המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט26 כתב:כמה צפוי שקופל יתן הוראה להעלים את שלט המחאה נגדו.. איך מחאה לגיטימית לחלוטין מקבלת פירוש של "הפגנה"?!
פשוט ביזיון. עד מתי נסבול את הקרקס הבזוי הזה ואת הדיקטטור המושפל הזה?!
jol9 כתב:קופל הבטיח שגם בעונה הבאה יהיה פיינל פור. למה? כי חיים אוחיון איים שאם לא יהיה פיינל פור, אז הוא לא ישקיע כסף בקבוצה.
האמת, למה אני לא ניחנתי בתכונות האלה. הייתי עושה תואר באוניברסיטה בקומבינה, מוצא עבודת קומבינה וחיי ככה. בלי להתאמץ יותר מדי.
jol9 כתב:קופל הבטיח שגם בעונה הבאה יהיה פיינל פור. למה? כי חיים אוחיון איים שאם לא יהיה פיינל פור, אז הוא לא ישקיע כסף בקבוצה.
האמת, למה אני לא ניחנתי בתכונות האלה. הייתי עושה תואר באוניברסיטה בקומבינה, מוצא עבודת קומבינה וחיי ככה. בלי להתאמץ יותר מדי.
חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:קופל הבטיח שגם בעונה הבאה יהיה פיינל פור. למה? כי חיים אוחיון איים שאם לא יהיה פיינל פור, אז הוא לא ישקיע כסף בקבוצה.
כנראה שגליל יותר חשובה לקופל מאשר מכבי.
ההתנהגות של קופל ושל אוחיון היא בריונות לשמה.
חנו'ש כתב:jol9 כתב:קופל הבטיח שגם בעונה הבאה יהיה פיינל פור. למה? כי חיים אוחיון איים שאם לא יהיה פיינל פור, אז הוא לא ישקיע כסף בקבוצה.
ואם פדרמן יאיים שלא יתמוך יותר במכבי אם כן יהיה פיינל פור, זה יעזור???
חביב אורנג'ד כתב:לא יאמן...שוב אותו טקס ערבי לפני פתיחת המשחק..
קופל במו"מ עם הליגה הערבית?
חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:לא יאמן...שוב אותו טקס ערבי לפני פתיחת המשחק..
קופל במו"מ עם הליגה הערבית?
מה אתה רוצה? גם בשביל קובי פרץ, נוקיה זה האולם הביתי שלו...
jol9 כתב:פתטי זאת המילה המדוייקת. אני ממש מרחם על דייויד בלאט, שהוא איש מקצוען וצריך לסבול את הבולשיט הזה של פרץ, קופל ושות'
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים