המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:חבר'ה...הרוחות האלה מגיעות כל שנה בתקופת המלפפונים..
אם מישהו מביא מידע שהוא שלו אישי שיכתוב זה הכל..
הוחלט בפורום שמי שמביא מידע ולא כותב מה המקור זה יימחק..זו בקשה לגיטימית לשאול מה המקור- וזה לגיטימי שמישהו יגיד שזה מקורות אישיים שלו..
אבל כן צריך לכתוב לפחות את זה..
אין שום סיבה להפוך את זה לקרב אישי בין יוזרים..
האווירה עד כה הייתה ממש טוב בעונת המלפפונים הנוכחית..
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:חבר'ה...הרוחות האלה מגיעות כל שנה בתקופת המלפפונים..
אם מישהו מביא מידע שהוא שלו אישי שיכתוב זה הכל..
הוחלט בפורום שמי שמביא מידע ולא כותב מה המקור זה יימחק..זו בקשה לגיטימית לשאול מה המקור- וזה לגיטימי שמישהו יגיד שזה מקורות אישיים שלו..
אבל כן צריך לכתוב לפחות את זה..
אין שום סיבה להפוך את זה לקרב אישי בין יוזרים..
האווירה עד כה הייתה ממש טוב בעונת המלפפונים הנוכחית..
איך לא תהיה טובה? עושים לנו מיקס של קאמבקים בין אלה שזכו ביורוליג ואלה שזכו באליפות
הצלחה מובטחת
my man כתב:רייס בדרך לפי אבי סגל ולפי טמקא...
איזה קאמבקים מרגשים... יוווו איזה כיף להיות אוהד מכבי בזמנים כאלו..
חוץ מזה עדיין מתלבטים אם להשאיר את מילר...הייתי בטוח שזה סגור כבר שהוא ממשיך..
er79 כתב:my man כתב:רייס בדרך לפי אבי סגל ולפי טמקא...
איזה קאמבקים מרגשים... יוווו איזה כיף להיות אוהד מכבי בזמנים כאלו..
חוץ מזה עדיין מתלבטים אם להשאיר את מילר...הייתי בטוח שזה סגור כבר שהוא ממשיך..
איפה סגל כתב על רייס?
arel123 כתב:ג'יימס נאנלי שחקן חופשי לפי מה שאני מבין ועד עכשיו שום קבוצה לא התעניינה בו
לא שחקן ששווה להביא כמחליף ?
Holiday_Armadillo כתב:תצפו שכרגיל החתמות יתעכבו כי ''צריך לנסוע ללאס וגאס''
toja27 כתב:אגב אם מכבי אכן מתעניינת בהאניקט וגם בהאנטר, ההרגשה שאני מקבל שספאחיה אינו מעורב בכלל. כלומר וזה סתם ניחוש , אבל כל השחקנים שהוזכרו כמועמדים( בטח הישראלים), אולי למעט לוגיסקי,עושה לי רושם שמכבי הייתה הולכת עליהם בכל מקרה , עם או בלי ספאחיה.
felix_r כתב:toja27 כתב:אגב אם מכבי אכן מתעניינת בהאניקט וגם בהאנטר, ההרגשה שאני מקבל שספאחיה אינו מעורב בכלל. כלומר וזה סתם ניחוש , אבל כל השחקנים שהוזכרו כמועמדים( בטח הישראלים), אולי למעט לוגיסקי,עושה לי רושם שמכבי הייתה הולכת עליהם בכל מקרה , עם או בלי ספאחיה.
אז יהיו לה יותר מדי שחקנים ששמם מתחיל בהא' !
toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:אגב אם מכבי אכן מתעניינת בהאניקט וגם בהאנטר, ההרגשה שאני מקבל שספאחיה אינו מעורב בכלל. כלומר וזה סתם ניחוש , אבל כל השחקנים שהוזכרו כמועמדים( בטח הישראלים), אולי למעט לוגיסקי,עושה לי רושם שמכבי הייתה הולכת עליהם בכל מקרה , עם או בלי ספאחיה.
אז יהיו לה יותר מדי שחקנים ששמם מתחיל בהא' !
זה פחות אכפת לי, מזכיר לך אגב את האקים דה דרים:)
גם האניקט זה שם לא רע במבחינתי, אבל זה עושה לי רושם שמכבי הולכת שוב על השמות הצפויים, אתה יודע כל אלה המשוחררים מהקבוצות שלהם ביורוליג. שוב כל זה בהנחה ויש אמת בידיעות האלו. ספאחיה היה מאמן בנבא כמה שנים, מאמן קרואטי, באמת כל השמות שרצים לו בראש הם האניקט, האנטר, רייס טיוס ? ועל הישראלים אני לא מדבר בכלל. קצת תמוה בעיני.
שמואל1 כתב:לא יודע איפה לכתוב את זה, אז שיהיה כאן- המחליף של גלדסטון בערוץ הספורט הוא ניר קפלן.
כידוע גלדסטון עוזב בעוד מספר שבועות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים