ShiriV כתב:הרגשה שלי שמשעור לא יגיע בסוף
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
לא מן הנמנע
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ShiriV כתב:הרגשה שלי שמשעור לא יגיע בסוף
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
my man כתב:toja27 כתב:הצופה כתב:מה היה גובה החוזה שלו בקדנציה הקודמת?
כ375 אלף. מכבי היו מוכנים לשדרג לכיוון ה550- 600 אם אני זוכר נכון.
די סגור שמכבי הציעו לו 700 או משהו כזה..
Mitelka כתב:זה סכום גבוה לסנטר שמיועד להיות מחליף.
שמואל1 כתב:הקפיץ האנושי שוב כאן: אלכס טיוס חוזר ללבוש צהוב-כחול
הסנטר שכיכב בשורות מכבי בין השנים 2013-2015 והיה פקטור משמעותי בזכייה במילאנו, ישוב להגן על הצבע לאחר שחתם לשנתיים אצל מחזיקת הגביע
http://maccabi.co.il/news.asp?id=6047
A_P_18 כתב:אני מקווה שזה לא אומר שחותכים עכשיו את אלכסנדר
טיוס ואלכסנדר בחוק הרוסי יכול לעבוד מצוין, יאפשר למכבי לשחק עם 3 זרים בקו האחורי.
Holiday_Armadillo כתב:לא מבינה מה אנשים רואים באלכסנדר
Mitelka כתב:A_P_18 כתב:אני מקווה שזה לא אומר שחותכים עכשיו את אלכסנדר
טיוס ואלכסנדר בחוק הרוסי יכול לעבוד מצוין, יאפשר למכבי לשחק עם 3 זרים בקו האחורי.
גם מתלבטים אם להשאיר את מילר. מילר, אלכסנדר, טיוס ועוד סנטר נגיד (גם אם יהיה בסדר) זה לא מספיק טוב.
my man כתב:Mitelka כתב:A_P_18 כתב:אני מקווה שזה לא אומר שחותכים עכשיו את אלכסנדר
גם מתלבטים אם להשאיר את מילר. מילר, אלכסנדר, טיוס ועוד סנטר נגיד (גם אם יהיה בסדר) זה לא מספיק טוב.
מילר ייפצע לטיוס תכאב בלוטת החשק אלכסנדר- נו יהיה אלכסנדר והסנטר הנוסף יהיה צירבס..
ביי
my man כתב:Mitelka כתב:A_P_18 כתב:אני מקווה שזה לא אומר שחותכים עכשיו את אלכסנדר
מילר ייפצע לטיוס תכאב בלוטת החשק אלכסנדר- נו יהיה אלכסנדר והסנטר הנוסף יהיה צירבס..
ביי
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Shay_uzan ו־13 אורחים