RomanR כתב:נבחרת העתודה יצאה לטורניר הכנה באיסלנד ללא המאמן עודד קטש ששכח לחדש את הדרכון ונשאר בארץ.
אמיתי?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
RomanR כתב:נבחרת העתודה יצאה לטורניר הכנה באיסלנד ללא המאמן עודד קטש ששכח לחדש את הדרכון ונשאר בארץ.
yanay21 כתב:RomanR כתב:נבחרת העתודה יצאה לטורניר הכנה באיסלנד ללא המאמן עודד קטש ששכח לחדש את הדרכון ונשאר בארץ.
אמיתי?
MTA2311 כתב:קלאסי קטש. אם היה צריך לחדש את רשיון הסנוקר שלו לא היה שוכח.
jol9 כתב:אפשר לחדש את הדרכון בשדה התעופה... זה עולה פי 8 בערך, אבל לא נראה לי שזה בעייתי לקטש...
jol9 כתב:אפשר לחדש את הדרכון בשדה התעופה... זה עולה פי 8 בערך, אבל לא נראה לי שזה בעייתי לקטש...
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אפשר לחדש את הדרכון בשדה התעופה... זה עולה פי 8 בערך, אבל לא נראה לי שזה בעייתי לקטש...
זה רק לאותה נסיעה אבל
לא בטוח שזה שווה את זה
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אפשר לחדש את הדרכון בשדה התעופה... זה עולה פי 8 בערך, אבל לא נראה לי שזה בעייתי לקטש...
זה רק לאותה נסיעה אבל
לא בטוח שזה שווה את זה
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אפשר לחדש את הדרכון בשדה התעופה... זה עולה פי 8 בערך, אבל לא נראה לי שזה בעייתי לקטש...
זה רק לאותה נסיעה אבל
לא בטוח שזה שווה את זה
אה וואלה? לא ידעתי...
טוב, אם עושים חידוש דרכון במקום, אז באמת שווה להמתין עוד יום.
זה רק לאותה נסיעה אבל
לא בטוח שזה שווה את זה
RomanR כתב:נבחרת העתודה של ישראל (עם קטש) מפסידה 86-68 לפינלנד במשחק הכנה
my man כתב:מתי המשחק הבא של העתודה? מול איטליה אאל"ט..
עידן כתב:my man כתב:מתי המשחק הבא של העתודה? מול איטליה אאל"ט..
כן. אם מפסידים, צריכים לשחק נגד הירידה.
בכדורסל נבחרות יש המון שיטות טורניר הזויות, אבל זו לדעתי הכי הזויה מביניהן - נבחרת שסיימה את שלב הבתים הראשון עם 3 נצחונות, 0 הפסדים ובמקום הראשון בבית שלה (ישראל), משחקת נגד נבחרת שסיימה עם 0 נצחונות, 3 הפסדים ומקום אחרון בבית שלה (איטליה) - ואם איטליה תנצח, היא תעלה לרבע הגמר וישראל תתמודד נגד הירידה![]()
מזכיר את שיטת הפיינל פור בליגה בארץ. אין משמעות אם אתה מקום ראשון או שמונה, אין משמעות לכל העונה בכלל..
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־18 אורחים