אחדשיודע כתב:arel123 כתב:מאוד מפתיע אותי ששומעים שספליטר קרוב לסיכום, דיברנו עליו פה הרבה אבל לא תיארתי לעצמי שמכבי באמת יציעו לו הצעה, אותי אישית זה מפתיע .
בקשר לשחקן, כישראלי זאת החתמה מעולה, נכון הוא לא מה שהוא היה בNBA, אבל ביורוליג הוא יכול להשתלב לא רע ולתרום, וזה שהוא ישראלי רק הופך את זה לעוד יותר טוב בליגה .
אני לא מצפה ממנו להופעות מדהימות, אבל אני מצפה למשחקים טובים גם בגיל 32
1) הוא לא ישראלי. הוא עשוי לקבל אזרחות מתוקף חוק השבות, אבל צריך להוכיח קודם שסבא או סבתא שלו יהודים. אהרל'ה ויסברג דיבר רק על סבא רבא שלו מצד האבא.
2) בשום פנים ואופן זאת לא יכולה להיות החתמה "מעולה", לא כזר ולא כישראלי. מדובר בשחקן סופר פציע, שבמקרה הטוב היה יכול להתאים לספוט של הסנטר המחליף. יש למכבי כבר סנטר מחליף.
3) "הידיעה" מגיעה ממקור זר ומפוקפק. לדבר על זה בתור משהו קונקרטי, זה לא רציני.
toja27 כתב:לוג'יסקי שחקן התקפה טוב יותר מסילי וגם הרבה יותר מנוסה. הוא שיחק 4 שנים בקבוצה קבוצתית וקשוחה כמו אולימפייקוס והרוח הזאת כבר "מוטבעת" בו. שוב סילי ב275 אלף זו עסקה פצצה לדעתי. אבל לוגיסקי הוא שחקן נחמד מאוד לדעתי. בכל אופן אני מרוצה אם זה כיוון השחקנים שמכבי הולכת אליו.
לא שהייתי מסתמך יותר מידי על דיווח מגורם זר לא מוכר, אבל איך בדיוק אפשר להיות מרוצה מהחתמה פוטנציאלית של שחקן פציע בן 32 על 1.8 מיליון אירו לשנתיים? אם מדברים על כיוונים, אז זה לא כיוון טוב. אתה מציב תקרה נמוכה מידי.
ברור שהוא לא ישראלי התכוונתי לאזרחות
אם תשים לב רשמתי כישראלי זאת יכולה להיות החתמה מעולה, ואני אסביר גם למה לדעתי .
נכון שביורוליג הוא לא יכול לתרום כמו סנטר טופ יורוליג, הוא יכול לתרום במידה של סנטר מחליף +, לחוק הרוסי בליגה זאת החתמה מצוינת, אין הרבה ישראלים בעמדה הזאת שיכולים לתרום כמוהו גם בגיל הזה .
אבל כמובן שהכל תלוי בשכר שיציעו לו (אם אכן הידיעה נכונה)