ankram כתב:יש הרבה סרקאזם בפורום. ושלא תבינו לא נכון, אני מת על סרקאזם וסרקסטי בעצמי, אבל גילוי נאות?
כואב לי , כואב לי ורע לי, בחלומות הכי גרועים שלי לא הרגשתי כל כך חסר אונים בהקשר של מכבי.
40 שנה שהם איתי, למען ההגינות אומר שרק שנה אחת מתוכם הייתי מנוי, פשוט אוהד כורסא, כמו הרבה. היו לי שנים רעות שנים טובות , שנים מדהימות, אבל מעולם לא עונות כאלו, מעולם לא היה שבר כזה.
ידעתי שגם אם יש עונה לא טובה הבאה אחריה תהיה טובה יותר, תמיד המחר יהיה טוב יותר.
וגם שעשו שגיאות, ושגיאות קשות, וצוות מקצועי רע ומאמן דפוק ושחקנים קקה, רציתי שינצחו,רציתי שאיך שהוא מכבי שלי תחזור, שההיכל שוב ינצח, רציתי שמילר יסתום את הפה לכל אלו שהעדיפו את סימפסון, רציתי שגל מקל ייתן הופעה, רציתי שדווין יחזור למה שהיה פעם, רציתי ששיבק יעשה קסם.
כן רציתי, וקיוויתי. ולמרות הרציונל וההיסטוריה רציתי את האליפות הזאת. אפילו שלא מגיע לנו. אפילו שזה לא נכון רציונאלית.
רציתי.
ושוב התאכזבתי. ושוב צוחקים עלינו. ושוב הסארקאזם הזה. הוא מצחיק קצת , אבל עובר הזמן וזה כבר לא מצחיק וזה כבר מעצבן וזה כואב וזה פאקינג דיכאון.
דיכאון. נאחס. נדודי שינה. הכל טפל. כוסאמו 3 שנים של פאקינג מדבר.
הקיצר. יש למישהו ציפרלקס?
מוכן להסתפק במילות עידוד. אני לא יודע אם אשרוד עוד אליפות של הפועל ירושליים, זה עלול להגמר רע מאד.
לגמרי מסכים.