המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדם כתב:היורוליג רואה ומאמין במכבי אבל גם הוא לא יוכל להגן על אובדן של אליפות אחר אליפות אם כל הכבוד למסורת ולחוזה .
RomanR כתב:לפי פיק מכבי וג'ייק כהן הגיעו לסיכום מילולי על הצטרפותו
שמואל1 כתב:במחשבה שנייה, ג'ייק כהן הוא לא מתאזרח חדש כלומר נחשב ישראלי לכל דבר, בשונה מג'ו אלכסנדר.
זה יאפשר למכבי להחתים מתאזרח (ספליטר? אולי באמת יש דברים בגו) ולבנות קו אחורי רק של זרים.
מעניין ולא שגרתי.
toja27 כתב:לא מצליח כל כך להבין את עניין ג'ק כהן האמת.
שועל כתב:שמואל1 כתב:במחשבה שנייה, ג'ייק כהן הוא לא מתאזרח חדש כלומר נחשב ישראלי לכל דבר, בשונה מג'ו אלכסנדר.
זה יאפשר למכבי להחתים מתאזרח (ספליטר? אולי באמת יש דברים בגו) ולבנות קו אחורי רק של זרים.
מעניין ולא שגרתי.
עוד סנטר ישראלי?איך זה משרת את המטרה? ומי יפתח בעמדה הזו ביורוליג?
ואני לא מאמין שמכבי תיפטר מכל הישראלים
felix_r כתב:toja27 כתב:לא מצליח כל כך להבין את עניין ג'ק כהן האמת.
לי זה נשמע פשוט. משעור מנסה לסחוט כספים ממכבי, כספים שהוא לא שווה, אז מכבי מחליטה ללכת על כהן
שמואל1 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:לא מצליח כל כך להבין את עניין ג'ק כהן האמת.
לי זה נשמע פשוט. משעור מנסה לסחוט כספים ממכבי, כספים שהוא לא שווה, אז מכבי מחליטה ללכת על כהן
לא אותה משבצת. ג'ייק כהן מגיע ככל הנראה במקום אלכסנדר. משעור במקום פניני.
שמואל1 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:לא מצליח כל כך להבין את עניין ג'ק כהן האמת.
שועל כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:לא מצליח כל כך להבין את עניין ג'ק כהן האמת.
מי אמר שמשעור מגיע? ולמה צריך כל כך הרבה ישראלים?
ומה זה משנה במקום מי הוא מגיע? הוא סנטר, מה מכבי תעשה עם 3 סנטרים ישראלים? לא חבל על הכסף? ומי ישחק ביורוליג?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים