אז היום במדי שטרסבורג הוא הפסיד את האליפות לשאלון במשחק החמישי והקובע של סדרת הגמר הצרפתית

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:זוכרים את רומאו טראוויס ששיחק בארץ ופעם הלך מכות עם בלו? (האמת שהוא ניסה להרביץ לבלו ומשום מה הרחיקו את שניהם)
אז היום במדי שטרסבורג הוא הפסיד את האליפות לשאלון במשחק החמישי והקובע של סדרת הגמר הצרפתית
שמואל1 כתב:felix_r כתב:זוכרים את רומאו טראוויס ששיחק בארץ ופעם הלך מכות עם בלו? (האמת שהוא ניסה להרביץ לבלו ומשום מה הרחיקו את שניהם)
בוודאי שזוכרים. הוא חבר טוב של לברון ג'יימס עוד מהתיכון.
felix_r כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:זוכרים את רומאו טראוויס ששיחק בארץ ופעם הלך מכות עם בלו? (האמת שהוא ניסה להרביץ לבלו ומשום מה הרחיקו את שניהם)
בוודאי שזוכרים. הוא חבר טוב של לברון ג'יימס עוד מהתיכון.
חברים של לברון ג'יימס מקבלים חוזה בקליבלנד. כנראה שהוא לא כזה חבר קרוב
אחדשיודע כתב:
אחדשיודע כתב:כן.
זה ה-posse של לברון.
felix_r כתב:זוכרים את רומאו טראוויס ששיחק בארץ ופעם הלך מכות עם בלו? (האמת שהוא ניסה להרביץ לבלו ומשום מה הרחיקו את שניהם)
RomanR כתב:felix_r כתב:זוכרים את רומאו טראוויס ששיחק בארץ ופעם הלך מכות עם בלו? (האמת שהוא ניסה להרביץ לבלו ומשום מה הרחיקו את שניהם)
שמח ששטרסבורג הפסידו, לא יודע למה אבל אני לא סובל את קולה
RomanR כתב:felix_r כתב:זוכרים את רומאו טראוויס ששיחק בארץ ופעם הלך מכות עם בלו? (האמת שהוא ניסה להרביץ לבלו ומשום מה הרחיקו את שניהם)
אחדשיודע כתב:RomanR כתב:felix_r כתב:זוכרים את רומאו טראוויס ששיחק בארץ ופעם הלך מכות עם בלו? (האמת שהוא ניסה להרביץ לבלו ומשום מה הרחיקו את שניהם)
גם את קולה אתה שונא עכשיו? מה יהיה?
אגב, פרנק ניליקינה משרטסבורג (שיחק 24 דק' וקלע 9 נק' במשחק הזה) הספיק לבקר רק לפני פחות מ-24 שעות בברקליס סנטר בניו יורק. על הדרך נבחר 8 בדראפט ע"י הניקס.
arel123 כתב:דניאל תייס יחתום לשנתיים בבוסטון - http://www.sportando.com/en/cups/eurole ... ltics.html
החציל האצטקי כתב:arel123 כתב:דניאל תייס יחתום לשנתיים בבוסטון - http://www.sportando.com/en/cups/eurole ... ltics.html
מעניין מאוד.
הסלטיקס גם אמורים לצרף את ז׳יז׳יץ׳, וגם גרשון יבוסלה נמצא בתמונה.
מישהו מהם ימצא את עצמו בחוץ.
בשלות כתב:ווימס במשא ומתן עם ריאל מדריד.
arel123 כתב:בשלות כתב:ווימס במשא ומתן עם ריאל מדריד.
דווקא עם ריאל, יהיה מפתיע אם יגיע לשם
שמואל1 כתב:arel123 כתב:בשלות כתב:ווימס במשא ומתן עם ריאל מדריד.
דווקא עם ריאל, יהיה מפתיע אם יגיע לשם
היו לו משחק מצויין נגדם בהיכל אם אני לא טועה. כנראה הותיר רושם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־18 אורחים