MTA2311 כתב:yanay21 כתב:עזבו לאמן, ספאחיה יודע לבנות קבוצה?
אתה שואל ברצינות?
אני יוצא מנקודת הנחה שהם יתנו לו
(אני לא מאמין שכן, אבל זה התרחיש האופטימי)
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:עזבו לאמן, ספאחיה יודע לבנות קבוצה?
אתה שואל ברצינות?
jol9 כתב:זה פשוט חזק מהם...
משעור ודיבא יחתמו ללא שום קשר למאמן. אז איפה כאן אי ההתערבות של ההנהלה? או שאולי זאת החתמה של ניקולה, ואז, האם הוא
דיבר עם ספאחיה על איך אמור להיראות הסגל? מי ובאיזו עמדות יהיו הזרים?
או שאולי יש כאן שוב החתמת יבזורי??
Adam כתב:jol9 כתב:זה פשוט חזק מהם...
משעור ודיבא יחתמו ללא שום קשר למאמן. אז איפה כאן אי ההתערבות של ההנהלה? או שאולי זאת החתמה של ניקולה, ואז, האם הוא
בלי קשר לזהות המאמן, אתה צריך ישראלים בסגל בגלל החוק הרוסי. מדובר בשני הישראלים הכי טובים בשנה האחרונה, ובמקרה הם גם פנויים.
זה כבר לא משנה מי יאמן, הישראלים הכי טובים צריכים לשחק במכבי.
Adam כתב:jol9 כתב:זה פשוט חזק מהם...
בלי קשר לזהות המאמן, אתה צריך ישראלים בסגל בגלל החוק הרוסי. מדובר בשני הישראלים הכי טובים בשנה האחרונה, ובמקרה הם גם פנויים.
RomanR כתב:Adam כתב:jol9 כתב:זה פשוט חזק מהם...
כאילו ספאחיה מכיר את השוק הישראלי. מסכים עם אדם, מכבי צריכה ישראלים בגלל החוקים הדביליים בארץ, ורצוי שיהיו שחקני כדורסל ולא הביזיון שיש לנו עכשיו
my man כתב:אמרו שלא יתערבו אז שלא יתערבו... זה כל הסיפור..
להחתים שחקנים לפני שיש מאמן גם אם הם משלימים זה בדיוק מה שהם אמרו שלא יהיה..
בדיחה
שמואל1 כתב:my man כתב:אמרו שלא יתערבו אז שלא יתערבו... זה כל הסיפור..
בדיחה
ההנהלה בלחץ. אם הם לא יחתימו אותם אז ירושלים תקדים ותעשה זאת.
שמואל1 כתב:my man כתב:אמרו שלא יתערבו אז שלא יתערבו... זה כל הסיפור..
בדיחה
ההנהלה בלחץ. אם הם לא יחתימו אותם אז ירושלים תקדים ותעשה זאת.
RomanR כתב:דווקא לא הייתי מתנגד לטרינקיירי, למרות התעקשותו הלא ברורה להשאר בבמברג לנצח
MTA2311 כתב:כבר לא ממש אכפת לי מהקבוצה הזאת, באמת שלא. המטרה היחידה שלי כרגע היא שספאחיה לא יחתום. הוא אדם טוב מדי בשביל כל הרפש שיאכילו אותו פה. זה לא מגיע לו.
ShiriV כתב:MTA2311 כתב:כבר לא ממש אכפת לי מהקבוצה הזאת, באמת שלא. המטרה היחידה שלי כרגע היא שספאחיה לא יחתום. הוא אדם טוב מדי בשביל כל הרפש שיאכילו אותו פה. זה לא מגיע לו.
איך אתה מתכוון לעשות את זה? אתה הולך להתקשר אליו? או אולי לנסוע אליו ולעצור אותו במו ידיך מלעלות על הטיסה?
MTA2311 כתב:ShiriV כתב:MTA2311 כתב:כבר לא ממש אכפת לי מהקבוצה הזאת, באמת שלא. המטרה היחידה שלי כרגע היא שספאחיה לא יחתום. הוא אדם טוב מדי בשביל כל הרפש שיאכילו אותו פה. זה לא מגיע לו.
איך אתה מתכוון לעשות את זה? אתה הולך להתקשר אליו? או אולי לנסוע אליו ולעצור אותו במו ידיך מלעלות על הטיסה?
בינתיים הטמנתי במבה עם מסיר שומנים במקומות שונים בבית שלו.
now we wait.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים