המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mitelka כתב:הבנתי שיש קנס כספי על כל סעיף שעוברים עליו.
זה אומר שמשאירים את ראד כדי שיבנה לנו את התקציב ל18-19?
Holiday_Armadillo כתב:Mitelka כתב:הבנתי שיש קנס כספי על כל סעיף שעוברים עליו.
זה אומר שמשאירים את ראד כדי שיבנה לנו את התקציב ל18-19?
מה אתה רומז פה? שראד נראה כמו מישהו שלא ייקבל רשיון לזנות בתחנה המרכזית הישנה?
toja27 כתב:אפשר לשנות את כותרת התרד אולי למשהו יותר נייטרלי שנוגע לכלל האוהדים של הקבוצה ולא דעה ?
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אפשר לשנות את כותרת התרד אולי למשהו יותר נייטרלי שנוגע לכלל האוהדים של הקבוצה ולא דעה ?
זה לא ת'רד של כלל אוהדי הקבוצה, זה תר'ד של מי שפתח אותו ורוצה להשתתף בו. הכותרת היא דרך מחאה לגיטימית בעיניי.
toja27 כתב:אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אפשר לשנות את כותרת התרד אולי למשהו יותר נייטרלי שנוגע לכלל האוהדים של הקבוצה ולא דעה ?
זה לא ת'רד של כלל אוהדי הקבוצה, זה תר'ד של מי שפתח אותו ורוצה להשתתף בו. הכותרת היא דרך מחאה לגיטימית בעיניי.
התרד הזה שייך לכלל חברי הפורום, שהם כידוע עם דעות שונות. הכותרת צריכה להיות נייטרלית. זה כמו שאני אפתח תרד ראשון על שחקן ואכתוב את דעתי בכותרת כגון " ויקטור ראד הזר הכי טוב העונה", למה כולם צריכים לראות את דעתי בכותרת רק כי פתחתי ראשון? התרד לא שייך לי . את כל הדעות, הביקורות , המחמאות והמחאות נכון לשתף בתוך התרד עצמו.
אחדשיודע כתב:אם פיספסת במקרה, הכותרת הזאת סוחבת כבר 6 ת'רדים. ולא במקרה.
הנושא הזה נועד לאפשר (לכל מי שרוצה) "לשחרר" על ההנהלה הביזיונית של המועדון הזה. הוא לא נועד להיות "ניטרליי".
אתה לא רוצה להשתתף בחגיגה, אל תשתתף. אני מצטער שאני לא רואה את הבעיה פה.
שועל כתב:toja27 כתב:אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אפשר לשנות את כותרת התרד אולי למשהו יותר נייטרלי שנוגע לכלל האוהדים של הקבוצה ולא דעה ?
התרד הזה שייך לכלל חברי הפורום, שהם כידוע עם דעות שונות. הכותרת צריכה להיות נייטרלית. זה כמו שאני אפתח תרד ראשון על שחקן ואכתוב את דעתי בכותרת כגון " ויקטור ראד הזר הכי טוב העונה", למה כולם צריכים לראות את דעתי בכותרת רק כי פתחתי ראשון? התרד לא שייך לי . את כל הדעות, הביקורות , המחמאות והמחאות נכון לשתף בתוך התרד עצמו.
אתה דווקא אחלה גבר כשאתה לא מטריל.
איך בדנמרק?
toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:אחדשיודע כתב:toja27 כתב:אפשר לשנות את כותרת התרד אולי למשהו יותר נייטרלי שנוגע לכלל האוהדים של הקבוצה ולא דעה ?
אתה דווקא אחלה גבר כשאתה לא מטריל.
איך בדנמרק?
חזרתי לפני יומיים, והיה נהדר. ביקרתי שם חבר ילדות שלי ואת משפחתו. תודה ששאלת.
my man כתב:עכשיו ויסברג כותב שדרושפאקה לא ביקשו באמת פיצוי על עזיבת בלאט..
כל הסיפור הזה מסריח!
RomanR כתב:my man כתב:עכשיו ויסברג כותב שדרושפאקה לא ביקשו באמת פיצוי על עזיבת בלאט..
כל הסיפור הזה מסריח!
לא אמרו שזה נפל בגלל הפיצוי, אלא בגלל המיסוי
שועל כתב:אמרו שזה בגלל שדרוש לא מעוניינת לשחרר אותו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, docariel, Google [Bot] ו־12 אורחים