Adam כתב:MTA2311 כתב:Adam כתב:MTA2311 כתב:משעור הוא לא 3. אם ג'ייק מגיע, זה צריך להיות על חשבון משעור. אין מקום לשניהם.
משעור 3 קודם כל. הוא שיחק בעמדה הזאת כל העונה לצד אדריאן וקנסביץ'. מדי פעם הוא שיחק גם בעמדה 4 כדי לתת מנוחה לאחד מהם. זה שאין לו קליעה זה כבר עניין אחר.
לא, זה לא עניין אחר. זה העניין. שחקן של 20% מ3 לא יכול לשחק sf. לא אכפת לי אם הוא משחק עם עוד 4 סטף קארי לידו.
זה נחמד שזה מה שהוא שיחק בהרצליה. אנחנו קבוצת יורוליג.
זו כבר דעתך האישית אבל משעור קודם כל 3. הוא בנוי פיזית לעמדה הזאת, הבעיה היא שהוא נופל בין העמדות. שגב מקרה דומה לכך - בהתחלה הוא היה מיועד לעמדה 3, אחרי זה עבר ל-4 ומשם ל-5. למה? כי הוא עצלן שלא עובד על הקליעה שלו כבר 4 שנים ומסתמך רק על האתלטיות שלו.
הדוגמה הכי טובה לשחקן יורוליג שמזכיר לי את מקרה משעור זה דרק בראון. כמובן שהם לא באותה רמה, אבל גם דרק בראון הוא 3/4 אתלטי עם בעית קליעה (אם כי יש לו קליעה מחצי מרחק).
שגב זו דוגמה מצויינת. שגב הוא שחקן שהיה צריך לשחק 4,מכל הבחינות. גובה, אתלטיות, ניידות, פיזיות. למה הוא לא משחק 4? כי הוא נגר.
אותו דבר משעור. גובה, אתלטיות, ניידות. הכל 3, חוץ מהקליעה.
אם כבר 4 בלי קליעה זה סביר יותר מ3 בלי קליעה. הליגה על הזין שלי, מבחינתי שישחק 1,אבל אנחנו קבוצת יורוליג שהולכת לשלם לו 300+ אלף דולר לעונה.