toja27 כתב:אף אחד לא דיבר על המחירים אבל ציינו אותם לטובה הרבה פעמים ממשתמשים שונים. את משעור לאורך כל העונה ואת דיבה לקראת הסוף.
ואיך מחיר של שחקן קשור להיותו גימיק?
איך להביא שחקן בעלות שלא מצדיקה אותו זה לא בגלל שהוא גימיק?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:אף אחד לא דיבר על המחירים אבל ציינו אותם לטובה הרבה פעמים ממשתמשים שונים. את משעור לאורך כל העונה ואת דיבה לקראת הסוף.
שועל כתב:toja27 כתב:אף אחד לא דיבר על המחירים אבל ציינו אותם לטובה הרבה פעמים ממשתמשים שונים. את משעור לאורך כל העונה ואת דיבה לקראת הסוף.
toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:אף אחד לא דיבר על המחירים אבל ציינו אותם לטובה הרבה פעמים ממשתמשים שונים. את משעור לאורך כל העונה ואת דיבה לקראת הסוף.
אז כל הישראלים ששיחקו עד עתה במכבי היו גימיקים? לא הבנתי. זאת מדיניות של הקבוצה מאז ועד עתה.
אגב לא יודע מה קרה, אבל המשתמש שלי נפלט אחרי 5 שניות מהמערכת מה שמקשה על שליחת ההודעות.
toja27 כתב:אני הבנתי לאן נושבת הרוח הקיץ ואיזו מילה אני צריך ללמוד כדי להצטרף אל המקובלים- גימיק!
felix_r כתב:http://sports.walla.co.il/item/3075108
החציל האצטקי כתב:אני אוהב את הצוות שנבנה פה האמת. מאוד שמח שגודס שב לכוחותינו כעוזר. אין הרבה טובים ממנו בספוט הזה.
קובי כתב:החציל האצטקי כתב:אני אוהב את הצוות שנבנה פה האמת. מאוד שמח שגודס שב לכוחותינו כעוזר. אין הרבה טובים ממנו בספוט הזה.
אותו גודס של עונת כשלון, אבל "לקחנו גביע וגם כל שבוע הופענו בטופ 5 מהלכים של היורוליג"???
MTA2311 כתב:אה פנינג נשאר?
MTA2311 כתב:מה הפרמטרים של עוזר טוב?
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Avi1508, Baidu [Spider], felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], itai7, אדם, גיא, מרסר, רנדי וייט ו־67 אורחים