02 מרץ 2012, 17:26
LIAV10 כתב:drorshra כתב:LIAV10 כתב:wulv כתב:במידה ומכבי עולה לפיינל4, האם כבר ידוע עכשיו מול איזו קבוצה אפשרית מסדרת הצלבה אחרת מכבי צפוייה לפגוש בחצי גמר?
או שזאת הגרלה?
אני כמעט בטוח (90%) שסיינה (או אולימפיאקוס חח בטח)..
מה שבטוח זה שזה כבר ידוע מעכשיו, פשוט לא זוכר איפה ראיתי את זה לפני שבועיים בערך)
כמעט בטוח שזאת המנצחת בסדרה של סיינה-אולימפיאקוס..
המנצחת בסידרה: מכבי - פאו , נפגשת עם המנצחת בסדרה: מוסקבה מול בילבאו
http://www.euroleague.net/competition/format.
מוזר, לפני שבועים הסתכלתי על זה ועקבתי אחרי זה בצורה נכונה וזה לא הפגיש את צסק"א..
טוב, לפחות יש לנו מאזן מעולה נגדם בחצאי הגמר
02 מרץ 2012, 17:44
refael כתב:LIAV10 כתב:drorshra כתב:LIAV10 כתב:wulv כתב:במידה ומכבי עולה לפיינל4, האם כבר ידוע עכשיו מול איזו קבוצה אפשרית מסדרת הצלבה אחרת מכבי צפוייה לפגוש בחצי גמר?
או שזאת הגרלה?
אני כמעט בטוח (90%) שסיינה (או אולימפיאקוס חח בטח)..
מה שבטוח זה שזה כבר ידוע מעכשיו, פשוט לא זוכר איפה ראיתי את זה לפני שבועיים בערך)
כמעט בטוח שזאת המנצחת בסדרה של סיינה-אולימפיאקוס..
המנצחת בסידרה: מכבי - פאו , נפגשת עם המנצחת בסדרה: מוסקבה מול בילבאו
http://www.euroleague.net/competition/format.
מוזר, לפני שבועים הסתכלתי על זה ועקבתי אחרי זה בצורה נכונה וזה לא הפגיש את צסק"א..
טוב, לפחות יש לנו מאזן מעולה נגדם בחצאי הגמר
נבוא כאנדרדוג מול פנא וננצח בסדרה 2-3 ,ניפגש בחצי הגמר מול צסק"א כאשר מראש נדע שאין לנו סיכוי אבל ננצח בעזרת שלשלת ניצחון מהפינה של גון שאייר,נגיע למפגש מול ברצלונה בגמר כשאיידסון נותן את משחק חייו עם 30 נקודות אבל מכבי מנצחת ונוקמת על שתי הפסדים בעונה הרגילה.
04 מרץ 2012, 08:17
04 מרץ 2012, 08:35
קודי כתב:הסדרה הזו תהיה המבחן הגדול של סופו, שאם לא יצליח להרים את עצמו מהיכולת העלובה שלו כעת, אני לא רואה סיכוי שהוא ישאר בעונה הבאה גם אם יפחית את השכר שהוא אמור לקבל. מכבי לא תשלם סכומים גבוהים לשחקן שמשחק רק 15-20 דקות למשחק, דורש handling אינסופי, סובל מתנודות גדולות במצבי הרוח שלו, מאוד לא יציב ובסופו של דבר גם לא מספק את הסחורה על המגרש (למעט 2-3 משחקים בעונה בהם הוא באמת בלתי עציר). סופו היום במצב בו הוא ממש מזיק לקבוצה, יוצר חורים בהגנה ועושה מהלכים מוזרים ולא מובנים בהתקפה שכוללים איבודי כדור רבים וזריקות שלא קשורות לכלום. היתרון של סופו הוא בפיזיות שלו וביכולת לדחוף את השומר שלו עד לסל ומשם לקלוע בקלות וכשהוא מתרחק מהסל הוא הופך ללא אפקטיבי. אני לא אתפלא אם במידה שסופו ימשיך ביכולת הזו אז אחרי הסדרה עם פאו הוא בקושי ישחק וימצא את עצמו ברוטציה גם אחרי שון ג'יימס.
04 מרץ 2012, 10:50
04 מרץ 2012, 12:22
felix_r כתב:לדעתי הבעיה היחידה עם סופו, היא שבלאט החליט ללכת על הנדריקס כסנטר הפותח של מכבי. זה הכל.
04 מרץ 2012, 13:10
jol9 כתב:felix_r כתב:לדעתי הבעיה היחידה עם סופו, היא שבלאט החליט ללכת על הנדריקס כסנטר הפותח של מכבי. זה הכל.
הלוואי וזאת היתה הבעיה היחידה שלו. זה פשטני מדי, ולדעתי לא נכון.
סופו כבר מזמן לא נותן משחקים טובים. הרבה לפני שעבר לספסל.
04 מרץ 2012, 14:07
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:לדעתי הבעיה היחידה עם סופו, היא שבלאט החליט ללכת על הנדריקס כסנטר הפותח של מכבי. זה הכל.
הלוואי וזאת היתה הבעיה היחידה שלו. זה פשטני מדי, ולדעתי לא נכון.
סופו כבר מזמן לא נותן משחקים טובים. הרבה לפני שעבר לספסל.
נכון, אבל זה בגלל שלא היה שום תאום בהתקפה (בלגאן עם הרכזים וכו'). אחר כך בלאט החליט שבמקום לעבוד על התיאום, יותר קל לשחקן עם המדריקס. למה הנדריקס מצליח יותר? כי הוא לא ממש סנטר, לא ממש פאוור. במשחק מסודר הוא לא מצליח כל כך טוב. דווקא בבלגאן עם כל השינוים בעמדות והחלפות הוא עם האנרגיות שלו מצליח כמו שאומרים מן הגורן ומן היקב לגנוב פה נקודות ושם ריבאונד. לעומתו סופו עם כל הגודל והכח שלו רק מקבל עבירות מיותרות מכל הבלגאן, פה דחף יותר מדי מישהו, שם לא חישב נכון את הכח והפיל מישהו אחר...
04 מרץ 2012, 15:08
04 מרץ 2012, 16:30
04 מרץ 2012, 16:34
EulGam05 כתב:האמת שזה מעניין, גם לי הייתה הרגשה שאיידסון הפעיל את סופו הכי טוב בעונה שעברה אבל מסתבר שפארגו ופרקינס מסרו לסופו בעונה שעברה 28 אסיסטים (14 כ"א) בעוד שאיידסון מסר 11. מצד שני, יכול להיות שזה נובע מכך שהכדור נמצא בידיים שלהם יותר מאשר בידיים של איידסון.
השנה אוחיון מוביל עם 8 אסיסטים לסופו, אחריו לאנגפורד ופרמאר עם 6, פרמאר עשה את זה ב-7 משחקים בלבד...
04 מרץ 2012, 17:51
EulGam05 כתב:האמת שזה מעניין, גם לי הייתה הרגשה שאיידסון הפעיל את סופו הכי טוב בעונה שעברה אבל מסתבר שפארגו ופרקינס מסרו לסופו בעונה שעברה 28 אסיסטים (14 כ"א) בעוד שאיידסון מסר 11. מצד שני, יכול להיות שזה נובע מכך שהכדור נמצא בידיים שלהם יותר מאשר בידיים של איידסון.
השנה אוחיון מוביל עם 8 אסיסטים לסופו, אחריו לאנגפורד ופרמאר עם 6, פרמאר עשה את זה ב-7 משחקים בלבד...
04 מרץ 2012, 18:14