Holiday_Armadillo כתב:טיוס הוא שחקן יורוליג לגיטימי+, הוא לא שחקן טופ יורוליג
אין צורך לפאר אותו מעבר למה שמגיע לו
מבחינתי הוא טופ
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:טיוס הוא שחקן יורוליג לגיטימי+, הוא לא שחקן טופ יורוליג
אין צורך לפאר אותו מעבר למה שמגיע לו
שועל כתב:arel123 כתב:דרך אגב, דיבה יגיע ב300 אלף, לעומת מקל (650), אוחיון (500), ולנדסברג (380) שהשכר של שלושתם העונה היה בהרבה יותר גדול מאשר השכר של דיבה (למעט סיל שההבדל הוא 80 אלף אבל עדיין זה משמעותי)
אז מבחינת השכר מכבי עשו טוב עד עכשיו לפחות עם דיבה, אם יצליחו להביא את משעור ב250 זה יהיה מעולה, גם 300 זה שכר סביר .
טיוס כנראה יהיה המחליף של מקל ויעלה בסביבות ה600 - 700 אלף , אבל כמובן שהפער ביכולת הוא עצום ושהשכר של טיוס יהיה שווה לעומת מקל שלא צריך לדבר על זה בכלל .
זה לא לעומת, זה גם וגם, החוזים של מקל ולנדסברג לא הולכים לשום מקום, מכבי תצטרך לשלם להם לא מעט גם בעונה הבאה.
ולפי ווינט דיב' יקבל 350 אלף, ואני מעריך שכך יהיה, אחרי המאבק המיותר עליו עם ירושלים.
arel123 כתב:שועל כתב:arel123 כתב:דרך אגב, דיבה יגיע ב300 אלף, לעומת מקל (650), אוחיון (500), ולנדסברג (380) שהשכר של שלושתם העונה היה בהרבה יותר גדול מאשר השכר של דיבה (למעט סיל שההבדל הוא 80 אלף אבל עדיין זה משמעותי)
אז מבחינת השכר מכבי עשו טוב עד עכשיו לפחות עם דיבה, אם יצליחו להביא את משעור ב250 זה יהיה מעולה, גם 300 זה שכר סביר .
טיוס כנראה יהיה המחליף של מקל ויעלה בסביבות ה600 - 700 אלף , אבל כמובן שהפער ביכולת הוא עצום ושהשכר של טיוס יהיה שווה לעומת מקל שלא צריך לדבר על זה בכלל .
זה לא לעומת, זה גם וגם, החוזים של מקל ולנדסברג לא הולכים לשום מקום, מכבי תצטרך לשלם להם לא מעט גם בעונה הבאה.
ולפי ווינט דיב' יקבל 350 אלף, ואני מעריך שכך יהיה, אחרי המאבק המיותר עליו עם ירושלים.
הכוונה שלי בתגובה הייתה להראות שעד עכשיו עם השכר מכבי עושה בשכל, מן הסתם מקל לא יישאר ונצטרך להתפלל שקבוצה תרצה להחתים אותו, במקרה הגרוע נצטרך לשלם לו פיצויים, וכנל עם לנדסברג .
שועל כתב:arel123 כתב:שועל כתב:arel123 כתב:דרך אגב, דיבה יגיע ב300 אלף, לעומת מקל (650), אוחיון (500), ולנדסברג (380) שהשכר של שלושתם העונה היה בהרבה יותר גדול מאשר השכר של דיבה (למעט סיל שההבדל הוא 80 אלף אבל עדיין זה משמעותי)
הכוונה שלי בתגובה הייתה להראות שעד עכשיו עם השכר מכבי עושה בשכל, מן הסתם מקל לא יישאר ונצטרך להתפלל שקבוצה תרצה להחתים אותו, במקרה הגרוע נצטרך לשלם לו פיצויים, וכנל עם לנדסברג .
לא הראת שהיא עושה בשכל.
er79 כתב:אין למכבי מחויבות חוזית עם לנדסברג למיטב ידיעתי.
Mitelka כתב:המטרה מעבר לישראלים (דיבה, משעור, טיוס - זה סוגר את הפינה בתוספת 1-2 שנשארים) היא להפטר מהחוזים המופרכים. זה לא רק עניין של כסף זה עניין מקצועי. אם נצליח להחליף ישראלים גמורים שלא יכולים לעזור בכלום בישראלים שקצת תורמים ועל הדרך נחסוך כסף - כבר טוב.
מדברים פה על "משעור לא יתאים ליורליג" - הבעיה היא שבשנים האחרונות הישראלים שלנו מובילים אותנו להשפלות באשדוד ובגליל, אז בואו נתחיל בישראלים שיכולים לתת תפוקה שם לפני שקופצים לתרומה מול צסק"א ופנר.
לדעתי ירושלים תשחק תפקיד חשוב. היא היחידה שיכולה ומסוגלת לרצות (בגלל החוק הרוסי) לקחת את מקל וסיל בחוזים שלהם. גם אם מעט פחות ומכבי תשלים את היתר זה לא נורא.
הישראלים אצלי על הכוונת כבר מעל שנתיים. אני לא מאשים אותם שהם לא ברמה של ריאל מדריד או צסק"א, זה לא אשמתם שהם לא ברמה הזו, אבל העובדה שהם עולים ימבה כסף ומתבזים מול הקולגות שלהם באשדוד ובנהריה - זה בעיניי בלתי נסבל. אני משאיר רק את שגב ואחד מבין אוחיון או מקל (גם יותר עניין כלכלי מאשר מקצועי) מוסיף את משעור, דיבה וטיוס וסוגר את הסיפור. 5 ישראלים זה מספיק.
שועל כתב:Mitelka כתב:המטרה מעבר לישראלים (דיבה, משעור, טיוס - זה סוגר את הפינה בתוספת 1-2 שנשארים) היא להפטר מהחוזים המופרכים. זה לא רק עניין של כסף זה עניין מקצועי. אם נצליח להחליף ישראלים גמורים שלא יכולים לעזור בכלום בישראלים שקצת תורמים ועל הדרך נחסוך כסף - כבר טוב.
מדברים פה על "משעור לא יתאים ליורליג" - הבעיה היא שבשנים האחרונות הישראלים שלנו מובילים אותנו להשפלות באשדוד ובגליל, אז בואו נתחיל בישראלים שיכולים לתת תפוקה שם לפני שקופצים לתרומה מול צסק"א ופנר.
לדעתי ירושלים תשחק תפקיד חשוב. היא היחידה שיכולה ומסוגלת לרצות (בגלל החוק הרוסי) לקחת את מקל וסיל בחוזים שלהם. גם אם מעט פחות ומכבי תשלים את היתר זה לא נורא.
הישראלים אצלי על הכוונת כבר מעל שנתיים. אני לא מאשים אותם שהם לא ברמה של ריאל מדריד או צסק"א, זה לא אשמתם שהם לא ברמה הזו, אבל העובדה שהם עולים ימבה כסף ומתבזים מול הקולגות שלהם באשדוד ובנהריה - זה בעיניי בלתי נסבל. אני משאיר רק את שגב ואחד מבין אוחיון או מקל (גם יותר עניין כלכלי מאשר מקצועי) מוסיף את משעור, דיבה וטיוס וסוגר את הסיפור. 5 ישראלים זה מספיק.
הם לא אלו שיחסכו ממך התבזויות מול אשדוד ונהריה. הם הפסידו להם גם השנה. הישראלים שנמצאים היום במכבי יתרמו לא פחות מהם בקבוצות בליגה, למעשה הם כבר עשו את זה בעבר בצורה עוד יותר מרשימה.
מה שאתה אומר זו רק הוכחה שלא צריך לחזור על הטעות הזו שוב.
jol9 כתב:אני חייב להגיד שבעניין הזה אני די השתכנעתי מהשועל.
אם נעזוב רגע את הטיימינג של ההחתמות של השחקנים האלה, ונתמקד רק בשחקנים עצמם, באמת שאין הרבה סיבות לשלם לשחקנים האלה פי 3-4 ממה שהם קיבלו בעונה שעברה.
אפשר לחשוב למשל על דוגמת אלישי כדיר שבא למכבי על תקן ישראלי מוביל, וניגר את עצמו ממנה מאוד מהר. אותו הדבר קרה עם חג'ג', יבזורי, ליובין בזמנו ועוד רבים וטובים.
הנקודה היא שאם אתה מביא שחקן ב300 במקום שחקן ב-400, אתה באמת חוסף 100, אבל אתה יכול גם להביא שחקן ב-200, שייתן תפוקה מקצועית דומה, ויחסוך לך 200.
החוכמה הגדולה היא לדעת להתאים את הקאדר הישראלי לשחקנים המובילים שיגיעו. יכול להיות, שספציפית משעור ודיבא יהיו החתמות טובות, כי שניהם נראים לי חבר'ה של עבודה קשה, ובלי אגו, ככה שלא תהיה להם בעיה להשתלב.
arel123 כתב:jol9 כתב:אני חייב להגיד שבעניין הזה אני די השתכנעתי מהשועל.
אם נעזוב רגע את הטיימינג של ההחתמות של השחקנים האלה, ונתמקד רק בשחקנים עצמם, באמת שאין הרבה סיבות לשלם לשחקנים האלה פי 3-4 ממה שהם קיבלו בעונה שעברה.
אפשר לחשוב למשל על דוגמת אלישי כדיר שבא למכבי על תקן ישראלי מוביל, וניגר את עצמו ממנה מאוד מהר. אותו הדבר קרה עם חג'ג', יבזורי, ליובין בזמנו ועוד רבים וטובים.
הנקודה היא שאם אתה מביא שחקן ב300 במקום שחקן ב-400, אתה באמת חוסף 100, אבל אתה יכול גם להביא שחקן ב-200, שייתן תפוקה מקצועית דומה, ויחסוך לך 200.
החוכמה הגדולה היא לדעת להתאים את הקאדר הישראלי לשחקנים המובילים שיגיעו. יכול להיות, שספציפית משעור ודיבא יהיו החתמות טובות, כי שניהם נראים לי חבר'ה של עבודה קשה, ובלי אגו, ככה שלא תהיה להם בעיה להשתלב.
קראת את התגובה שלי ?
arel123 כתב:זאת באמת סאגה מעניינת ומתוחכמת
מצד אחד, מכבי יכולה להביא 6 ישראלים שמתוכם יהיו - לאומי, חנוכי, שולדברנד, שגב, ג'ייק כהן, נמרוד לוי (סתם זרקתי שמות של ישראלים אז אל תתפסו אותי על הם לא מתאימים ושטויות כאלה) .
היתרון בצד הזה הוא שמצב כזה 6 הישראלים אולי מגיעים למיליון דולר, מה שמפנה וחוסך לפחות עוד מיליון דולר לזרים אחרים .
החיסרון - תרומה אפסית ביורוליג + תרומה חלקית בליגה הישראלית .
מצד שני, ניתן להביא 6 ישראלים הכי איכותיים וטובים שיש - דיבה, משעור, טיוס, אוחיון, שגב(ברירת מחדל), אלכסנדר
היתרון בצד זה הוא שהתרומה בליגה תהייה גדולה מאוד ומתוצאה מכך זה יאפשר לתת לזרים שהם כביכול הכוכבים של הקבוצה יותר דקות מנוחה לקראת משחקי היורוליג החשובים + תרומה חלקית מינוס ביורוליג, טיוס ואלכסנדר הם השחקנים היחידים שיכולים לתת משחקים טובים פלוס ביורוליג ודיבה משעור אוחיון ושגב הם אלה שמצפים מהם ל 4 - 6 נק' במשחק .
החיסרון - עלותם של 6 הישראלים האלה היא בערך 2 מיליון (דיבה 300, משעור 250-300, טיוס 600-700, אוחיון 250-300, אלכסנדר 300, שגב 50(?) ) במתמטיקה פשוטה זה יוצא בערך 1.8 מיליון .
ההבדל בין הישראלים ה"פשוטים" לעומת הישראלים ה"איכותיים" הוא בערך מיליון דולר, שזה כן משמעותי .
לדעתי, למרות שהישראלים ה"פשוטים" חוסכים כמעט מיליון דולר, עדיין עדיף את הישראלים הטובים יותר שנותנים תרומה גדולה יותר במשחקים בשני המפעלים .
jol9 כתב:אני חייב להגיד שבעניין הזה אני די השתכנעתי מהשועל.
arel123 כתב:arel123 כתב:זאת באמת סאגה מעניינת ומתוחכמת
מצד אחד, מכבי יכולה להביא 6 ישראלים שמתוכם יהיו - לאומי, חנוכי, שולדברנד, שגב, ג'ייק כהן, נמרוד לוי (סתם זרקתי שמות של ישראלים אז אל תתפסו אותי על הם לא מתאימים ושטויות כאלה) .
היתרון בצד הזה הוא שמצב כזה 6 הישראלים אולי מגיעים למיליון דולר, מה שמפנה וחוסך לפחות עוד מיליון דולר לזרים אחרים .
מצד שני, ניתן להביא 6 ישראלים הכי איכותיים וטובים שיש - דיבה, משעור, טיוס, אוחיון, שגב(ברירת מחדל), אלכסנדר
היתרון בצד זה הוא שהתרומה בליגה תהייה גדולה מאוד ומתוצאה מכך זה יאפשר לתת לזרים שהם כביכול הכוכבים של הקבוצה יותר דקות מנוחה לקראת משחקי היורוליג החשובים + תרומה חלקית מינוס ביורוליג, טיוס ואלכסנדר הם השחקנים היחידים שיכולים לתת משחקים טובים פלוס ביורוליג ודיבה משעור אוחיון ושגב הם אלה שמצפים מהם ל 4 - 6 נק' במשחק .
החיסרון - עלותם של 6 הישראלים האלה היא בערך 2 מיליון (דיבה 300, משעור 250-300, טיוס 600-700, אוחיון 250-300, אלכסנדר 300, שגב 50(?) ) במתמטיקה פשוטה זה יוצא בערך 1.8 מיליון .
ההבדל בין הישראלים ה"פשוטים" לעומת הישראלים ה"איכותיים" הוא בערך מיליון דולר, שזה כן משמעותי .
לדעתי, למרות שהישראלים ה"פשוטים" חוסכים כמעט מיליון דולר, עדיין עדיף את הישראלים הטובים יותר שנותנים תרומה גדולה יותר במשחקים בשני המפעלים .
יוני .
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אני חייב להגיד שבעניין הזה אני די השתכנעתי מהשועל.
אבל ככה עובד השוק
קח לדוגמא כדורגל באירופה
נגיד וברצלונה מביאה שחקן אלמוני שאף אחד לא הכיר, בין אם מספרד או מברזיל (סתם דוגמאות), היא תשלם לו את מה ששילמו לו בקבוצה הקטנה שבה הוא היה לפני? לא, הוא יקבל הרבה יותר
החוזה שלו לא יהיה קרוב לחוזים של מסי או ניימאר, אבל הוא יקבל שדרוג משמעותי
הישראלים שיבואו למכבי לא יקבלו את החוזים של גאודלוק, אבל הם כן ייקבלו חוזים גבוהים פי כמה ממה שהם קיבלו בבני השרון או בחיפה
למה? ככה, כי הם לא באים לואקום
הוא יודעים שהם מגיעים למכבי, הם יודעים מה תקציב השחקנים
הייתי שמחה אם היו מפסיקים לשחק אותה מופתעים מהמצב הזה
זה עובד ככה בכל עולם הספורט, בכל ענף
לא ממכבי תבוא המהפכה
מקל ב-650 אלף - לא לגיטימי
דיברתולומיאו ב-300 אלף - לגיטימי
החציל האצטקי כתב:אנחנו יכולים לדעת שמקל לא שחקן יורוליג ואין לו מה לחפש שם.
שג'ון די שומר טוב ממנו וקולע טוב ממנו ואלה התכונות החשובות ביותר לרול פלייר, מה שהוא יהיה במכבי.
זה מאוד מקל על ההחלטה לזרוק את הראשון וללכת על המתאזרח.
jol9 כתב:arel123 כתב:arel123 כתב:זאת באמת סאגה מעניינת ומתוחכמת
יוני .
הנקודה היא שלא רק שאנחנו לא יכולים לדעת האם דיבא יתרום ביורוליג, אלא שאנחנו גם לא יכולים לדעת האם הוא ישתלב ויתרום בליגה שלנו.
זה מה שקרה עם יבזורי, חג'ג', מורן רוט, כדיר וכו'.
בדיוק בגלל זה יש כאן סיכון מסויים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־16 אורחים