20 יוני 2017, 19:12
Holiday_Armadillo כתב:אני רק רוצה לדעת מה עובר לגודס בראש שהוא חוזר למערכת
אני מחבבת אותו בתור כדור בשר, למה שהוא יעשה את זה לעצמו?
20 יוני 2017, 19:13
my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:בלי קשר לטל..גודס וספאחיה עבדו כבר יחד לא?
אז?
אז כן יש מצב שהציעו לו והוא הסכים..
זה שהוא הסכים זאת עובדה, אחרת הוא לא היה חותם, אבל זה שהם עבדו ביחד לא אומר שהם עבדו טוב ביחד ובטח שלא אומר שהוא ביקש אותו. גם ארז הסכים שרמי יהיה העוזר.
נקודה למחשבה..אבל לדעתי ספאחיה כן מגיע ממקום שהוא יכל לסרב לעוזר הזה..
20 יוני 2017, 19:13
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:
אז?
אז כן יש מצב שהציעו לו והוא הסכים..
זה שהוא הסכים זאת עובדה, אחרת הוא לא היה חותם, אבל זה שהם עבדו ביחד לא אומר שהם עבדו טוב ביחד ובטח שלא אומר שהוא ביקש אותו. גם ארז הסכים שרמי יהיה העוזר.
נקודה למחשבה..אבל לדעתי ספאחיה כן מגיע ממקום שהוא יכל לסרב לעוזר הזה..
אני חושב שהנקודה היא יותר שהוא בעצמו לא בחר אותו. סבבה שהוא הסכים, וסבבה שהוא יכל לסרב (נניח), אבל מאמן צריך לבחור את העוזר שלו. לא להתפשר עליו.
20 יוני 2017, 19:15
20 יוני 2017, 19:17
yanay21 כתב:מאמן, גם אחד גרוע(לא שאני חושב שספאחיה גרוע), צריך להיות חצי אלוהים כשמדובר על הצוות שמקיף אותו. בידיעה שכשהכול מתפרק, הראש שלו נערף. כמובן שכאן יש השפעות חיצוניות שלא תחת המאמן, כמו מאמן כושר, שזה לבד יכול לדפוק את כל העונה, אבל לשימון פתרונים
20 יוני 2017, 19:19
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:מאמן, גם אחד גרוע(לא שאני חושב שספאחיה גרוע), צריך להיות חצי אלוהים כשמדובר על הצוות שמקיף אותו. בידיעה שכשהכול מתפרק, הראש שלו נערף. כמובן שכאן יש השפעות חיצוניות שלא תחת המאמן, כמו מאמן כושר, שזה לבד יכול לדפוק את כל העונה, אבל לשימון פתרונים
''הצוות הרפואי מחליט כמה דקות יקבל כל שחקן!! לא שמעתי על דבר כזה בחיים!!!!''
20 יוני 2017, 19:20
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:מאמן, גם אחד גרוע(לא שאני חושב שספאחיה גרוע), צריך להיות חצי אלוהים כשמדובר על הצוות שמקיף אותו. בידיעה שכשהכול מתפרק, הראש שלו נערף. כמובן שכאן יש השפעות חיצוניות שלא תחת המאמן, כמו מאמן כושר, שזה לבד יכול לדפוק את כל העונה, אבל לשימון פתרונים
''הצוות הרפואי מחליט כמה דקות יקבל כל שחקן!! לא שמעתי על דבר כזה בחיים!!!!''
זה כמו שמנתח יגיד למחלק עיתונים איך להשתיל לב. שערורייה ממש.
20 יוני 2017, 19:23
20 יוני 2017, 19:26
20 יוני 2017, 19:27
jol9 כתב:אני זוכר שסימנתי את העניין הזה כמבחן ראשון להנהלה, לגבי כוונותיהם.
זה ברור לחלוטין שבמבחן הזה הם כשלו (בהנחה והצוות אכן יהיה ספאחיה, גודס וטל), וזה בכלל לא מגיע ממקום שלילי כלפי גודס וטל, כי אני מאוד אוהב אותם בתור אנשים ואהבתי אותם כשחקנים.
אבל סתם כנקודה למחשבה - מי היו העוזרים של ספאחיה בעונות האחרות שלו באירופה? יכול להיות שאין לו צוות צמוד, והוא תמיד לוקח את המקומי שמתאים לו לעבוד איתו. במקרה הזה, יכול להיות שכן אפשר להחליק את העניין הזה.
20 יוני 2017, 19:28
20 יוני 2017, 19:28
MTA2311 כתב:זה או צוות קבוע או גודס? הסקת מסקנות מוזרה קצת.
ושום דבר לא נורא. הכל סבבה.
20 יוני 2017, 19:30
20 יוני 2017, 19:55
20 יוני 2017, 19:57
20 יוני 2017, 19:59
yanay21 כתב:גם אם ספאחיה רצה את גודס, אני אהיה בהלם אם הוא רצה את בורשטיין(כי מי בכלל ידע שטל הוא אופצייה). וזה מספיק רע, לא כי התפקיד הזה כזה חשוב, אלא מתוך העיקרון שמאמן צריך לבחור וזהו.
20 יוני 2017, 20:01
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:גם אם ספאחיה רצה את גודס, אני אהיה בהלם אם הוא רצה את בורשטיין(כי מי בכלל ידע שטל הוא אופצייה). וזה מספיק רע, לא כי התפקיד הזה כזה חשוב, אלא מתוך העיקרון שמאמן צריך לבחור וזהו.
אני לא נגד גודס כעוזר (בורשטיין זה כבר סיפור מגוחך בפני עצמו) אבל זה שמנסים למכור לנו שהוא בחר בו כשעוד לפני שהיה מאמן דיברו על גודס כעוזר..give me a break
20 יוני 2017, 20:02
20 יוני 2017, 20:03
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:גם אם ספאחיה רצה את גודס, אני אהיה בהלם אם הוא רצה את בורשטיין(כי מי בכלל ידע שטל הוא אופצייה). וזה מספיק רע, לא כי התפקיד הזה כזה חשוב, אלא מתוך העיקרון שמאמן צריך לבחור וזהו.
אני לא נגד גודס כעוזר (בורשטיין זה כבר סיפור מגוחך בפני עצמו) אבל זה שמנסים למכור לנו שהוא בחר בו כשעוד לפני שהיה מאמן דיברו על גודס כעוזר..give me a break
אני אפילו בעד גודס כעוזר, אני חושב שהוא ממש סבבה. אבל זו בדיוק הנקודה, אני חושב שהוא בסדר. את חושבת שהוא בסדר. יכול להיות שהוא באמת בסדר. אבל זה בדיוק מה שעושים בהנהלה, מחתימים את מי שהם חושבים שבסדר. ובoverall עדיף שמאמן יבחר את השחקנים והצוות שלו, שיהיו פחות בסדר, אבל לפחות שיקשיבו לו ויהיו חלק מהמערכת שלו, מאשר אסופה של אנשים "ממש בסדר" שיראו כמו הצרות שלי, כי הם עדר ללא רועה שהולך לשחיטה
20 יוני 2017, 20:03
MTA2311 כתב:זיינתם את השכל יואו