felix_r כתב:cannon כתב:לפי ספורטאנדו, אם עסקת ספאחיה נופלת, מכבי תלך על ראדוניץ׳.
די נו... ראדוניץ' ?
סתם אחד ועוד אחד של דובי, לדעתי.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:cannon כתב:לפי ספורטאנדו, אם עסקת ספאחיה נופלת, מכבי תלך על ראדוניץ׳.
די נו... ראדוניץ' ?
goshimon כתב:jol9 כתב:goshimon כתב:מה היו החוזים הארוכים האחרונים שנחתמו במכבי? דווין סמית (הפסד של מיליונים שאי אפשר לצאת ממנו), יבזורי (כישלון טוטאלי שיושב בראשו של כל ישראלי שמועמד למכבי), גל מקל (סכום אסטרונומי לשחקן שלא נותן יותר תמורה מאשר גוני יזראעלי), צירבס (עוד מכה כלכלית). המסקנה היא שלפני כל חוזה עתידי, אלה שעשו את הקודמים חייבים ללכת הביתה ומהר. ניקולה, אבי אבן, פדרמן ודנקנר ג'וניורז. חייבים. הם פשוט הוכח כמנהלים ומקבלי החלטות גרועים. וכדאי לעשות את זה לפני שהם שוב חותמים חוזה מיליונים ארוך טווח עם שחקן שנתן חמישה משחקים טובים בחיפה או נגר שבקבוצה בלי ישראלים (הרצליה) הצליח לקחת ריבאונדים.
מסכים. למרות שבאופן כללי אני בעד חוזים ארוכים, אבל ברור שזה לא ממש הולך, ומכבי מבזבזת המון כסף על החוזים וההחתמות האלה.
צריך לעשות את זה לאט לאט.
אגב, מי זה דנקנר ג'וניור?
התכוונתי רקנטי ג'וניור. כל המיליונרים מתערבבים לי.
jol9 כתב:goshimon כתב:jol9 כתב:goshimon כתב:מה היו החוזים הארוכים האחרונים שנחתמו במכבי? דווין סמית (הפסד של מיליונים שאי אפשר לצאת ממנו), יבזורי (כישלון טוטאלי שיושב בראשו של כל ישראלי שמועמד למכבי), גל מקל (סכום אסטרונומי לשחקן שלא נותן יותר תמורה מאשר גוני יזראעלי), צירבס (עוד מכה כלכלית). המסקנה היא שלפני כל חוזה עתידי, אלה שעשו את הקודמים חייבים ללכת הביתה ומהר. ניקולה, אבי אבן, פדרמן ודנקנר ג'וניורז. חייבים. הם פשוט הוכח כמנהלים ומקבלי החלטות גרועים. וכדאי לעשות את זה לפני שהם שוב חותמים חוזה מיליונים ארוך טווח עם שחקן שנתן חמישה משחקים טובים בחיפה או נגר שבקבוצה בלי ישראלים (הרצליה) הצליח לקחת ריבאונדים.
מסכים. למרות שבאופן כללי אני בעד חוזים ארוכים, אבל ברור שזה לא ממש הולך, ומכבי מבזבזת המון כסף על החוזים וההחתמות האלה.
צריך לעשות את זה לאט לאט.
אגב, מי זה דנקנר ג'וניור?
התכוונתי רקנטי ג'וניור. כל המיליונרים מתערבבים לי.
אני איתך. בעד להעיף כל מי שהמילה ג'וניור מוצמדת לו לשם.
arel123 כתב:ספאחיה לא מאמן כזה רע והוא דווקא אחלה אופציה, הוא עוד יכול להפתיע ועם סגל טוב להגיע להישגים
החציל האצטקי כתב:מתי מכריזים עליו ומתחילים לעבוד?
שבוע הבא הולך להיות פורה במיוחד.
jol9 כתב:arel123 כתב:ספאחיה לא מאמן כזה רע והוא דווקא אחלה אופציה, הוא עוד יכול להפתיע ועם סגל טוב להגיע להישגים
ספאחיה היא לא מאמן רע בכלל. הוא מאמן טוב.
השאלה היא האם הוא מתאים להיות פרונט מן, כי זה מה שמכבי צריכה.
בלאט, מסינה, ז'ליקו, איטודיס הם פרונט מן קלאסיים.
נבן טעון הוכחה בהקשר הזה
RomanR כתב:החציל האצטקי כתב:מתי מכריזים עליו ומתחילים לעבוד?
שבוע הבא הולך להיות פורה במיוחד.
לפי פיק, מה שהופך את זה למפוקפק אוטומטית, הצמד ספאחיה את גודס אמורים להיות מוצגים בתחילת השבוע, אני מניח שברגע שזה נסגר הם יכולים לעבוד גם בלי הצגה רשמית
RomanR כתב:לא מצליח להבין איך מבלאט המשיח שיבנה אותנו מחדש עברנו לספאחיה המאמן הבכיר ולתוכנית ג' של ראדוניץ' כי העיקר שיהיה מאמן?
MTA2311 כתב:RomanR כתב:לא מצליח להבין איך מבלאט המשיח שיבנה אותנו מחדש עברנו לספאחיה המאמן הבכיר ולתוכנית ג' של ראדוניץ' כי העיקר שיהיה מאמן?
לא שספאחיה לא ראוי מקצועית, אבל אתה חדש בעסק? זאת הטקטיקה כבר שנים.
מנסים לשכנע אותנו שהולכים על סטף קארי במיליארד דולר לעונה, ואז אחרי שמדליפים כמה הוא ילד זין מלוכלך מחתימים את יבזורי במאית מחיר.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:RomanR כתב:לא מצליח להבין איך מבלאט המשיח שיבנה אותנו מחדש עברנו לספאחיה המאמן הבכיר ולתוכנית ג' של ראדוניץ' כי העיקר שיהיה מאמן?
לא שספאחיה לא ראוי מקצועית, אבל אתה חדש בעסק? זאת הטקטיקה כבר שנים.
מנסים לשכנע אותנו שהולכים על סטף קארי במיליארד דולר לעונה, ואז אחרי שמדליפים כמה הוא ילד זין מלוכלך מחתימים את יבזורי במאית מחיר.
יבזורי ב-10 מליון דולר לעונה זה לא רע בכלל.
RomanR כתב:לא מצליח להבין איך מבלאט המשיח שיבנה אותנו מחדש עברנו לספאחיה המאמן הבכיר ולתוכנית ג' של ראדוניץ' כי העיקר שיהיה מאמן?
MTA2311 כתב:מאוד לא רוצה את מסינה
my man כתב:MTA2311 כתב:מאוד לא רוצה את מסינה
למה?
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:מאוד לא רוצה את מסינה
למה?
הוא לא בסגנון המאמנים שיצליחו פה לדעתי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־6 אורחים