'קסון לצד גאודלוק זה פיט טוב.
14 יוני 2017, 21:24
Asf כתב:גם לדעתי אין צורך לשלם יותר מדי לישראלים (יותר מדי = כמו שמכבי משלמת להם כרגע).
זה לא שיש להם לאן ללכת, אף קבוצה בחו"ל לא תציע להם את הסכומים שהם דורשים.
היחידה בארץ שיכולה לשלם להם זה י-ם.
דווקא בגלל שההבדל ביכולות שלהם כ"כ מינורי וחסר חשיבות (לדעתי) אין לי שום בעיה להחתים את "השאריות" של י-ם במאה חמישים - מאתיים אלף.
או שהם יחתמו כאן או שיחתמו בחצי מזה בקבוצה אחרת בליגה. הגיע הזמן שהבלון הזה יתפוצץ כבר.
מסכים מאוד.
לא רק שאף קבוצה בחו"ל לא תציע להם את הסכומים שהם מבקשים, הם גם לא יעברו לחו"ל מלכתחילה. אין להם את האופי לזה(ואם כן, הם היו שחקנים טובים יותר, משמעותית), קשה להם והם מתגעגעים הביתה, או שקשוחים איתם שם מדי(היי ליאור אליהו).
התקציב שלנו כפול משל ירושלים. אנחנו אמורים להחתים את השאריות שלהם ועדיין לנצח רוב מוחלט של המשחקים מולם.
14 יוני 2017, 21:54
שועל כתב:מאוד אוהב את ג'קסון, חושש אבל שהוא מעבר לשיא, קשה ללמוד ממה שהוא עושה בצסק"א (והוא לא עשה הרבה העונה) כשהוא שחקן שולי לצד תאו ודה קולו.
מדויק
14 יוני 2017, 22:14
rc4991 כתב:שועל כתב:מאוד אוהב את ג'קסון, חושש אבל שהוא מעבר לשיא, קשה ללמוד ממה שהוא עושה בצסק"א (והוא לא עשה הרבה העונה) כשהוא שחקן שולי לצד תאו ודה קולו.
מדויק
ערן?
14 יוני 2017, 22:20
זוכרים מה קרה בפעם האחרונה שהבאנו שחקן שכיכב בעבר בצסק״א?
הייתי נזהרת קצת.