איתי-שגב כתב:לא חושב שנכון לשפוט האמת. צריך לזכור שהמאמנים שלו באירופה זה הפסיכי, אדלשטיין, ליובין, הדר ושיבק. יש בו פוטנציאל והמאמן הנכון אולי יכול לעשות עם זה את המיטב. מבין שאשאר בעמדה לא פופולרית פה.
הבעיה היייתה יותר הוא וחבריו, פחות המאמנים.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:לא חושב שנכון לשפוט האמת. צריך לזכור שהמאמנים שלו באירופה זה הפסיכי, אדלשטיין, ליובין, הדר ושיבק. יש בו פוטנציאל והמאמן הנכון אולי יכול לעשות עם זה את המיטב. מבין שאשאר בעמדה לא פופולרית פה.
שועל כתב:איתי-שגב כתב:לא חושב שנכון לשפוט האמת. צריך לזכור שהמאמנים שלו באירופה זה הפסיכי, אדלשטיין, ליובין, הדר ושיבק. יש בו פוטנציאל והמאמן הנכון אולי יכול לעשות עם זה את המיטב. מבין שאשאר בעמדה לא פופולרית פה.
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:לא חושב שנכון לשפוט האמת. צריך לזכור שהמאמנים שלו באירופה זה הפסיכי, אדלשטיין, ליובין, הדר ושיבק. יש בו פוטנציאל והמאמן הנכון אולי יכול לעשות עם זה את המיטב. מבין שאשאר בעמדה לא פופולרית פה.
לא
הוא שחקן שכונתי, זהו
אל תתווכח
איתי-שגב כתב:שועל כתב:איתי-שגב כתב:לא חושב שנכון לשפוט האמת. צריך לזכור שהמאמנים שלו באירופה זה הפסיכי, אדלשטיין, ליובין, הדר ושיבק. יש בו פוטנציאל והמאמן הנכון אולי יכול לעשות עם זה את המיטב. מבין שאשאר בעמדה לא פופולרית פה.
לגמרי. ועדיין אני חושב ששווה להמר במקומות מסוימים. בכל מקרה נהמר. חושב שהפוטנציאל שלו גורם לזה להיות שווה.
שועל כתב:כל אחד וה(כ)סילי שלו
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:לא הבנתי
לקח לי שנייה להבין
אני חושבת שיש ספקולציות על זה שהוא הוריד את הסמל של המועדון (בארסה) מעלון למחנה אימונים שהוא מדריך, כאילו זה אומר שהוא עוזב
הוא שואל אם הם כל כך עוקבים אחריו, למה הם אף פעם לא שמו לב לזה
תודה לך
תעביר את זה בגוגל טרנסלייט, אולי יעזור
איתי-שגב כתב:שועל כתב:כל אחד וה(כ)סילי שלו
הו לא, זה לא עד כדי כך אכפת לי. לא כמו רוי והליטאי ולא כמו טוזה עם סילי.
איתי-שגב כתב:אגב שועל, ראיתי שאתה בעד לשחרר את שגב מהסגל.
תתבייש לך.
MTA2311 כתב:בן, מיציתי אותך אחושרמוטה. כבר שכחתי במה הנוכחות השוטפת שלך פה כרוכה.
איתי-שגב כתב:MTA2311 כתב:בן, מיציתי אותך אחושרמוטה. כבר שכחתי במה הנוכחות השוטפת שלך פה כרוכה.
אם באלך אני יכול להיות האחד שרוצה בכשלון הקבוצה, נראלי שאני ממלא כבר אחד כזה.
איתי-שגב כתב:MTA2311 כתב:בן, מיציתי אותך אחושרמוטה. כבר שכחתי במה הנוכחות השוטפת שלך פה כרוכה.
אם באלך אני יכול להיות האחד שרוצה בכשלון הקבוצה, נראלי שאני ממלא כבר אחד כזה.
איתי-שגב כתב:סיימתי לשון, מותר לי לתקופה קצרה. לא?
my man כתב:איתי-שגב כתב:סיימתי לשון, מותר לי לתקופה קצרה. לא?
כן
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־10 אורחים