ת'רד המלפפונים ע''ש הצביון הישראלי V4

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V4 - טיוס במו''מ מתקדם

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 יוני 2017, 14:07

שועל כתב:
החציל האצטקי כתב:לפחות לגבי טיילר האניקט, הרושם שלי הוא שיש לו עוד הילוך בהתקפה.
גם טיוס הוא שחקן התקפה אפקטיבי, גם אם מאוד חדגוני.

טיוס עם ממוצעים חד ספרתיים שגם מאפיינים את היכולות שלו בכל עונותיו ביורוליג כמעט, העונה הוא גירד ממוצע של 10 נקודות.
לגבי האניקט, זה מה שיש לו לתרום. הוא מאוד אפקטיבי בהגנה, פחות בהתקפה בדרך כלל.

טיוס אחד השחקנים היעילים בפיק אנד רול ובנקודות זבל.
את ה10 נקודות שלו הוא עשה השנה ב69% מהשדה ופחות מ-20 דקות למשחק. זה קצב מעולה.

האניקט שחקן חכם ומגוון, שתורם התקפית מעבר לנקודות.
מוסר טוב, הולך חזק מאוד לריבאונד התקפה. אם יצליח להרים את אחוזי הקליעה שלו, הוא יהיה שחקן התקפה מבריק.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שועל » 22 יוני 2017, 14:08

גם בספורטנדו מדווח שטיוס קרוב לחתימה.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי er79 » 22 יוני 2017, 14:09

ספורטנדו מתבססת על גלדסטון. קנון, עם יד על הלב, מי קדם למי, אתה או האתר הטורקי שכתב על מייק גיימס, שמכבי ומילאנו מתחרות עליו?
er79

הודעהעל ידי שועל » 22 יוני 2017, 14:12

החציל האצטקי כתב:
שועל כתב:
החציל האצטקי כתב:לפחות לגבי טיילר האניקט, הרושם שלי הוא שיש לו עוד הילוך בהתקפה.
גם טיוס הוא שחקן התקפה אפקטיבי, גם אם מאוד חדגוני.

טיוס עם ממוצעים חד ספרתיים שגם מאפיינים את היכולות שלו בכל עונותיו ביורוליג כמעט, העונה הוא גירד ממוצע של 10 נקודות.
לגבי האניקט, זה מה שיש לו לתרום. הוא מאוד אפקטיבי בהגנה, פחות בהתקפה בדרך כלל.

טיוס אחד השחקנים היעילים בפיק אנד רול ובנקודות זבל.
את ה10 נקודות שלו הוא עשה השנה ב69% מהשדה ופחות מ-20 דקות למשחק. זה קצב מעולה.

האניקט שחקן חכם ומגוון, שתורם התקפית מעבר לנקודות.
מוסר טוב, הולך חזק מאוד לריבאונד התקפה. אם יצליח להרים את אחוזי הקליעה שלו, הוא יהיה שחקן התקפה מבריק.

אני אוהב את שניהם, שלא תבין אותי לא נכון. רק צריך פרופורציות, להיות מדויקים לגבי הטיקט שלהם ולהתאים אותם בצורה שמתאימה לסגל שנבנה. אין סיבה לצפות שנראה מהם בשלב הזה משהו שלא ראינו עד היום, ככה לא בונים סגל.

אני מקווה שמכבי לא תחתים את טיוס על אותו סדר הגודל של השכר שהוא מקבל בגלא, כי מדובר במיליון ו800 אלף ברוטו, וזה הרבה יותר מידיי.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 יוני 2017, 14:15

שועל כתב:אני אוהב את שניהם, שלא תבין אותי לא נכון. רק צריך פרופורציות, להיות מדויקים לגבי הטיקט שלהם ולהתאים אותם בצורה שמתאימה לסגל שנבנה. אין סיבה לצפות שנראה מהם בשלב הזה משהו שךא ראינו עד היום.

אני מקווה שמכבי לא תחתים את טיוס על אותו סדר הגודל של השכר שהוא מקבל בגלא, כי זה מדובר במיליון ו800 אלף ברוטו, וזה הרבה יותר מידיי.

מסכים איתך.
הם ("רק") שחקנים משלימים פנטסטיים.
אבל מכבי צריכה עוד כמה חיות רעות שיחזיקו לה את ההתקפה.

בכל מקרה, אלו כיוונים חיוביים, וזה משמח.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי RomanR » 22 יוני 2017, 14:19

לא זוכר איפה קראתי היום/אתמול שג׳קסון לא ירד מהפרק, ושהוא מתלבט בין הצעות שהן לא אולימפיאקוס
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 יוני 2017, 14:22

RomanR כתב:לא זוכר איפה קראתי היום/אתמול שג׳קסון לא ירד מהפרק, ושהוא מתלבט בין הצעות שהן לא אולימפיאקוס

הוא לא צריך לשחק פה. בטח לא הוא ורייס.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי גל גל » 22 יוני 2017, 14:30

רייס אחלה של שחקן ונתן עונה טובה בברצלונה פשוט הקבוצה הייתה על הפנים
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

Re: ת'רד המלפפונים V4, דיברתולומיאו סיכם

הודעהעל ידי אנטוניו » 22 יוני 2017, 14:33

cannon כתב:
er79 כתב:
arel123 כתב:
cannon כתב:מכבי פנתה למייק ג׳יימס. טרם חידש חוזה בפאו. סיכוי נמוך שיגיע. גם מילאנו מתעניינת בו.

מקור ?

הוא המקור של עצמו. קנון למרבה הצער אתה לא זכור לי כבאנקר של סקופים אבל אם אתה צודק פה אני מהלל אותך כל יום שאני פעיל בפורום. אמן ואמן.

שים לב מי עדכן פה כבר לפני כמה ימים לגבי טיוס, הרבה לפני שהופיע בכל האתרים.
שים לב בהקשר לפרסום על מייק ג'יימס מתי הוא הופיע ומתי התחילו להתפרסם הידיעות על זה שהוא סירב לפאו.
אם בא לאנשים פה ללכלך, סבבה. אין לי צורך להצטדק פה.
כל הידיעות שאני מביא פה הן ממקורות שיש לי אמון כזה או אחר בהם. חלק אמינים יותר וחלק פחות, אבל תראו מתי אני מביא את הידיעות ומתי רובם מתפרסמים בתקשורת.

cannon מכירים אותך שנים רבות ומחזיקים ממך מאוד. ^:)^
אל תתיאש מכמה חברים בפורום.
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 יוני 2017, 14:38

איזה כיוון חיובי? כרגע חתם רק דיברתולומיאו, שחקן ישראלי שולי. אפילו ספאחיה עדיין לא חתם רשמית.

למה אתם מתעקשים לא ללמוד מטעויות עבר?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Adam » 22 יוני 2017, 14:52

היה לי משעמם היום והתחלתי להסתכל על סרטונים של כמעט כל רכז/גארד חופשי ביורוליג מהעונה החולפת - מה שגרם לי עוד יותר לרצות לא לראות כאן את רייס.
הבן אדם מעולם לא היה מוצלח בהגנה, אבל המעבר חציה שהוא משאיר לשחקנים פשוט הזוי. המון נקודות של שחקנים שהם אפילו לא גארדים היו באשמתו בגלל ששחקנים אחרים היו צריכים לכסות עליו.
אחלה בחור, שחקן טוב, אבל זה ממש לא מה שאני רוצה לראות במכבי, ועוד במיוחד בעמדה כלכך חשובה.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי גל גל » 22 יוני 2017, 14:59

ובכל זאת לקח אליפות אירופה שהוא ה mvp
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 22 יוני 2017, 15:05

פשששששש לא להאמין טייריס רייס הפך פה למרכיז היינס לעניים ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי Adam » 22 יוני 2017, 15:06

גל גל כתב:ובכל זאת לקח אליפות אירופה שהוא ה mvp

הרבה מאוד דברים קרו מאז.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי RomanR » 22 יוני 2017, 15:11

החציל האצטקי כתב:
RomanR כתב:לא זוכר איפה קראתי היום/אתמול שג׳קסון לא ירד מהפרק, ושהוא מתלבט בין הצעות שהן לא אולימפיאקוס

הוא לא צריך לשחק פה. בטח לא הוא ורייס.

את מי היית רוצה לראות בעמדת הרכז?
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי arel123 » 22 יוני 2017, 15:12

כנראה שכבר עד מחר יוחתם אם קיבל את השחרור מברצלונה...
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 44807.html
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי Assaf M » 22 יוני 2017, 15:48

arel123 כתב:כנראה שכבר עד מחר יוחתם אם קיבל את השחרור מברצלונה...
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 44807.html

זה לא עובד ככה. יש לו חוזה לעוד עונה והם חייבים לשלם לו על כך.
Assaf M

Re: ת'רד המלפפונים V4 - טיוס במו''מ מתקדם, טייריס רייס חוזר?

הודעהעל ידי cannon » 22 יוני 2017, 15:57

שימו לב לדירוג 100 השחקנים הטובים ביורוליג של יורוהופס מלפני פחות משנה. רייס מדורג כשחקן השביעי ביורוליג והרבה לפני כל שחקן שפאר את הסגל של מכבי השנה לרבות ווימס, גאודלוק, מילר וצירבס...
אנשים פה יוצאים מפרופורציות ושוכחים את זה שרייס עושה את אלה שסביבו טובים בהרבה מהרבה רכזים אחרים והוא גם מנהיג ודמות חיובית וזה משהו ששמים עליו הרבה דגש במכבי עכשיו (מידיעה...).
איזה רכזים יש עכשיו שאפשר להביא וטובים ממנו במכלול הכולל? ארון ג'קסון שחקן מצויין אבל ברור שהתקפית הוא נופל מטייריס. שיין לארקין שם מעניין אבל לא בטוח שאפשר יהיה להביא אותו בגלל הביקוש שלו ומבחינה קבוצתית והגנה לא בטוח שהוא עדיף. הוא גם נמוך מרייס שבעצמו לא גבוה במיוחד. וואנאמייקר לא יהיה פה. יוביץ' יכול היה להיות מעניין אבל ברור שהתקפית הוא פחות מגוון מטייריס. פביאן קוזר ודניאל האקט לא מעניינים. ג'ייסון גריינג'ר יכול היה להיות אופציה אבל בטח יקר. מייק ג'יימס רוצה NBA למרות שהיו רוצים שיגיע. דריוס אדאמס לא בטוח רוצה לעזוב את סין. פטריק בברלי לא בטוח רוצה לחזור לאירופה. פליטי NBA או כאלה שזזים בין הדיליג ל-NBA ראינו שבדר"כ נגמרים בנפילה (דוויט באייקס מישהו?). להמר על שחקנים מליגות באירופה שלא היו ביורוליג לא יקחו פה צ'אנס (ג'ורדן תיאודור, ג'ו רגלנד ועוד כאלה פחות טובים מטייריס). אתם רוצים פה את ג'רלס? רייס שחקן מעולה והלוואי שיגיע. הנקודה היא מי יצוות איתו יחד. השילוב שלו עם שחקן כמו היקמן שהיה שחקן הגנה מעולה עבד טוב. צריך לבנות את הפאזל נכון. כמנהיג, כשחקן מנוסה, ווינר ועם ביצים, רייס הוא פצצה.
http://www.eurohoops.net/en/trademarks/ ... rs-10-6/6/
cannon

הודעהעל ידי אנטוניו » 22 יוני 2017, 16:31

כתבה מעניינת על 10 השחקנים החופשיים ב"מחירי מציאה".
מתוכם טיוס בדרך והיגינס על הכוונת.
http://www.eurohoops.net/en/top-lists/4 ... ain-price/
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי felix_r » 22 יוני 2017, 16:40

cannon כתב:שימו לב לדירוג 100 השחקנים הטובים ביורוליג של יורוהופס מלפני פחות משנה. רייס מדורג כשחקן השביעי ביורוליג והרבה לפני כל שחקן שפאר את הסגל של מכבי השנה לרבות ווימס, גאודלוק, מילר וצירבס...
אנשים פה יוצאים מפרופורציות ושוכחים את זה שרייס עושה את אלה שסביבו טובים בהרבה מהרבה רכזים אחרים והוא גם מנהיג ודמות חיובית וזה משהו ששמים עליו הרבה דגש במכבי עכשיו (מידיעה...).
איזה רכזים יש עכשיו שאפשר להביא וטובים ממנו במכלול הכולל? ארון ג'קסון שחקן מצויין אבל ברור שהתקפית הוא נופל מטייריס. שיין לארקין שם מעניין אבל לא בטוח שאפשר יהיה להביא אותו בגלל הביקוש שלו ומבחינה קבוצתית והגנה לא בטוח שהוא עדיף. הוא גם נמוך מרייס שבעצמו לא גבוה במיוחד. וואנאמייקר לא יהיה פה. יוביץ' יכול היה להיות מעניין אבל ברור שהתקפית הוא פחות מגוון מטייריס. פביאן קוזר ודניאל האקט לא מעניינים. ג'ייסון גריינג'ר יכול היה להיות אופציה אבל בטח יקר. מייק ג'יימס רוצה NBA למרות שהיו רוצים שיגיע. דריוס אדאמס לא בטוח רוצה לעזוב את סין. פטריק בברלי לא בטוח רוצה לחזור לאירופה. פליטי NBA או כאלה שזזים בין הדיליג ל-NBA ראינו שבדר"כ נגמרים בנפילה (דוויט באייקס מישהו?). להמר על שחקנים מליגות באירופה שלא היו ביורוליג לא יקחו פה צ'אנס (ג'ורדן תיאודור, ג'ו רגלנד ועוד כאלה פחות טובים מטייריס). אתם רוצים פה את ג'רלס? רייס שחקן מעולה והלוואי שיגיע. הנקודה היא מי יצוות איתו יחד. השילוב שלו עם שחקן כמו היקמן שהיה שחקן הגנה מעולה עבד טוב. צריך לבנות את הפאזל נכון. כמנהיג, כשחקן מנוסה, ווינר ועם ביצים, רייס הוא פצצה.
http://www.eurohoops.net/en/trademarks/ ... rs-10-6/6/

לא ציפיתי ממך דווקא להביא לנו איזה דירוג מטומטם, אבל נו.. מילא.

רייס הוא שחקן מצוין, אבל הוא שחקן מיוחד. לא סתם הוא היה MVP של הפיינל-פור, ושנה אחר כך MVP של גמר היורולקאפ. יש לו את היכולת האישית וגם את הביצים לקחת את העניינים לידיים במאני-טיים. זאת הסיבה שהוא זה שמצטיין בדקות החשובות של העונה.

מצד שני אין לו את היכולות, שמאפשרות לו לקחת על גבו קבוצה לאורך עונה שלמה. אין לו את ההגנה, את הסייז, אין לו את הפיזיות, את האתלטיות בשביל לעשות את העבודה הקשה בשביל הקבוצה לאורך העונה. וזאת הסיבה שהעונה בברצלונה, כאשר בגלל כל הפציעות היה צריך לתת את העבודה הקשה משחק אחרי משחק, זה לא הצליח לו. אני אזכיר לך, שגם בעונת האליפות במכבי הוא כמעט הוחלף באמצע העונה כי הוא לא נתן יותר מדי תוצרת.

רייס הוא איש קטן וכישרוני עם לב גדול, שיתן את האקסטרה במאני-טיים של משחק על תואר, אבל הוא לא השחקן שיקח את הקבוצה למשחק שכזה. בשביל זה צריכים פועלים שחורים, שיעבדו קשה כל יום. לכן, ההצלחה או אי ההצלחה של רייס במכבי תלויה בשחקנים שיביאו ליידו. אלה שיעשו את העבודה השחורה ויביאו את רייס אל הבאר, ממנו הוא כבר ידע לשתות.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 22 יוני 2017, 16:41, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־6 אורחים