toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:מקאדו 3 כתב:עם כל הסלידה המוצדקת והבוז שייש לי להנהלה אני מוכרח להגיד שגם חלק מהאוהדים איבדו את זה לגמרי , ביקורת על כל החתמה וכל מועמד וזה כבר לא קשור לאיכויות של השחקן מי הוא ומה הוא .
זה יקר מדי לישראלי ההוא חד גוני ההוא נמוך וההוא טיפש , עכשיו טייריס רייס בכבודו ובעצמו הוא טעות של ההנהלה , פאקינג טייריס רייס זה שהיה הבורג המרכזי באותו גביע בלתי נתפס , ולמה גאודלוק עדיף עלין ? כי הוא הביא אותנו להישגים כבירים ? כי הוא קלע כמה שלשות לא ממש חשובות באחוזים טובים ? או כי הוא שחקן הגנה כביר ? באמת שאני לא מבין סורי ...
קודם כל לגמרי מסכים בהקשר הזה של השוואה בין רייס לגאודלוק.
לגבי הביקורת על ההנהלה, אז כאן אני דווקא חושב שעד עכשיו הביקורת היא מוצדקת, ולו מהסיבה שהם דיברו תחת כל עץ רענן, איך הם מפסיקים
להתעסק עם הצד המקצועי, ושהמאמן יהיה המחליט הבלעדי, והנה, יומיים אל תוך עונת המלפפונים, מכבי מחתימה שני שחקנים שספאחיה קרוב לוודאי לא מכיר (את דיבא בוודאות),
וגם את רייס הוא כנראה לא מכיר ממש ממש טוב.
זה בלי להזכיר עוד שעל אחד העוזרים שלו הוא לא שמע מעולם, והעוזר השני הולבש לו על הראש בגלל שהוא סמל.
אני מחכה לראות איפה ספאחיה כאן בינתיים בעסק.
אני די בטוח שלספאחיה יצא לראות את הפיינלפור במילאנו

ברור שהוא ראה אותו משחק והוא יודע מי זה טייריס רייס, אבל היכרות עמוקה אין כאן. נבן היה כמה שנים בארה"ב, ואלה בדיוק השנים שרייס הפך
לשחקן מוכר באירופה.
זה לא בעייתי בהכרח אם מגיע שחקן כזה או אחר שהמאמן פחות מכיר. אבל כרגע יש זה נראה יותר כמו מגמה ולא כמו משהו מקרי.
ד"א, מה עם מחלקת הכושר? נבן הולך להישאר עם רגב? אם הוא מאשר את זה, אחרי מה שהוא ראה בNBA, זה יהיה מאכזב ביותר.
אני מסכים שעל פניו זה נראה שהשניים שהוחתמו כבר וטייריס רייס אלו החתמות שמכבי הייתה עושה גם ללא ספאחיה. רק שאני לא בטוח למשל שספאחיה בעצמו לא היה מחתים את טיוס לאחר שהבין את התמונה הגדולה. במקרה הזה עניין היותו ישראלי למשל.
בנוסף, הודעו במספר מקומות, ש
וייציץ', ספאחיה ואבי אבן ישבו 7 שעות על מצב הסגל ואיך הם רוצים להתקדם מכאן. אז יכול להיות שהוא כן פעיל בהחלטות.
לגבי מחלקת הכושר, לדעתי
זה לא בשליטת ספאחייה בכלל. זה יותר קשור להנהלה.
מתייחס לדברים שהדגשתי, כי על שאר הדברים אפשר להסכים כך או אחרת.
1. זה שאבי אבן בכלל נמצא במועדון עדיין, זאת בושה וחרפה. אבל זה שהוא בעצם חלק פעיל ומשמעותי שוב בבניית הסגל לעונה הבאה,
זה כבר גובל בדברים הרבה יותר גרועים מבושה וחרפה.
2. להנהלה אין שום קשר לזה, אם היא מתכוונת לעמוד מאחורי מה שהיא הבטיחה רק לפני משהו כמו שבועיים. מחלקת הכושר ומאמן הכושר
הם ת"פ מי שאחראי על הצד המקצועי במערכת (מאמן או GM לא משנה).
אז אפשר להגיד שניקולה הוא זה שמאושר מתפקודו של רגב ומזה שמערך הכושר של מכבי, הוא ברמה של ליגה למקומות עבודה, אבל קשה לי
להאמין שזה המצב.
אני חושב שאם זה באמת היה תלוי בניקולה או בנבן, כמו שזה צריך להיות, הם היו מביאים איזה מומחה כרואטי, או מישהו קצת יותר ותיק ומנוסה,
ואולי גם משאירים את רגב, כי צריך צוות של אנשים שמתעסקים בכושר, במועדון ברמה הזאת.