ShiriV כתב:זוכרים מה קרה בפעם האחרונה שהבאנו שחקן שכיכב בעבר בצסק״א?
הייתי נזהרת קצת.
סיטואציה שונה לחלוטין
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
הייתי נזהרת קצת.
הייתי נזהרת קצת.
שמואל1 כתב:ג'קסון לצד גאודלוק זה פיט טוב.
MTA2311 כתב:בן 32, אחרי 5 שנים שלא עשה בהן יותר מדי. זה באמת סוג השחקנים שאנחנו רוצים לראות כאן?
שמוליק כתב:שמואל1 כתב:ג'קסון לצד גאודלוק זה פיט טוב.
שמואל, בכל משחק, אתה סופר רק סל אחד של גאודלוק שמגיע מאסיסט או תרגיל. אני חושב שהוא לא מסוגל לשחק משחק שאינו מבוסס על בידודים נוסח לנגפורד: " עכשיו תורי, הזילו ריר למראה הכדרור שלי, הטעיה וזריקה מ 20 מטרים".
jol9 כתב:MTA2311 כתב:בן 32, אחרי 5 שנים שלא עשה בהן יותר מדי. זה באמת סוג השחקנים שאנחנו רוצים לראות כאן?
לא דיברנו לפני יומיים שגיל 32 זה ילד?
Naor116 כתב:rc4991 כתב:שועל כתב:מאוד אוהב את ג'קסון, חושש אבל שהוא מעבר לשיא, קשה ללמוד ממה שהוא עושה בצסק"א (והוא לא עשה הרבה העונה) כשהוא שחקן שולי לצד תאו ודה קולו.
מדויק
ערן?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:בן 32, אחרי 5 שנים שלא עשה בהן יותר מדי. זה באמת סוג השחקנים שאנחנו רוצים לראות כאן?
לא, דיברנו על זה שאצל העילויים זה פחות פאקטור. ג'ייסון קיד שיחק עד גיל 40. דווין גורר ברך כבר מגיל 30.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:בן 32, אחרי 5 שנים שלא עשה בהן יותר מדי. זה באמת סוג השחקנים שאנחנו רוצים לראות כאן?
לא, דיברנו על זה שאצל העילויים זה פחות פאקטור. ג'ייסון קיד שיחק עד גיל 40. דווין גורר ברך כבר מגיל 30.
אז מה תגיד עליי, שאני בשיא שלי בגיל 37?
שמואל1 כתב:ShiriV כתב:זוכרים מה קרה בפעם האחרונה שהבאנו שחקן שכיכב בעבר בצסק״א?
הייתי נזהרת קצת.
סיטואציה שונה לחלוטין
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:בן 32, אחרי 5 שנים שלא עשה בהן יותר מדי. זה באמת סוג השחקנים שאנחנו רוצים לראות כאן?
אתה פריק גנטי, אם היינו משווים כל ספורטאי ליכולות שלך לא היינו מגיעים לשום מקום
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:
עך פי מחקרים, אני ויוסיין בולט חולקים 99% מהדנא שלנו.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:
הייתי נזהרת קצת.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:
לא מסתדר לי בהתחשב בזה שאתה חולק 100% מהדנא עם אבי ביטר
felix_r כתב:ShiriV כתב:זוכרים מה קרה בפעם האחרונה שהבאנו שחקן שכיכב בעבר בצסק״א?
הייתי נזהרת קצת.
עזבי, כל אחד פה מבין יותר טוב מהצוות המקצועי של צסקא, כי כל אחד פה ראה את ג'קסון 5 פעמים בחייו, וזה כולל 2 משחקים במדי בילבאו...
שחף1 כתב:שחקן לא רע בן 32
https://en.wikipedia.org/wiki/LeBron_James
כל הקטע של גיל(כל עוד לא מדברים על שחקן בן 35-40) פחות רלוונטי מעניינים כמו התאמה מקצועית ויכולת. מן הסתם אם זה מישהו כמו דווין שהוא פצוע כל הקריירה שלו או מישהו במשקל של סופו אז גיל משחק יותר תפקיד
מן הסתם אם יביאו עוד שחקן מוגבל ביכולת שלו ליצור לעמדה 2 זה יהיה בעיה במצב הזה
toja27 כתב:felix_r כתב:ShiriV כתב:זוכרים מה קרה בפעם האחרונה שהבאנו שחקן שכיכב בעבר בצסק״א?
הייתי נזהרת קצת.
עזבי, כל אחד פה מבין יותר טוב מהצוות המקצועי של צסקא, כי כל אחד פה ראה את ג'קסון 5 פעמים בחייו, וזה כולל 2 משחקים במדי בילבאו...
אבל בלאט רוצה אותו (אולי גם וויציץ?). לא שמעון ולא פדרמן. השנה נותנים לצוות המקצועי לבנות את הקבוצה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], liran ו־9 אורחים