ת'רד המלפפונים ע''ש הצביון הישראלי V4

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V4 - טיוס במו''מ מתקדם, טייריס רייס חוזר?

הודעהעל ידי Mitelka » 22 יוני 2017, 16:40

אנטוניו כתב:כתבה מעניינת על 10 השחקנים החופשיים ב"מחירי מציאה".
מתוכם טיוס בדרך והיגינס על הכוונת.
http://www.eurohoops.net/en/top-lists/4 ... ain-price/

גם אייברסון שם.

איך בשקט בשקט העובדה שכל סוף העונה הוא לא שיחק בגלל פציעה עברה בשקט.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי cannon » 22 יוני 2017, 16:51

felix_r כתב:
cannon כתב:שימו לב לדירוג 100 השחקנים הטובים ביורוליג של יורוהופס מלפני פחות משנה. רייס מדורג כשחקן השביעי ביורוליג והרבה לפני כל שחקן שפאר את הסגל של מכבי השנה לרבות ווימס, גאודלוק, מילר וצירבס...
אנשים פה יוצאים מפרופורציות ושוכחים את זה שרייס עושה את אלה שסביבו טובים בהרבה מהרבה רכזים אחרים והוא גם מנהיג ודמות חיובית וזה משהו ששמים עליו הרבה דגש במכבי עכשיו (מידיעה...).
איזה רכזים יש עכשיו שאפשר להביא וטובים ממנו במכלול הכולל? ארון ג'קסון שחקן מצויין אבל ברור שהתקפית הוא נופל מטייריס. שיין לארקין שם מעניין אבל לא בטוח שאפשר יהיה להביא אותו בגלל הביקוש שלו ומבחינה קבוצתית והגנה לא בטוח שהוא עדיף. הוא גם נמוך מרייס שבעצמו לא גבוה במיוחד. וואנאמייקר לא יהיה פה. יוביץ' יכול היה להיות מעניין אבל ברור שהתקפית הוא פחות מגוון מטייריס. פביאן קוזר ודניאל האקט לא מעניינים. ג'ייסון גריינג'ר יכול היה להיות אופציה אבל בטח יקר. מייק ג'יימס רוצה NBA למרות שהיו רוצים שיגיע. דריוס אדאמס לא בטוח רוצה לעזוב את סין. פטריק בברלי לא בטוח רוצה לחזור לאירופה. פליטי NBA או כאלה שזזים בין הדיליג ל-NBA ראינו שבדר"כ נגמרים בנפילה (דוויט באייקס מישהו?). להמר על שחקנים מליגות באירופה שלא היו ביורוליג לא יקחו פה צ'אנס (ג'ורדן תיאודור, ג'ו רגלנד ועוד כאלה פחות טובים מטייריס). אתם רוצים פה את ג'רלס? רייס שחקן מעולה והלוואי שיגיע. הנקודה היא מי יצוות איתו יחד. השילוב שלו עם שחקן כמו היקמן שהיה שחקן הגנה מעולה עבד טוב. צריך לבנות את הפאזל נכון. כמנהיג, כשחקן מנוסה, ווינר ועם ביצים, רייס הוא פצצה.
http://www.eurohoops.net/en/trademarks/ ... rs-10-6/6/

לא ציפיתי ממך דווקא להביא לנו איזה דירוג מטומטם, אבל נו.. מילא.

רייס הוא שחקן מצוין, אבל הוא שחקן מיוחד. לא סתם הוא היה MVP של הפיינל-פור, ושנה אחר כך MVP של גמר היורולקאפ. יש לו את היכולת האישית וגם את הביצים לקחת את העניינים לידיים במאני-טיים. זאת הסיבה שהוא זה שמצטיין בדקות החשובות של העונה.

מצד שני אין לו את היכולות, שמאפשרות לו לקחת על גבו קבוצה לאורך עונה שלמה. אין לו את ההגנה, את הסייז, אין לו את הפיזיות, את האתלטיות בשביל לעשות את העבודה הקשה בשביל הקבוצה לאורך העונה. וזאת הסיבה שהעונה בברצלונה, כאשר בגלל כל הפציעות היה צריך לתת את העבודה הקשה משחק אחרי משחק, זה לא הצליח לו. אני אזכיר לך, שגם בעונת האליפות במכבי הוא כמעט הוחלף באמצע העונה כי הוא לא נתן יותר מדי תוצרת.

רייס הוא איש קטן וכישרוני עם לב גדול, שיתן את האקסטרה במאני-טיים של משחק על תואר, אבל הוא לא השחקן שיקח את הקבוצה למשחק שכזה. בשביל זה צריכים פועלים שחורים, שיעבדו קשה כל יום. לכן, ההצלחה או אי ההצלחה של רייס במכבי תלויה בשחקנים שיביאו ליידו. אלה שיעשו את העבודה השחורה ויביאו את רייס אל הבאר, ממנו הוא כבר ידע לשתות.

מטומטם כנראה אתה עם התגובות שלך וחוסר הבנת הנקרא...
בדברים שלך אתה חוזר על חלק גדול ממה שכתבתי... תסתכל על משפט הסיכום ותראה בעצמך:
"הנקודה היא מי יצוות איתו יחד. השילוב שלו עם שחקן כמו היקמן שהיה שחקן הגנה מעולה עבד טוב. צריך לבנות את הפאזל נכון. כמנהיג, כשחקן מנוסה, ווינר ועם ביצים, רייס הוא פצצה."

כנראה שרועי מרום צדק לגביך...
cannon

הודעהעל ידי felix_r » 22 יוני 2017, 17:01

cannon כתב:
felix_r כתב:
cannon כתב:שימו לב לדירוג 100 השחקנים הטובים ביורוליג של יורוהופס מלפני פחות משנה. רייס מדורג כשחקן השביעי ביורוליג והרבה לפני כל שחקן שפאר את הסגל של מכבי השנה לרבות ווימס, גאודלוק, מילר וצירבס...
אנשים פה יוצאים מפרופורציות ושוכחים את זה שרייס עושה את אלה שסביבו טובים בהרבה מהרבה רכזים אחרים והוא גם מנהיג ודמות חיובית וזה משהו ששמים עליו הרבה דגש במכבי עכשיו (מידיעה...).
איזה רכזים יש עכשיו שאפשר להביא וטובים ממנו במכלול הכולל? ארון ג'קסון שחקן מצויין אבל ברור שהתקפית הוא נופל מטייריס. שיין לארקין שם מעניין אבל לא בטוח שאפשר יהיה להביא אותו בגלל הביקוש שלו ומבחינה קבוצתית והגנה לא בטוח שהוא עדיף. הוא גם נמוך מרייס שבעצמו לא גבוה במיוחד. וואנאמייקר לא יהיה פה. יוביץ' יכול היה להיות מעניין אבל ברור שהתקפית הוא פחות מגוון מטייריס. פביאן קוזר ודניאל האקט לא מעניינים. ג'ייסון גריינג'ר יכול היה להיות אופציה אבל בטח יקר. מייק ג'יימס רוצה NBA למרות שהיו רוצים שיגיע. דריוס אדאמס לא בטוח רוצה לעזוב את סין. פטריק בברלי לא בטוח רוצה לחזור לאירופה. פליטי NBA או כאלה שזזים בין הדיליג ל-NBA ראינו שבדר"כ נגמרים בנפילה (דוויט באייקס מישהו?). להמר על שחקנים מליגות באירופה שלא היו ביורוליג לא יקחו פה צ'אנס (ג'ורדן תיאודור, ג'ו רגלנד ועוד כאלה פחות טובים מטייריס). אתם רוצים פה את ג'רלס? רייס שחקן מעולה והלוואי שיגיע. הנקודה היא מי יצוות איתו יחד. השילוב שלו עם שחקן כמו היקמן שהיה שחקן הגנה מעולה עבד טוב. צריך לבנות את הפאזל נכון. כמנהיג, כשחקן מנוסה, ווינר ועם ביצים, רייס הוא פצצה.

רייס הוא שחקן מצוין, אבל הוא שחקן מיוחד. לא סתם הוא היה MVP של הפיינל-פור, ושנה אחר כך MVP של גמר היורולקאפ. יש לו את היכולת האישית וגם את הביצים לקחת את העניינים לידיים במאני-טיים. זאת הסיבה שהוא זה שמצטיין בדקות החשובות של העונה.

מצד שני אין לו את היכולות, שמאפשרות לו לקחת על גבו קבוצה לאורך עונה שלמה. אין לו את ההגנה, את הסייז, אין לו את הפיזיות, את האתלטיות בשביל לעשות את העבודה הקשה בשביל הקבוצה לאורך העונה. וזאת הסיבה שהעונה בברצלונה, כאשר בגלל כל הפציעות היה צריך לתת את העבודה הקשה משחק אחרי משחק, זה לא הצליח לו. אני אזכיר לך, שגם בעונת האליפות במכבי הוא כמעט הוחלף באמצע העונה כי הוא לא נתן יותר מדי תוצרת.

רייס הוא איש קטן וכישרוני עם לב גדול, שיתן את האקסטרה במאני-טיים של משחק על תואר, אבל הוא לא השחקן שיקח את הקבוצה למשחק שכזה. בשביל זה צריכים פועלים שחורים, שיעבדו קשה כל יום. לכן, ההצלחה או אי ההצלחה של רייס במכבי תלויה בשחקנים שיביאו ליידו. אלה שיעשו את העבודה השחורה ויביאו את רייס אל הבאר, ממנו הוא כבר ידע לשתות.

מטומטם כנראה אתה עם התגובות שלך וחוסר הבנת הנקרא...
בדברים שלך אתה חוזר על חלק גדול ממה שכתבתי... תסתכל על משפט הסיכום ותראה בעצמך:
"הנקודה היא מי יצוות איתו יחד. השילוב שלו עם שחקן כמו היקמן שהיה שחקן הגנה מעולה עבד טוב. צריך לבנות את הפאזל נכון. כמנהיג, כשחקן מנוסה, ווינר ועם ביצים, רייס הוא פצצה."

כנראה שרועי מרום צדק לגביך...

אני לא באתי לסתור אותך, ולכן חלק גדול מדברי דומה לאלו שאתה אמרת. מה הבעיה אם זה? לכן לא ממש ברורה לי הסיבה למה איבדת את העצבים שלך.

כן, קראתי לדירוג הזה מטומטם. לא קראתי לך מטומטם. רק לדירוג. אז אני לא יודע למה נפגעת מזה אישית. רק אם אתה בעצמך עשית את הדירוג הזה יש לך אולי סיבה להפגע. לדעתי כל הדירוגים האלה, שלא מבוססים על סטטיסטיקה ומספרים, הם דירוגים מטומטמים, כי הם סובייקטיביים ותלוים בעיקר בטעמו האישי של מי שמדרג.

רועי מרום? :) לא כדאי לך לצדד בו בפורום זה. האנשים פה לא מחזיקים ממנו יותר מדי.

נ.ב. עכשיו פתאום נזכרתי, שגם רועי מרום נהג ישר לקפוץ ולקלל. אולי זה אתה בשם בדוי? :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 22 יוני 2017, 17:21

felix_r כתב:

יש משהו בדבריך פליקס. אני בהחלט זוכר את עונת היורוליג שרייס היה מסריח כל העונה עד לפלייאוף, ואפילו אני מודה ואחר כך אכלתי את הכובע שרציתי שיעוף לאלף עזאזל. הוא בהחלט צריך לידו מעטפת טובה דיה כדי להביא לפחות להצלבה את הקבוצה, גם אם היא לא הכי מוכשרת. זה הספיק בקבוצה שהיו בה היקמן, טיוס, סופו ובלו. השאלה באמת מי ישחק לצדו העונה אם יחתום
er79

הודעהעל ידי toja27 » 22 יוני 2017, 17:32

עד עכשיו, השמות שרצים בעונת המלפפונים, כולם לטעמי- רייס, טיוס והאניקט. מאוד אשמח לראות את כולם כאן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

Re: ת'רד המלפפונים V4 - טיוס במו''מ מתקדם

הודעהעל ידי A_P_18 » 22 יוני 2017, 18:28

er79 כתב:
arel123 כתב:3 - היגינס, זר מחליף
4 - האניקאט מילר משעור
זה אמור להראות ככה וזה טוב מאוד, מעניין אותי מה יעשו עם עמדה 2

לא יהיו 2 זרים בעמדה 3. משעור אמור להיות המחליף להיגינס. מילר לדעתי לא יישאר. ושוב, מתרקם סגל אתלטי ופיזי מאוד, אבל מכבי חייבת ספקי נקודות

למה אתם מתעקשים להפוך את האניקאט לשחקן בעמדה 4 , נכון שהוא יכול לתת דקות שם אבל כל היתרון שלו זה דווקא מעמדה 3 גם הגנתית וגם התקפית , נכון שהקליעה שלו ושל משעור לא הכי טובה אבל הוא עושה הרבה דברים טובים אחרים שמחפים על זה כמו ריבאונד התקפה ,חיתוכים לסל ויכולת מסירה לא רעה בכלל לעמדה שלו.
בנוסף נגיד אם שחקן כמו באב 2-3 כזה חותם אז יש לך קומבו גארד שהוא נטו קליעה ככה שאתה מכוסה מכל הכיוונים.
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2017, 18:31

הכל תלוי בליינאפ שעל המגרש
אני אישית מעדיפה את האניקאט ב-4
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

Re: ת'רד המלפפונים V4 - טיוס במו''מ מתקדם

הודעהעל ידי jol9 » 22 יוני 2017, 18:35

A_P_18 כתב:
er79 כתב:
4 - האניקאט מילר משעור

לא יהיו 2 זרים בעמדה 3. משעור אמור להיות המחליף להיגינס. מילר לדעתי לא יישאר. ושוב, מתרקם סגל אתלטי ופיזי מאוד, אבל מכבי חייבת ספקי נקודות

למה אתם מתעקשים להפוך את האניקאט לשחקן בעמדה 4 , נכון שהוא יכול לתת דקות שם אבל כל היתרון שלו זה דווקא מעמדה 3 גם הגנתית וגם התקפית , נכון שהקליעה שלו ושל משעור לא הכי טובה אבל הוא עושה הרבה דברים טובים אחרים שמחפים על זה כמו ריבאונד התקפה ,חיתוכים לסל ויכולת מסירה לא רעה בכלל לעמדה שלו.
בנוסף נגיד אם שחקן כמו באב 2-3 כזה חותם אז יש לך קומבו גארד שהוא נטו קליעה ככה שאתה מכוסה מכל הכיוונים.

אפרופו... לדעתי האניקאט ומשעור, זאת כפילות מיותרת. זאת רק דוגמא לכך למה עדיף להחתים קודם את השחקן הבכיר יותר ורק אח"כ את השחקן המשלים.
יכול להיות ששמחון למשל, ישלים את האניקאט הרבה יותר טוב, וגם יעלה פחות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2017, 18:40

jol9 כתב:
A_P_18 כתב:
er79 כתב:
4 - האניקאט מילר משעור

אפרופו... לדעתי האניקאט ומשעור, זאת כפילות מיותרת. זאת רק דוגמא לכך למה עדיף להחתים קודם את השחקן הבכיר יותר ורק אח"כ את השחקן המשלים.
יכול להיות ששמחון למשל, ישלים את האניקאט הרבה יותר טוב, וגם יעלה פחות.

מצד אחד אתה צודק מאוד, עדיף שכל עמדה תהיה כמה שיותר מגוונת
מצד שני, אצל מאמן שאוהב שיטה כמו ספאחיה, הכפילויות האלה עוזרות לשמור על שיטה גם בליגה כשיש חוק רוסי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מילוס » 22 יוני 2017, 20:58

מה שמדהים אותי פה זה התודעה שהשתנתה כל כך מהר.

בקיץ שעבר מכבי שיחקה נגד ברצלונה. רייס היה מדהים ואנשים דיברו עליו כאחד השחקנים הכי טובים ביורוליג.

מה השתנה בדיוק? עונה אחת בינונית (שהושפעה גם מהקבוצה שהוא שיחק בה) - ופתאום הוא לא מספיק טוב בשביל קבוצת תחתית חבולה ומבזה כמו שמכבי היתה בשנים האחרונות? יש למישהו פה גארד מוכך וברמת טופ יורוליג שיהיה מוכן להמר על הקריירה ולבוא בסכום סמלי של מיליון דולר?

חלק פה איבדו את זה... רייס שחקן מעולה שמגיע במחיר מציאה, ויש לו דבר אחד שלא היה פה כבר שנים - אהבה למכבי, רצון להיות פה.

וגאודלוק חייב להישאר, אין פה שאלה. לא היה ולא יהיה פה סקורר כזה. בשביל לאזן אפשר תמיד להביא איזה קילר הגנתי ל-2. גאודלוק צריך להיות שחקן 6, לא השחקן שצריך לקחת עליו את הכל (כמו שהוא היה פה השנה). כ-6 הוא העסקה המושלמת בשביל מכבי, בייחוד אם יסכים לרדת במשכורת (כמו שאמר בראיון לוואלה).
מילוס

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2017, 21:13

מילוס כתב:מה שמדהים אותי פה זה התודעה שהשתנתה כל כך מהר.

בקיץ שעבר מכבי שיחקה נגד ברצלונה. רייס היה מדהים ואנשים דיברו עליו כאחד השחקנים הכי טובים ביורוליג.

מה השתנה בדיוק? עונה אחת בינונית (שהושפעה גם מהקבוצה שהוא שיחק בה) - ופתאום הוא לא מספיק טוב בשביל קבוצת תחתית חבולה ומבזה כמו שמכבי היתה בשנים האחרונות? יש למישהו פה גארד מוכך וברמת טופ יורוליג שיהיה מוכן להמר על הקריירה ולבוא בסכום סמלי של מיליון דולר?

חלק פה איבדו את זה... רייס שחקן מעולה שמגיע במחיר מציאה, ויש לו דבר אחד שלא היה פה כבר שנים - אהבה למכבי, רצון להיות פה.

וגאודלוק חייב להישאר, אין פה שאלה. לא היה ולא יהיה פה סקורר כזה. בשביל לאזן אפשר תמיד להביא איזה קילר הגנתי ל-2. גאודלוק צריך להיות שחקן 6, לא השחקן שצריך לקחת עליו את הכל (כמו שהוא היה פה השנה). כ-6 הוא העסקה המושלמת בשביל מכבי, בייחוד אם יסכים לרדת במשכורת (כמו שאמר בראיון לוואלה).

אף אחד פה לא אומר שהוא לא שחקן טוב, לאנשים מותר שיהיו להם את הסיבות שלהם לא לרצות שהוא יגיע (גם אם הם אוהבים אותו)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 22 יוני 2017, 21:17

טייריס אחלה. אבל הציפיות ממנו יהיו בשמיים, ואני לא חושב שהוא יכול לספק את זה. כדי להיות השחקן שמצפים ממנו להיות, הוא צריך להיות בקבוצה הרבה יותר עמוקה, עשירה, ובנוייה טוב.
גם בעונת האליפות, בתקופה שהוא כבר היה סופר קלאץ', היו משחקים שהוא הגיע רק לקראת הסוף, ועד אז היה בינוני. זה ידרוש מהקבוצה לבנות סגל שבכל משחק חשוב יביא אותו עד לסוף, ואז לקוות שהוא יעשה את הקסם שלו. זה מתבטא באחוזים די רעים מהשדה בoverall.
שלא נדבר על זה שזה חוזה לשלוש שנים, והבחור בן 30. אז נגיד וזה יהיה טוב לשנה אחת, לא בטוח שזה יהיה טוב לשנה שאחרי ולזו שאחריה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי A_P_18 » 22 יוני 2017, 21:20

כי כולם פה רוצים את לרקין
ברגע שלרקין ימצא קבוצה (רמז לא מכבי) כולם יתחננו שמכבי יחתימו את רייס.
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי מילוס » 22 יוני 2017, 21:30

אז זה השינוי קונספציה, שאתה לא צריך לבנות עליו את כל הקבוצה. הוא יעשה עבודה מעולה לשחקן של מיליון דולר (שזה כבר סכום מאוד בינוני בכדורסל האירופאי, ממש לא של סופר סטאר), ויהיה סביבו אנשים שישלימו ויגבו.

בואו נהיה ריאליים. כרגע אנחנו לא קבוצת טופ 8 ביורוליג, לא ברמה, לא בתקציב, לא במיתוג ולא בהילת המכביזם שהלכה לפח. זה הזמן להבין שלארקין לא יהיה פה. גם לא תאודוסיץ' או דה קולו.
ריאליטי צ'ק, זה בין רייס לטווח יחסית ארוך (לפי הפרסומים) לבין גארד אירופאי בינוני או הימור על פליט ליגת הקיץ כלשהו (שאם יהיה סביר - יעזוב אחרי שנה).
מילוס

הודעהעל ידי Adam » 22 יוני 2017, 21:36

שלא יבינו אותי לא נכון, אני מאוד אוהב את רייס כשחקן ועוד יותר כדמות בחדר הלבשה, הוא בחור זהב.
אני לא יודע מה נאמר כאן בנוגע לרייס כשהוא שיחק נגדנו, אך אני אעיד על עצמי שמבחינתי הוא לא אופי השחקן שהייתי רוצה לעמדה הזאת אצלנו.
אני מחפש לעמדה הזאת בעל בית שהוא גם פועל שחור. שיודע לעשות את כל השחקנים לידו ליותר טובים ושיהיה חיית הגנה. הוא לא צריך להיות סקורר, הקומבו גארד שיהיה איתו צריך להיות כזה. הדוגמה הכי טובה שאני יכול לתת לשחקן כזה הוא פרקינס בזמנו.
כולי תקווה שיגיע לפה שחקן מוכח בעמדת הרכז, אבל הסיכוי שנקבל בסוף מישהו ממחלקת הסקאוטינג יותר גדול ואז ברור שנתחנן שרק חשבו על רייס.
בכל מקרה, הייתי רוצה לראות פה קבוצת הגנה אתלטית. יכולות התקפיות פחות מעניינות אותי. כדורסל מנצחים בעיקר בזכות הגנה.
נערך לאחרונה על ידי Adam בתאריך 22 יוני 2017, 21:36, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי argof » 22 יוני 2017, 21:36

בהנחה שהמשאבים הכספיים מוגבלים, ויש גבול מכמה חוזים אפשר להיפטר, הייתי שמח ל-
1- רייס, אוחיון
2- באב, דיב׳
3- היגינס, דאוסון (במחיר המתאים לא לפספס למרות העונה החלשה)
4- סינגלטון, מילר, משעור
5- טיוס, צירבס, שגב
סמית׳ ו/או פניני בעונת פרישה למילוי חורים כשחקנים 13/14.
argof

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2017, 21:40

A_P_18 כתב:כי כולם פה רוצים את לרקין

לא רוצה את לארקין, לא רוצה גם רייס
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Adam » 22 יוני 2017, 21:41

קאמבק: אלכס טיוס חתם לשנתיים במכבי ת"א
http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... tml?ref=hp
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי A_P_18 » 22 יוני 2017, 21:41

Holiday_Armadillo כתב:

אפשר לשאול מי כן ?
לא חושב שיש יותר מידי אופציות.
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2017, 21:43

A_P_18 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אפשר לשאול מי כן ?
לא חושב שיש יותר מידי אופציות.

זה לא בקטע של ''לא רוצה אותם כי מישהו אחר''
אין לי גם אנטי ללארקין, פשוט אמרתי שזה שאני לא רוצה את רייס, זה לא בגלל שאני רוצה את לארקין
אני בעיקר לא רוצה את רייס (ואני נורא אוהבת אותו)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים