arel123 כתב:er79 כתב:אמנם האתר הזה אמין כמו אידי אמין, אבל על פי ספורט1 האניקאט מועמד
רוני פרסם את זה
יאפ..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
arel123 כתב:er79 כתב:אמנם האתר הזה אמין כמו אידי אמין, אבל על פי ספורט1 האניקאט מועמד
רוני פרסם את זה
החציל האצטקי כתב:טייריס רייס זה לא בדיוק הרכז שאתה רוצה לקבוצת הגנה אתלטית
שועל כתב:הוא ומשעור באותה קבוצה ועמדה זה מידיי הרבה נגרים.
er79 כתב:שועל כתב:הוא ומשעור באותה קבוצה ועמדה זה מידיי הרבה נגרים.
לא חשבתי שזה יקרה לעולם אבל אני מסכים איתך. החוכמה היא לבנות קבוצה מאוזנת. בשנתיים האחרונות נבנה סכל לא מאוזן, במיוחד הגנתית. הפעם השמות שנזרקים עם שחקנים עם אחלה של קונוטציה הגנתית, אבל מכבי חייבת גם שחקנים התקפיים שיספקו נקודות. נראה מה יהיה.
arel123 כתב:3 - היגינס, זר מחליף
4 - האניקאט מילר משעור
זה אמור להראות ככה וזה טוב מאוד, מעניין אותי מה יעשו עם עמדה 2
Mitelka כתב:האניקט וטיוס זה צמד טוב, אתלטי והגנתי - אבל די נגרי בהתקפה.
בכלל כל השמות האלה רק מחזקים אצלי שצריך להשאיר את גאודלוק.
גם מכבי כמו מכבי, מקבלים מחיפה 41-29 בריבאונד בפיינל פור - מחתימים את טיוס, האניקט ומשעור רק כדי שניקח יותר ריבאונד מהיריבה.
החציל האצטקי כתב:לפחות לגבי טיילר האניקט, הרושם שלי הוא שיש לו עוד הילוך בהתקפה.
גם טיוס הוא שחקן התקפה אפקטיבי, גם אם מאוד חדגוני.
arel123 כתב:er79 כתב:שועל כתב:הוא ומשעור באותה קבוצה ועמדה זה מידיי הרבה נגרים.
לא חשבתי שזה יקרה לעולם אבל אני מסכים איתך. החוכמה היא לבנות קבוצה מאוזנת. בשנתיים האחרונות נבנה סכל לא מאוזן, במיוחד הגנתית. הפעם השמות שנזרקים עם שחקנים עם אחלה של קונוטציה הגנתית, אבל מכבי חייבת גם שחקנים התקפיים שיספקו נקודות. נראה מה יהיה.
בגלל זה צריך להביא שחקן סקורר לעמדה 2, או פשוט להשאיר את גאודלוק .
ב 3 יהיה לך את היגינס, ב 1 יהיה לך את רייס, ב4 את האניקאט וב5 את טיוס .
ואז יש לך חמישייה מאוזנת, גם הגנה גם ריבאונד וגם יכולה לייצר נקודות .
er79 כתב:arel123 כתב:cannon כתב:מכבי פנתה למייק ג׳יימס. טרם חידש חוזה בפאו. סיכוי נמוך שיגיע. גם מילאנו מתעניינת בו.
מקור ?
הוא המקור של עצמו. קנון למרבה הצער אתה לא זכור לי כבאנקר של סקופים אבל אם אתה צודק פה אני מהלל אותך כל יום שאני פעיל בפורום. אמן ואמן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־4 אורחים