ת'רד המלפפונים ע''ש הצביון הישראלי V4

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V4, דיברתולומיאו סיכם

הודעהעל ידי er79 » 21 יוני 2017, 11:57

Holiday_Armadillo כתב:טיוס הוא שחקן יורוליג לגיטימי+, הוא לא שחקן טופ יורוליג
אין צורך לפאר אותו מעבר למה שמגיע לו

מבחינתי הוא טופ
er79

הודעהעל ידי arel123 » 21 יוני 2017, 11:58

שועל כתב:
arel123 כתב:דרך אגב, דיבה יגיע ב300 אלף, לעומת מקל (650), אוחיון (500), ולנדסברג (380) שהשכר של שלושתם העונה היה בהרבה יותר גדול מאשר השכר של דיבה (למעט סיל שההבדל הוא 80 אלף אבל עדיין זה משמעותי)
אז מבחינת השכר מכבי עשו טוב עד עכשיו לפחות עם דיבה, אם יצליחו להביא את משעור ב250 זה יהיה מעולה, גם 300 זה שכר סביר .
טיוס כנראה יהיה המחליף של מקל ויעלה בסביבות ה600 - 700 אלף , אבל כמובן שהפער ביכולת הוא עצום ושהשכר של טיוס יהיה שווה לעומת מקל שלא צריך לדבר על זה בכלל .

זה לא לעומת, זה גם וגם, החוזים של מקל ולנדסברג לא הולכים לשום מקום, מכבי תצטרך לשלם להם לא מעט גם בעונה הבאה.

ולפי ווינט דיב' יקבל 350 אלף, ואני מעריך שכך יהיה, אחרי המאבק המיותר עליו עם ירושלים.

הכוונה שלי בתגובה הייתה להראות שעד עכשיו עם השכר מכבי עושה בשכל, מן הסתם מקל לא יישאר ונצטרך להתפלל שקבוצה תרצה להחתים אותו, במקרה הגרוע נצטרך לשלם לו פיצויים, וכנל עם לנדסברג .
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי שועל » 21 יוני 2017, 12:00

arel123 כתב:
שועל כתב:
arel123 כתב:דרך אגב, דיבה יגיע ב300 אלף, לעומת מקל (650), אוחיון (500), ולנדסברג (380) שהשכר של שלושתם העונה היה בהרבה יותר גדול מאשר השכר של דיבה (למעט סיל שההבדל הוא 80 אלף אבל עדיין זה משמעותי)
אז מבחינת השכר מכבי עשו טוב עד עכשיו לפחות עם דיבה, אם יצליחו להביא את משעור ב250 זה יהיה מעולה, גם 300 זה שכר סביר .
טיוס כנראה יהיה המחליף של מקל ויעלה בסביבות ה600 - 700 אלף , אבל כמובן שהפער ביכולת הוא עצום ושהשכר של טיוס יהיה שווה לעומת מקל שלא צריך לדבר על זה בכלל .

זה לא לעומת, זה גם וגם, החוזים של מקל ולנדסברג לא הולכים לשום מקום, מכבי תצטרך לשלם להם לא מעט גם בעונה הבאה.

ולפי ווינט דיב' יקבל 350 אלף, ואני מעריך שכך יהיה, אחרי המאבק המיותר עליו עם ירושלים.

הכוונה שלי בתגובה הייתה להראות שעד עכשיו עם השכר מכבי עושה בשכל, מן הסתם מקל לא יישאר ונצטרך להתפלל שקבוצה תרצה להחתים אותו, במקרה הגרוע נצטרך לשלם לו פיצויים, וכנל עם לנדסברג .

לא הראת שהיא עושה בשכל.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי er79 » 21 יוני 2017, 12:01

אין למכבי מחויבות חוזית עם לנדסברג למיטב ידיעתי. לגבי מקל, נראה מה יהיה. לדעתי תימצא הקבוצה שתקלוט אותו והפיצוי של מכבי יקטן. ושוב, משעור ודיבא יהיו זולים יותר מכל ישראלי בקאדר הנוכחי והתפוקה שלהם תהיה לא פחות טובה מאותו שחקן נתון. מה שכן, אני לא מאמין שטיוס יגיע לכאן ב-700k. הוא יתעקש על שכר גבוה יותר
er79

הודעהעל ידי arel123 » 21 יוני 2017, 12:01

שועל כתב:
arel123 כתב:
שועל כתב:

לא הראת שהיא עושה בשכל.
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי שועל » 21 יוני 2017, 12:03

er79 כתב:אין למכבי מחויבות חוזית עם לנדסברג למיטב ידיעתי.

יש לה
http://sports.walla.co.il/item/2847886

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... cID=244327
נערך לאחרונה על ידי שועל בתאריך 21 יוני 2017, 12:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי Mitelka » 21 יוני 2017, 12:04

המטרה מעבר לישראלים (דיבה, משעור, טיוס - זה סוגר את הפינה בתוספת 1-2 שנשארים) היא להפטר מהחוזים המופרכים. זה לא רק עניין של כסף זה עניין מקצועי. אם נצליח להחליף ישראלים גמורים שלא יכולים לעזור בכלום בישראלים שקצת תורמים ועל הדרך נחסוך כסף - כבר טוב.

מדברים פה על "משעור לא יתאים ליורליג" - הבעיה היא שבשנים האחרונות הישראלים שלנו מובילים אותנו להשפלות באשדוד ובגליל, אז בואו נתחיל בישראלים שיכולים לתת תפוקה שם לפני שקופצים לתרומה מול צסק"א ופנר.

לדעתי ירושלים תשחק תפקיד חשוב. היא היחידה שיכולה ומסוגלת לרצות (בגלל החוק הרוסי) לקחת את מקל וסיל בחוזים שלהם. גם אם מעט פחות ומכבי תשלים את היתר זה לא נורא.

הישראלים אצלי על הכוונת כבר מעל שנתיים. אני לא מאשים אותם שהם לא ברמה של ריאל מדריד או צסק"א, זה לא אשמתם שהם לא ברמה הזו, אבל העובדה שהם עולים ימבה כסף ומתבזים מול הקולגות שלהם באשדוד ובנהריה - זה בעיניי בלתי נסבל. אני משאיר רק את שגב ואחד מבין אוחיון או מקל (גם יותר עניין כלכלי מאשר מקצועי) מוסיף את משעור, דיבה וטיוס וסוגר את הסיפור. 5 ישראלים זה מספיק.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי שועל » 21 יוני 2017, 12:08

Mitelka כתב:המטרה מעבר לישראלים (דיבה, משעור, טיוס - זה סוגר את הפינה בתוספת 1-2 שנשארים) היא להפטר מהחוזים המופרכים. זה לא רק עניין של כסף זה עניין מקצועי. אם נצליח להחליף ישראלים גמורים שלא יכולים לעזור בכלום בישראלים שקצת תורמים ועל הדרך נחסוך כסף - כבר טוב.

מדברים פה על "משעור לא יתאים ליורליג" - הבעיה היא שבשנים האחרונות הישראלים שלנו מובילים אותנו להשפלות באשדוד ובגליל, אז בואו נתחיל בישראלים שיכולים לתת תפוקה שם לפני שקופצים לתרומה מול צסק"א ופנר.

לדעתי ירושלים תשחק תפקיד חשוב. היא היחידה שיכולה ומסוגלת לרצות (בגלל החוק הרוסי) לקחת את מקל וסיל בחוזים שלהם. גם אם מעט פחות ומכבי תשלים את היתר זה לא נורא.

הישראלים אצלי על הכוונת כבר מעל שנתיים. אני לא מאשים אותם שהם לא ברמה של ריאל מדריד או צסק"א, זה לא אשמתם שהם לא ברמה הזו, אבל העובדה שהם עולים ימבה כסף ומתבזים מול הקולגות שלהם באשדוד ובנהריה - זה בעיניי בלתי נסבל. אני משאיר רק את שגב ואחד מבין אוחיון או מקל (גם יותר עניין כלכלי מאשר מקצועי) מוסיף את משעור, דיבה וטיוס וסוגר את הסיפור. 5 ישראלים זה מספיק.

הם לא אלו שיחסכו ממך התבזויות מול אשדוד ונהריה. הם הפסידו להם גם השנה. הישראלים שנמצאים היום במכבי יתרמו לא פחות מהם בקבוצות בליגה, למעשה הם כבר עשו את זה בעבר בצורה עוד יותר מרשימה.

מה שאתה אומר זו רק הוכחה שלא צריך לחזור על הטעות הזו שוב.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי Mitelka » 21 יוני 2017, 12:14

שועל כתב:
Mitelka כתב:המטרה מעבר לישראלים (דיבה, משעור, טיוס - זה סוגר את הפינה בתוספת 1-2 שנשארים) היא להפטר מהחוזים המופרכים. זה לא רק עניין של כסף זה עניין מקצועי. אם נצליח להחליף ישראלים גמורים שלא יכולים לעזור בכלום בישראלים שקצת תורמים ועל הדרך נחסוך כסף - כבר טוב.

הם לא אלו שיחסכו ממך התבזויות מול אשדוד ונהריה. הם הפסידו להם גם השנה. הישראלים שנמצאים היום במכבי יתרמו לא פחות מהם בקבוצות בליגה, למעשה הם כבר עשו את זה בעבר בצורה עוד יותר מרשימה.

מה שאתה אומר זו רק הוכחה שלא צריך לחזור על הטעות הזו שוב.

קודם כל הכל תלוי בזרים זה ברור. ראינו מה ירושלים עשו ועד כמה הישראלים שם היו משמעותיים. אבל את המעט שהישראלים יכולים לתת גם מול נהריה ואשדוד צריך לעשות את זה עם טיפה כישרון. כש-8 דקות אתה לא קולע נגד נהריה כי אף ישראלי שלך לא מסוגל לעשות סל כי הם כל כך חסרי ביטחון וכישרון, אז אני מעדיף אנשים שמדי פעם מסוגלים לעשות משהו חיובי כמו דיבה עם הקליעה (והחטיפות) והריבאונד של משעור מאשר גופות גמורות כמו פניני שקולע שלשה ל5 משחקים ואוחיון שנותן... "מלחמה". קצת כישרון בישראלים אפילו אם הוא קטן ואת זה אין לאף אחד מפה - היחיד שפעם היה לו זה סיל וגם זה נגמר כי הוא אפס מאופס. פניני פעם ידע לעמוד ולדפוק שלשה (ובשיאו זה הדבר היחיד שהיה יודע לעשות). לפחות הישראלים האלה - קודם כל, כן, צעירים ,ואני לא פוסל מבוגרים אבל פניני, אוחיון ועוד רואים עליהם שהם פשוט מיצו כל כיוון אפשרי במכבי - וגם היכולות שפעם טיפה היו להם - כבר לא שם. וזה לגיטמי אחרי קריירה כזאת + עונות מפרכות + הגיל שעושה את שלו.

אז אין הרבה ברירה וצריך להחליף את הגרועים ממש בקצת פחות גרועים - כי זה ההיצע וזה מה יש.

ואם באמת יבואו לפה זרים נורמליים שישאבו הגנות ויעשו דברים ברמה שהם צריכים לעשות בקבוצה כמו מכבי אז שחקן כמו דיבה יהנה מזה בטירוף לעומת הפוקוס שכל קבוצה שמה עליו נגד חיפה שאין לה הרבה כלים. אתה ראית את חולון מביאה עליו דאבלים כדי להוציא לו את הכדור (וכל מבט שלו הוא שם) - במכבי שיש לך כמה זרים טובים (אולי, לשם שינוי, זה יקרה השנה) הוא האחרון ברשימה שירצו לחסל.

אני באמת רואה את דיבה מוכשר יותר (ולא במעט) מכל הישראלים שיש לנו עכשיו ביחד. אני רק נזכר עכשיו בכל המשחקים שראיתי העונה, גם באירופה וגם בליגה, איך קבוצות הביאו עזרה מהשחקן של אוחיון או מקל והשאירו אותם לזריקות שלהם מבחוץ - "יאללה, בוא נראה אתכם". אז אם אני מחליף את זה בקצת כישרון וקליעה כמו של דיבה בפחות כסף - אני חי עם זה בשלום.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי גל גל » 21 יוני 2017, 12:29

תכלס סגל של דיבה משעור אוחיון טיוס שגב וזוסמן מספיק
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי jol9 » 21 יוני 2017, 12:36

אני חייב להגיד שבעניין הזה אני די השתכנעתי מהשועל.

אם נעזוב רגע את הטיימינג של ההחתמות של השחקנים האלה, ונתמקד רק בשחקנים עצמם, באמת שאין הרבה סיבות לשלם לשחקנים האלה פי 3-4 ממה שהם קיבלו בעונה שעברה.
אפשר לחשוב למשל על דוגמת אלישי כדיר שבא למכבי על תקן ישראלי מוביל, וניגר את עצמו ממנה מאוד מהר. אותו הדבר קרה עם חג'ג', יבזורי, ליובין בזמנו ועוד רבים וטובים.

הנקודה היא שאם אתה מביא שחקן ב300 במקום שחקן ב-400, אתה באמת חוסף 100, אבל אתה יכול גם להביא שחקן ב-200, שייתן תפוקה מקצועית דומה, ויחסוך לך 200.

החוכמה הגדולה היא לדעת להתאים את הקאדר הישראלי לשחקנים המובילים שיגיעו. יכול להיות, שספציפית משעור ודיבא יהיו החתמות טובות, כי שניהם נראים לי חבר'ה של עבודה קשה, ובלי אגו, ככה שלא תהיה להם בעיה להשתלב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי arel123 » 21 יוני 2017, 12:38

jol9 כתב:אני חייב להגיד שבעניין הזה אני די השתכנעתי מהשועל.

אם נעזוב רגע את הטיימינג של ההחתמות של השחקנים האלה, ונתמקד רק בשחקנים עצמם, באמת שאין הרבה סיבות לשלם לשחקנים האלה פי 3-4 ממה שהם קיבלו בעונה שעברה.
אפשר לחשוב למשל על דוגמת אלישי כדיר שבא למכבי על תקן ישראלי מוביל, וניגר את עצמו ממנה מאוד מהר. אותו הדבר קרה עם חג'ג', יבזורי, ליובין בזמנו ועוד רבים וטובים.

הנקודה היא שאם אתה מביא שחקן ב300 במקום שחקן ב-400, אתה באמת חוסף 100, אבל אתה יכול גם להביא שחקן ב-200, שייתן תפוקה מקצועית דומה, ויחסוך לך 200.

החוכמה הגדולה היא לדעת להתאים את הקאדר הישראלי לשחקנים המובילים שיגיעו. יכול להיות, שספציפית משעור ודיבא יהיו החתמות טובות, כי שניהם נראים לי חבר'ה של עבודה קשה, ובלי אגו, ככה שלא תהיה להם בעיה להשתלב.

קראת את התגובה שלי ?
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי jol9 » 21 יוני 2017, 12:48

arel123 כתב:

קראת את התגובה שלי ?

לא

אני בעבודה... לא יכול להספיק לקרוא הכל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי arel123 » 21 יוני 2017, 12:53

arel123 כתב:זאת באמת סאגה מעניינת ומתוחכמת

מצד אחד, מכבי יכולה להביא 6 ישראלים שמתוכם יהיו - לאומי, חנוכי, שולדברנד, שגב, ג'ייק כהן, נמרוד לוי (סתם זרקתי שמות של ישראלים אז אל תתפסו אותי על הם לא מתאימים ושטויות כאלה) .
היתרון בצד הזה הוא שמצב כזה 6 הישראלים אולי מגיעים למיליון דולר, מה שמפנה וחוסך לפחות עוד מיליון דולר לזרים אחרים .
החיסרון - תרומה אפסית ביורוליג + תרומה חלקית בליגה הישראלית .

מצד שני, ניתן להביא 6 ישראלים הכי איכותיים וטובים שיש - דיבה, משעור, טיוס, אוחיון, שגב(ברירת מחדל), אלכסנדר
היתרון בצד זה הוא שהתרומה בליגה תהייה גדולה מאוד ומתוצאה מכך זה יאפשר לתת לזרים שהם כביכול הכוכבים של הקבוצה יותר דקות מנוחה לקראת משחקי היורוליג החשובים + תרומה חלקית מינוס ביורוליג, טיוס ואלכסנדר הם השחקנים היחידים שיכולים לתת משחקים טובים פלוס ביורוליג ודיבה משעור אוחיון ושגב הם אלה שמצפים מהם ל 4 - 6 נק' במשחק .
החיסרון - עלותם של 6 הישראלים האלה היא בערך 2 מיליון (דיבה 300, משעור 250-300, טיוס 600-700, אוחיון 250-300, אלכסנדר 300, שגב 50(?) ) במתמטיקה פשוטה זה יוצא בערך 1.8 מיליון .
ההבדל בין הישראלים ה"פשוטים" לעומת הישראלים ה"איכותיים" הוא בערך מיליון דולר, שזה כן משמעותי .

לדעתי, למרות שהישראלים ה"פשוטים" חוסכים כמעט מיליון דולר, עדיין עדיף את הישראלים הטובים יותר שנותנים תרומה גדולה יותר במשחקים בשני המפעלים .

יוני .
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 יוני 2017, 12:56

אבל ככה עובד השוק

קח לדוגמא כדורגל באירופה
נגיד וברצלונה מביאה שחקן אלמוני שאף אחד לא הכיר, בין אם מספרד או מברזיל (סתם דוגמאות), היא תשלם לו את מה ששילמו לו בקבוצה הקטנה שבה הוא היה לפני? לא, הוא יקבל הרבה יותר
החוזה שלו לא יהיה קרוב לחוזים של מסי או ניימאר, אבל הוא יקבל שדרוג משמעותי

הישראלים שיבואו למכבי לא יקבלו את החוזים של גאודלוק, אבל הם כן ייקבלו חוזים גבוהים פי כמה ממה שהם קיבלו בבני השרון או בחיפה
למה? ככה, כי הם לא באים לואקום
הוא יודעים שהם מגיעים למכבי, הם יודעים מה תקציב השחקנים

הייתי שמחה אם היו מפסיקים לשחק אותה מופתעים מהמצב הזה
זה עובד ככה בכל עולם הספורט, בכל ענף
לא ממכבי תבוא המהפכה

מקל ב-650 אלף - לא לגיטימי
דיברתולומיאו ב-300 אלף - לגיטימי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 יוני 2017, 12:56

arel123 כתב:

מצד אחד, מכבי יכולה להביא 6 ישראלים שמתוכם יהיו - לאומי, חנוכי, שולדברנד, שגב, ג'ייק כהן, נמרוד לוי (סתם זרקתי שמות של ישראלים אז אל תתפסו אותי על הם לא מתאימים ושטויות כאלה) .
היתרון בצד הזה הוא שמצב כזה 6 הישראלים אולי מגיעים למיליון דולר, מה שמפנה וחוסך לפחות עוד מיליון דולר לזרים אחרים .

מצד שני, ניתן להביא 6 ישראלים הכי איכותיים וטובים שיש - דיבה, משעור, טיוס, אוחיון, שגב(ברירת מחדל), אלכסנדר
היתרון בצד זה הוא שהתרומה בליגה תהייה גדולה מאוד ומתוצאה מכך זה יאפשר לתת לזרים שהם כביכול הכוכבים של הקבוצה יותר דקות מנוחה לקראת משחקי היורוליג החשובים + תרומה חלקית מינוס ביורוליג, טיוס ואלכסנדר הם השחקנים היחידים שיכולים לתת משחקים טובים פלוס ביורוליג ודיבה משעור אוחיון ושגב הם אלה שמצפים מהם ל 4 - 6 נק' במשחק .
החיסרון - עלותם של 6 הישראלים האלה היא בערך 2 מיליון (דיבה 300, משעור 250-300, טיוס 600-700, אוחיון 250-300, אלכסנדר 300, שגב 50(?) ) במתמטיקה פשוטה זה יוצא בערך 1.8 מיליון .
ההבדל בין הישראלים ה"פשוטים" לעומת הישראלים ה"איכותיים" הוא בערך מיליון דולר, שזה כן משמעותי .

לדעתי, למרות שהישראלים ה"פשוטים" חוסכים כמעט מיליון דולר, עדיין עדיף את הישראלים הטובים יותר שנותנים תרומה גדולה יותר במשחקים בשני המפעלים .

יוני .

הנקודה היא שלא רק שאנחנו לא יכולים לדעת האם דיבא יתרום ביורוליג, אלא שאנחנו גם לא יכולים לדעת האם הוא ישתלב ויתרום בליגה שלנו.
זה מה שקרה עם יבזורי, חג'ג', מורן רוט, כדיר וכו'.
בדיוק בגלל זה יש כאן סיכון מסויים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 יוני 2017, 12:58

אנחנו יכולים לדעת שמקל לא שחקן יורוליג ואין לו מה לחפש שם.
שג'ון די שומר טוב ממנו וקולע טוב ממנו ואלה התכונות החשובות ביותר לרול פלייר, מה שהוא יהיה במכבי.
זה מאוד מקל על ההחלטה לזרוק את הראשון וללכת על המתאזרח.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 21 יוני 2017, 12:59

Holiday_Armadillo כתב:

אבל ככה עובד השוק

קח לדוגמא כדורגל באירופה
נגיד וברצלונה מביאה שחקן אלמוני שאף אחד לא הכיר, בין אם מספרד או מברזיל (סתם דוגמאות), היא תשלם לו את מה ששילמו לו בקבוצה הקטנה שבה הוא היה לפני? לא, הוא יקבל הרבה יותר
החוזה שלו לא יהיה קרוב לחוזים של מסי או ניימאר, אבל הוא יקבל שדרוג משמעותי

הישראלים שיבואו למכבי לא יקבלו את החוזים של גאודלוק, אבל הם כן ייקבלו חוזים גבוהים פי כמה ממה שהם קיבלו בבני השרון או בחיפה
למה? ככה, כי הם לא באים לואקום
הוא יודעים שהם מגיעים למכבי, הם יודעים מה תקציב השחקנים

הייתי שמחה אם היו מפסיקים לשחק אותה מופתעים מהמצב הזה
זה עובד ככה בכל עולם הספורט, בכל ענף
לא ממכבי תבוא המהפכה

מקל ב-650 אלף - לא לגיטימי
דיברתולומיאו ב-300 אלף - לגיטימי

מסכים איתך. יותר כן, השאלה היא כמה יותר.
אני אישית חושב שהעונה הראשונה של כל שחקן ישראלי צריכה להיות סביב ה200-250 לכל היותר.
המשך החוזה יכול להיות גבוה יותר, כתלות באופציה למשל, ואז מכבי תחליט על פי ביצועיו אם שווה לה להשאיר אותו, או להפסיק את החוזה תמורת פיצוי.

מה שכן, אם זה דיבא ב300, או שחקן אחר ב-200, זה כנראה לא מה שיכריע את גורל העונה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 יוני 2017, 13:00

החציל האצטקי כתב:אנחנו יכולים לדעת שמקל לא שחקן יורוליג ואין לו מה לחפש שם.
שג'ון די שומר טוב ממנו וקולע טוב ממנו ואלה התכונות החשובות ביותר לרול פלייר, מה שהוא יהיה במכבי.
זה מאוד מקל על ההחלטה לזרוק את הראשון וללכת על המתאזרח.

אבל אי אפשר לדעת איך הוא ישתלב.
אני בהחלט מסכים שהוא עושה רושם של החתמה למעלה מסבירה, גם מבחינת הסקיל סט וגם מבחינת העלות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי arel123 » 21 יוני 2017, 13:00

jol9 כתב:
arel123 כתב:

יוני .

הנקודה היא שלא רק שאנחנו לא יכולים לדעת האם דיבא יתרום ביורוליג, אלא שאנחנו גם לא יכולים לדעת האם הוא ישתלב ויתרום בליגה שלנו.
זה מה שקרה עם יבזורי, חג'ג', מורן רוט, כדיר וכו'.
בדיוק בגלל זה יש כאן סיכון מסויים.

אבל קאדר ישראלי מהסוג הפחות טוב הוא חלש מאוד, ואין מה לעשות חייבים ישראלים טובים בקבוצה של מכבי, גם אם זה במחיר של 800 אלף דולר יותר, זה שווה מאשר להביא 6 שחקנים עם יכולת הרבה פחות טובה.
ואכן ניתן לדעת שדיבה למשל טוב יותר ממקל בכמה אפקטים במשחק שיותר מתאימים לשחקן מחליף, אתה מבין לאן אני חותר ?...
וגם אותו דבר עם אור לאומי למשל, גם איתו אנחנו לא יכולים לדעת אם ישתלב בליגה ויתרום בליגה את מבין
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־16 אורחים