21 יוני 2017, 23:44
21 יוני 2017, 23:45
RomanR כתב:arel123 כתב:RomanR כתב:רק אותי זה מטריד שקוראים לו דרקוליץ'?
סליחה על הבורות אבל מה הכוונה חח ?
שם המשפחה של הסוכן שלו זה דרקוליץ' יעני דרקולה?
21 יוני 2017, 23:48
arel123 כתב:גם אני מרוצה מאוד מספאחיה, מאמן יורוליג לגיטימי לדעתי, גודס גם עוזר מאמן לא רע ובורשטיין נראה מה יהיה אבל רע לא יכול להיות ממנו .
צוות מקצועי טוב מאוד יש לנו לעונה הקרובה, הרבה יותר טוב מארז - רמי - ליובין .
נקווה רק שלא יהיו פאשלות באמצע
21 יוני 2017, 23:49
21 יוני 2017, 23:50
Weems13 כתב:arel123 כתב:גם אני מרוצה מאוד מספאחיה, מאמן יורוליג לגיטימי לדעתי, גודס גם עוזר מאמן לא רע ובורשטיין נראה מה יהיה אבל רע לא יכול להיות ממנו .
מה זאת אומרת רע לא יכול להיות ממנו? הוא אי פעם היה אחראי על הכנה ליריבות וצפה בוידאו? הוא העביר אימון? אני מאוד אוהב את טל אבל הקביעה שלך פשוט חסרת בסיס
21 יוני 2017, 23:54
arel123 כתב:Weems13 כתב:arel123 כתב:גם אני מרוצה מאוד מספאחיה, מאמן יורוליג לגיטימי לדעתי, גודס גם עוזר מאמן לא רע ובורשטיין נראה מה יהיה אבל רע לא יכול להיות ממנו .
מה זאת אומרת רע לא יכול להיות ממנו? הוא אי פעם היה אחראי על הכנה ליריבות וצפה בוידאו? הוא העביר אימון? אני מאוד אוהב את טל אבל הקביעה שלך פשוט חסרת בסיס
מכיוון שהוא עוזר מאמן שני, לטל יש ניסיון עצום בכדורסל, ואני יודע שבשנים האחרונות הוא עסק בכל מיני דברים שקשורים לכדורסל ולסוג של אימון בכל מיני מחנות, העביר קורסים למאמנים ושחקנים וכו' .
21 יוני 2017, 23:56
22 יוני 2017, 00:02
Weems13 כתב:arel123 כתב:Weems13 כתב:arel123 כתב:גם אני מרוצה מאוד מספאחיה, מאמן יורוליג לגיטימי לדעתי, גודס גם עוזר מאמן לא רע ובורשטיין נראה מה יהיה אבל רע לא יכול להיות ממנו .
מכיוון שהוא עוזר מאמן שני, לטל יש ניסיון עצום בכדורסל, ואני יודע שבשנים האחרונות הוא עסק בכל מיני דברים שקשורים לכדורסל ולסוג של אימון בכל מיני מחנות, העביר קורסים למאמנים ושחקנים וכו' .
זה שיש לו ניסיון עצום בכדורסל זה נכון, אבל יש לו ניסיון מהצד של השחקן ולא מהצד של הצוות המקצועי. זה שהוא עבר קורס מאמנים לא אומר שהוא יהיה טוב ולא אומר שהוא יצליח להסתגל לג'וב ולתפקידו החדש. להזכירך, גם לדריק שארפ היה מאוד קשה כעוזר מאמן שני והוא התקשה מאוד בוידאו...
מה גם שבורשטיין התבטא באחד הראיונות שערך ואמר שהוא כמעט לא עוקב יותר אחרי הליגה. לא בטוח שהוא מי שאני רוצה לתפקיד.
22 יוני 2017, 00:10
felix_r כתב:מה עם בוגטין?
22 יוני 2017, 01:56
RomanR כתב:שאלה מעניינת שעולה בעקבות מינוי ספאחיה. באחת הקבוצות בהן אימן הוא הסתכסך עם כוכב הקבוצה - ההנהלה צידדה בכוכב וספאחיה עזב. כיוון ואנחנו יודעים עם מי יש לנו עסק בהנהלה (ארז את ווימס), מעניין יהיה לראות מה יקרה ברגע שיהיו נקודות בעייתיות בסגנון
22 יוני 2017, 03:21
22 יוני 2017, 10:32
איך זה ששני המאמנים - דיוויד בלאט, שהיה אמור להיות המאמן, וספאחיה, שבסופו של דבר מונה - רצו רק אותך לתפקיד העוזר?
"כשדיוויד בלאט עזב הוא אמר לי שאני צריך למצוא עוזר כמוני, 'אבל זו בעיה כי אין כמוך.' בלאט ואני עבדנו 4 שנים ביחד, שזו תקופה ארוכה מאוד והשילוב בינינו היה פנטסטי. ספאחיה, כמו שכבר אמרתי, מעריך אותי מאוד. הוא אמר לי שאחד התנאים שלו לבוא זה שאני אהיה העוזר שלו. לא יכולתי להגיד לו לא. זה היה אגואיסטי מצדי אם הייתי אומר 'שכח מזה, אני לא אהיה העוזר שלך.' איך זה שהם רצו רק אותי? כנראה שאני עושה משהו טוב. עם כל המאמנים שהייתי, כולל צביקה שרף, היה לי קשר טוב וגם הגענו להישגים."
22 יוני 2017, 10:49
Holiday_Armadillo כתב:בלאט וספאחיה אלו כנראה שני המאמנים היחידים שהיו יכולים להביא בשביל שלא ארצה שיהיה כישלון אוטומטי
באסה
22 יוני 2017, 10:53
הצופה כתב:גיא גודס: "נבן ספאחיה הוא אח גדול בשבילי"
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/883/273.htmlאיך זה ששני המאמנים - דיוויד בלאט, שהיה אמור להיות המאמן, וספאחיה, שבסופו של דבר מונה - רצו רק אותך לתפקיד העוזר?
"כשדיוויד בלאט עזב הוא אמר לי שאני צריך למצוא עוזר כמוני, 'אבל זו בעיה כי אין כמוך.' בלאט ואני עבדנו 4 שנים ביחד, שזו תקופה ארוכה מאוד והשילוב בינינו היה פנטסטי. ספאחיה, כמו שכבר אמרתי, מעריך אותי מאוד. הוא אמר לי שאחד התנאים שלו לבוא זה שאני אהיה העוזר שלו. לא יכולתי להגיד לו לא. זה היה אגואיסטי מצדי אם הייתי אומר 'שכח מזה, אני לא אהיה העוזר שלך.' איך זה שהם רצו רק אותי? כנראה שאני עושה משהו טוב. עם כל המאמנים שהייתי, כולל צביקה שרף, היה לי קשר טוב וגם הגענו להישגים."
22 יוני 2017, 13:05
22 יוני 2017, 13:09
22 יוני 2017, 13:23
MTA2311 כתב:נשמה טהורה הנבן הזה
22 יוני 2017, 13:37
הצופה כתב:MTA2311 כתב:נשמה טהורה הנבן הזה
קנית את התשובה של גודס לשאלה שלך?
22 יוני 2017, 13:38
הצופה כתב:גיא גודס: "נבן ספאחיה הוא אח גדול בשבילי"
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/883/273.htmlאיך זה ששני המאמנים - דיוויד בלאט, שהיה אמור להיות המאמן, וספאחיה, שבסופו של דבר מונה - רצו רק אותך לתפקיד העוזר?
22 יוני 2017, 13:51
הצופה כתב:הצופה כתב:גיא גודס: "נבן ספאחיה הוא אח גדול בשבילי"
אור, השאלה והתשובה מצוטטים מהכתבה