המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:שחף1 כתב:שחקן לא רע בן 32
https://en.wikipedia.org/wiki/LeBron_James
כל הקטע של גיל(כל עוד לא מדברים על שחקן בן 35-40) פחות רלוונטי מעניינים כמו התאמה מקצועית ויכולת. מן הסתם אם זה מישהו כמו דווין שהוא פצוע כל הקריירה שלו או מישהו במשקל של סופו אז גיל משחק יותר תפקיד
מן הסתם אם יביאו עוד שחקן מוגבל ביכולת שלו ליצור לעמדה 2 זה יהיה בעיה במצב הזה
סלח לי, אבל הדוגמא שלך רחוקה מהנושא בערך כמו הרמה של מכבי רחוקה מהרמה של קליבלנד. אני לא אשתמש בשמות תואר גסים.
כן, קטע הגיל חשוב, כשאתה מביא שחקן חדש למערכת. זה ממש לא דומה לשחקן הכי טוב בעולם (לברון) שמשחק בקבוצה לא שנה ראשונה.
הקדשת לפחות דקה אחת של מחשבה לשאלה למה צסקא החליטה לשחרר אותו? זה לא שלצסקא חסר כסף. זה לא שצסקא לא מכירה אותו. הוא שיחק בקבוצה כמה עונות. מכירים אותו טוב, אבל בכל זאת משחררת אותו. חשבת? יש לך תשובה? ניחוש? בפעם האחרונה שחשבנו, שאנחנו חכמים יותר מצסקא, הבאנו את פארגו. אחר כך שוב חשבנו שאנחנו חכמים יותר מצסקא, והבאנו את ווימס. לא נהנת מספיק, או שאתה מאמין שאם ננסה עוד 100 פעם, בסוף נצליח?
אם בלאט מגיע לחוזה רב שנתי, הוא צריך לבנות פה תלכיד לכמה שנים טובות. שחקן בן 32 לא משתלב ברעיון הזה.
felix_r כתב:שחף1 כתב:שחקן לא רע בן 32
כל הקטע של גיל(כל עוד לא מדברים על שחקן בן 35-40) פחות רלוונטי מעניינים כמו התאמה מקצועית ויכולת. מן הסתם אם זה מישהו כמו דווין שהוא פצוע כל הקריירה שלו או מישהו במשקל של סופו אז גיל משחק יותר תפקיד
סלח לי, אבל הדוגמא שלך רחוקה מהנושא בערך כמו הרמה של מכבי רחוקה מהרמה של קליבלנד. אני לא אשתמש בשמות תואר גסים.
כן, קטע הגיל חשוב, כשאתה מביא שחקן חדש למערכת. זה ממש לא דומה לשחקן הכי טוב בעולם (לברון) שמשחק בקבוצה לא שנה ראשונה.
הקדשת לפחות דקה אחת של מחשבה לשאלה למה צסקא החליטה לשחרר אותו? זה לא שלצסקא חסר כסף. זה לא שצסקא לא מכירה אותו. הוא שיחק בקבוצה כמה עונות. מכירים אותו טוב, אבל בכל זאת משחררת אותו. חשבת? יש לך תשובה? ניחוש? בפעם האחרונה שחשבנו, שאנחנו חכמים יותר מצסקא, הבאנו את פארגו. אחר כך שוב חשבנו שאנחנו חכמים יותר מצסקא, והבאנו את ווימס. לא נהנת מספיק, או שאתה מאמין שאם ננסה עוד 100 פעם, בסוף נצליח?
אם בלאט מגיע לחוזה רב שנתי, הוא צריך לבנות פה תלכיד לכמה שנים טובות. שחקן בן 32 לא משתלב ברעיון הזה.
גל גל כתב:שמעו יש מצב שגקסון יגיע..אבל בנוסף יגיעו עוד 2 זרים עוד קומבו פותח ועוד רכז זר מחליף אז זה כבר יהיה טוב אם אתה מוסיף את דיברטולומאו ואוחיון למשוואה לצורך העניין
גקסון , בורטראייט/ורגאס, אוחיון
היגנס/זר, דיברטולומאו
שמוליק כתב:felix_r כתב:שחף1 כתב:שחקן לא רע בן 32
פליקס, הבעיה בלנסות לסתור אותך היא שלאורך השנים גם בגרסאות הקודמות של הפורומים, לא מצליח לשחזר אם טעית כששללת שחקן שהוא. ובכל זאת, צסקא אבדה תואר שהייתה אמורה לקחת בהליכה. היא מבצעת שינוי גדול כדי לנער את המערכת. גקסון דווקא עשה דברים יפים השנה במסגרת שהוקצתה לו. אי אפשר לדעת כיצד יתפתח לכינור ראשון. אצל פרגו זה היה שונה. הם קברו אותו במודע. אצל ווימס ידעו שמספר קלידים בפסנתר חסרים. אבל מה בגזרת גקסון? קראת בפורומים/כתבות העוסקות בצסקא על חוסר שביעות רצון מגקסון או היבטים חברתיים בעיתיים?
Naor116 כתב:חברים , שאלה קצת לא קשורה ... יש קבוצת וואטסאפ למכבי?
אם כן אשמח שתצרפו אותי
my man כתב:Naor116 כתב:חברים , שאלה קצת לא קשורה ... יש קבוצת וואטסאפ למכבי?
אם כן אשמח שתצרפו אותי
יש פה איזה 3 חבר'ה בוואטסאפ..לא הייתי מתקרב אליהם..
my man כתב:Naor116 כתב:חברים , שאלה קצת לא קשורה ... יש קבוצת וואטסאפ למכבי?
אם כן אשמח שתצרפו אותי
MTA2311 כתב:my man כתב:Naor116 כתב:חברים , שאלה קצת לא קשורה ... יש קבוצת וואטסאפ למכבי?
אם כן אשמח שתצרפו אותי
הדחייה מוציאה ממך צדדים מכוערים
my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:Naor116 כתב:חברים , שאלה קצת לא קשורה ... יש קבוצת וואטסאפ למכבי?
אם כן אשמח שתצרפו אותי
אוף נו זה היה בצחוק
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:Naor116 כתב:חברים , שאלה קצת לא קשורה ... יש קבוצת וואטסאפ למכבי?
אם כן אשמח שתצרפו אותי
אוף נו זה היה בצחוק
גם זה מפגר
Naor116 כתב:my man כתב:Naor116 כתב:חברים , שאלה קצת לא קשורה ... יש קבוצת וואטסאפ למכבי?
אם כן אשמח שתצרפו אותי
תודה על.העצה
ankram כתב:בחזרה לנושא , הייתי מת שיהיה פה סנטר כמו דובליאביץ' , וככה לייצר אפשרות של 5 שחקנים על המגרש שיכולים להרים שלשה.
ankram כתב:בחזרה לנושא , הייתי מת שיהיה פה סנטר כמו דובליאביץ' , וככה לייצר אפשרות של 5 שחקנים על המגרש שיכולים להרים שלשה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים