אחדשיודע כתב:RomanR כתב:אחדשיודע כתב:RomanR כתב:jol9 כתב:
התגובה של מכבי לכל העניין הזה היא ממש ממחישה את הבעיות שיש במערכת.
בלאט עשה או לא עשה קטע, זה ממש לא משנה. מה אתם רצים לכבס את הכביסה המלוכלכת בחוץ? מה זה בא לשרת, חוץ מלהרוויח כמה נקודות אצל כמה אוהדים שבויים?
מועדון רציני, מוציא הודעה קורקטית, שהמו"מ לא הבשיל לידי חתימה כי א,ב,ג ואנחנו ממשיכים קדימה.
הרי מה שנכתב בעיתונות כאן מגיע לכל מקום. זה מאפשר עכשיו לכל מועמד פוטנציאלי לסחוט עוד קצת את המערכת. אז בשביל מה זה טוב?
התייסתי רק לכתבה, ולא לתגובות עלומות השם. ברור לי שכל ההתייחסויות חסרות הכתובת האלה לא מועילות ואף דיי מגעילות.
"התגובות העלומות שם" מגיעות בסופו של דבר מאותם אנשים שאתה לא מאשים. כל הסיפור הזה מסמל את "הפדרמניות" שהמועדון הזה סובל ממנו. הרי סיפרו לכולם שהעסק סגור (יהירות אופיינית או שקר מודע), הלכו על המהלך הזה (סכומי עתק למאמן - פחות לכל השאר) בעיקר בשביל להשתיק מחאה, הסכימו לחכות ימים ארוכים עד להחלטת המאמן - ובסוף הוא אשם בכל הצרות שהמועדון יצר לעצמו. די, בחייאת.
איך האוזמן אמר? לא קונה את הסיפור עכשיו, לא קונה את הסיפור שעוד מעט ייצא.
אולי כן ואולי לא. השורה התחתונה מהידיעה - הציעו לו סכום גדול, הוא סירב. צריך לעבור הלאה.
אולי כן אולי לא? לגבי מה יש ספק פה?
הוא סירב, בצדק, למועדון שמתנהל בצורה ביזיונית מהבחינה המקצועית.
מהבחינה השיווקית הם פועלים מצוין. השבויים עדיים קונים את השקרים (ויש פה כמה כאלה).
יש ספק לגביי הרבה דברים, הבעיה היא שאנשים פה לא מסתכלים כבר בצורה אובייקטיבית על שום דבר שקשור בהנהלה. בלאט לא רצה להגיע לכאן מלכתחילה, לדעתי, לא הייתי בשיחות ביניהם, ולא הייתי בסיכומים שלהם, לפי הכתבה משתמע שהוא היה על סף חתימה ועשה פניית פרסה. כך שלמרות האהבה הגדולה של כולם להאשים את פדרמן בהכל, הפעם זה כנראה לא אשמתו