המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
RomanR כתב:שמעתי שרפשה פנוי. או עתמאן, והוא אפילו מוכן לעבוד בחינם
ShiriV כתב:אחדשיודע כתב:ShiriV כתב:אחדשיודע כתב:ShiriV כתב:גלדסטון אמר עכשיו שבלאט העדיף לסיים את החוזה בדרושאפקה ובשנה הבאה לנסות להצליח שוב בNBA. זו הסיבה שהוא סירב לחזור למכבי בחוזה ל-3 עונות שלטענתו היה עוצר את התקדמות הקריירה..
חרטא. יכל לחתום על חוזה עם אופציית יציאה ל-NBA, כמו כל החוזים במכבי.
בלאט אמר לגלדסטון שהוא לא רצה לעשות את זה כי לא רצה לפגוע במכבי. קרי לבנות סגל מאפס ואחרי שנה לנטוש אותו ושלטענתו זה לא מקצועי ואף עלול לפגוע בקבוצה
לא מאמין לזה, זה נשמע לי קשקוש (של גלדסטון/בלאט).
או שבלאט החליט שלא מתאים לו, או שמכבי החליטה שלא מתאים לה (לשלם פיצוי של מיליון דולר). או גם וגם.
גם לי זה נשמע כמו תירוץ מפוקפק (הקטע של לא לבוא למכבי רק לשנה אחת כי זה יזיק לה). מאמינה שבלאט חשב על עצמו ורק על עצמו בלי שום קשר למכבי..
הוא רוצה NBA בכל הכח.
felix_r כתב:איך זה יתכן, שבכל פעם שאנחנו אומרים לעצמנו "גרוע מזה כבר לא יכול לקרות", בא הגרוע מזה וקורה ! אין איזה גבול ?
0ved1212 כתב:בדיוק מה שאמרתי שהוא מחכה לריאל או בראסה
אי הצלחה עם מכבי השנה כשצריך לבנות קבוצה מאפס
יכול לפגוע במעמד בלאט קשה
מכבי צריכים להתעשת מהר ולהגיב מהר
jol9 כתב:לא ניתן לבוא בהאשמות למכבי. על מה בדיוק.
לבלאט זה טענות אישיות שלי אולי.
אין טענות לאף אחד בשלב הזה. מקווה שהתגובה תהיה מהירה ושעד סוף השבוע יוכרז על המאמן.
RomanR כתב:פקטור חשוב שלא נאמר פה כמדומני, זה שולנסיה רחוקה ניצחון ביתי אחד מלזכות באליפות מול ריאל, מה שיכול לגרום לבעיטה בתחת של לאסו. אולי "משרת הNBA הנחשקת" היא בכלל במדריד?
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:לא ניתן לבוא בהאשמות למכבי. על מה בדיוק.
אין טענות לאף אחד בשלב הזה. מקווה שהתגובה תהיה מהירה ושעד סוף השבוע יוכרז על המאמן.
על מה בדיוק? על זה שהאכילו את כל העולם ואשתו שהעסק סגור (למרות שלא היה)? על זה שהסכימו לחכות (ולא משנה לאיזה מאמן) יותר משבוע? על זה שהסכימו להשכיב סכום מופרך למאמן ביחס לשאר התקציב המיועד (הצפוי)? על זה שהם מאשימים אותו שגרם להם לחכות, למרות שהוא לא חייב להם כלום?
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:jol9 כתב:לא ניתן לבוא בהאשמות למכבי. על מה בדיוק.
על מה בדיוק? על זה שהאכילו את כל העולם ואשתו שהעסק סגור (למרות שלא היה)? על זה שהסכימו לחכות (ולא משנה לאיזה מאמן) יותר משבוע? על זה שהסכימו להשכיב סכום מופרך למאמן ביחס לשאר התקציב המיועד (הצפוי)? על זה שהם מאשימים אותו שגרם להם לחכות, למרות שהוא לא חייב להם כלום?
זה שטויות. הם עשו את מה שהם חשבו לנכון, ולדעתי הם פעלו נכון.
לא הצליח להם וזה קורה.
ממשיכים הלאה.
רק שלא ימרחו את הזמן עכשיו
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים