ת'רד המלפפונים (העגום) V5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים (והמשוחררים) V5, לנדסברג ופניני בדרך החוצ

הודעהעל ידי Naor116 » 30 יוני 2017, 15:29

שיעזבו... כל עוד סוגרים את הסגל עם דוסון גם זה סבבה
Naor116

הודעהעל ידי אדם » 30 יוני 2017, 15:38

אנחנו פה מדברים על מי ישאר מי לא מי מגיע ואם לשים לב או בלי אנחנו עומדים כנראה על פי המסתמן לטוב או לרע נראה בעתיד אבל לראות מכבי חדשה מכל הבחינות.
כל השלד הישראלי או לפחות 90 אחוז ממנו כנראה יפרד ממכבי כל מי שיתרגלנו לראות לטוב ולרע.
ללא קשר למי שאהבנו חלק אהבו את אלה וחלק את אלה וחלק לא אהבו .
זה עדין רגע בתור אוהד קצת צובט קצת מעציב,כן מעציב גם אם היו בשנים האחרונות שנים קשות ועצובות מאוד ,הרגע הזה הוא רגע שונה רגע של פרידה של עצב מקטע שונה,וכן גם אם רובם חיבים לעזוב ומיצנו אותם ולא סיפקו את הסחורה ולא אהבנו עדין זה קצת צובט.
נכוו לאנדסברג דעותי על ידועות אבל זה עצוב,פניני שבבעיני סמל ענק במכבי וכנראה סים את דרכו חבל שככה סים וכולי תקווה שאיכשהו יוכלו למצוא לו תפקיד במערכת,מגיע לו ונמאס שמכבי מסימת לא יפה אם שחקנים אנשי מועדון בעיקר שזה אנשים כמו פניני שתרמו והיו מכביסטים ,אם למכבי היה עודף היתי רוצה שיקבל שנת פרישה.
אחרונים זה אוחיון ומקל,אוחיון אם כל קרה הבריחה שלו עדין הוא סוג של שחקן נשמה,מחויב שחקן שמתחברים אליו ואני מקווה שישאר בסופו של דבר קשה לי להאמין כי אם ההצעה אליו נמוכה ממה שדיברתלומאו מקבל אז זה קצת פגיעה באגו,וכרגע אני לא מדבר אם זה נכון או לא נכון ועל זה שדיברתלומאו נבחר למצטין העונה וכל מיני הצדקןת,אני מדבר מהצד של אוחיון האם הוא יוכל כשחקן ותיק במכבי בעל מעמד לקבל את זה שבתור ישראלי הוא לא המשתכר הגבוה גם אם גם כרגע הוא לא המשתכר הגבוה אבל זה שונה בהיסתכלות שמגיעים שחקנים מסוימים .
מכמה בחינות לדעתי חשוב הישארות של אוחיון ,הראשונה זה היזדהות המועדון צריך קצת פנים קצת מישו שקשור אי אפשר לעשות בבום הפיכה ולא להשאיר זכר.
נקודה שניה,זה השלד הישראלי מכבי מביאה כמות של ישראלים חדשים וכן צריך דמות ותיקה מישו מהמערכת שידביק אותם יכוון ,הכניסה למכבי היא קשה ושהישראלים החדשים יכנסו זה יהיה להם שוק בכל מקרה לפחות אוחיון יכול להפוך לאיזו דמות מוכרת שתיתן להם גב ולמי לפנות ולא יהיו עדר בלי רועה ,כי זו בעיה ,גם אם בסופו של דבר חלקם יהפכו לותיקים ולדמויות במכבי אבל להיכנס למקום חדש מלחיץ וריק מאיזה מישו להישען מישו מוכר שמכיר את המקום זה בעיתי זה לוקח זמן וצריך מישו שירכך להם ולזה קוראים חדר הלבשה .
גם נקודה נוספת אין שום מנהיג בישראלים שהבאנו וזה לא ענין של זמן ,טיוס הוא חלק הוא לא דמות מובילה או שאתה מסתכל וסומך אותו דבר גק ודיברתלומאו הם דמויות שהולכות אחרי ולא מובילות ואני לא מדבר על יכולות כדורסל,אלא על אופי מנהיגות מנטליות שאלה דברים מאוד חשובים בקבוצה .
מכבי צריכה לחשוב מי מהישראלים שבאו או יגיעו יהיה הדמות הבן אדם של המועדון מי בכלל יהיה קפטן מכל אלה.
גם בשנים הרעות תמיד היתה מין דמות של בגרות של נוכחות,הנפלד אחרי זה טל ברושטין,פניני אוחיון ,כל אחד מהם נכנס בזמן שהיה אחד או כמה אחרים שנמצאים וותיקים אבל השנה מסתמן נקיון מאפס.
גם אם הישראלים השנה ובשנים האחרונות בכלל לא הוכיחו מנהיגות ולא הובילו ולא לקחו על עצמם את הבית שלהם עדי זה מצרך חשוב וקריטי וזה אולי אחת הסיבות גם שנראנו ככה בהעדר ישראלים רעבים מובילים מנהיגים שמציק להם,פניני אכזב אותי בקטע הזה אבל הוא כנראה כבר מעבר ליכולות גמר מנטלית כבר ונגמר כוחותיו וגם אוחיון שהראה איכפתיות וכעס אבל לא עשה מעבר לפרצופים כנראה שום דבר מאחורי הקלעים כדי לקחת מנהיגות ולהגיד אני בעל הבית.

אחרון חביב הוא גל מקל ,כן הרבה אהבה או הערכה אין כלפיו כאן אבל אדבר עליו מקצועית.
גל שחקן סופר מקצועי ומחויב ,בא תמיד לעבודה תמיד רוצה לנצח ותמיד איכפת לו.
הבעיה שאיפה שהוא חושב שהוא נמצא בראש ואיפה שהוא באמת נמצא מבחינת היכולות אין סינכרון,הבן אדם רוצה להוביל קבוצה והוא כנראה יכול אבל זה אומר קבוצה בינונית ומטה ללא הרבה שאיפות.
חשוב לציןן שבעיקר בגלל הכח רצון שלו ובעעקר בגלל זה שבראש שלו הוא סופרסטאר על הוא הגיע לאן שהגיע ובזכות
הסגנון כדורסל של גל להבדיל מאחויון מצריך לתת לו להיות בעל הבית שהקבוצה בידים שלו הוא פחות יעיל ויכול לתרום כשחקן משלים ,בגלל שאין לו איזו קליעה או איזה משו ספציפי אלא הוא בא ליגי ביטוי שהכדור בידים שלו והוא מנהל את המשחק והכיוון שלו ומצד שני אין לו את היכולות לזה אבל רק ככה הוא יכול לשחק ולתרום ורק בסגנון משחק כזה הוא יכול כביכול לפרוח ולבוא לידי ביטוי ,זה אומר שכאשר זה קורה וגל הוא בעל הבית התקרת זכוכית של זה ,זה בינוניות,וזו הבעיה של מכבי.
הסגנון של גל לא הישתנה ולא היתבגר הוא רוצה לשחק בסגנון שהכדור אצלו עד המסירה המכרעת ללא הבנה כנראה שהכדור צריך עוד ידים יותר מעוד מסירה וזהו.

הרצון שלו דווקא לקחת זריקות מכריעות ולקחת כדורים אחרונים דווקא לטובתו גם אם לפעמים זה לא נעשה בצורה הכי טובה.

להשאיר את גל זה אומר לתת לו את הקבוצה גם אם הוא עולה מהספסל זה אומר סגנון משחק מסוים שאיתו מכבי תסתובב סביב בינוניית כמו שקרה באמצע עונה שהוא הגיע שסימנו את היורוליג ושיחקנו ביורוקאפ,גל פרח מכבי לא וזו בדיוק הנקודה.
אם גל היה יכול לשנות את הנקודה הזו ולהפנים ולהגיע להבנה שהוא בקבוצות גדולות וברמה הגבוהה תפקידו לא יכול להיות מספר 1 וגם לא 2 אולי הדברים יראו אחרת,זה אומר מבחינתו או לותר על שאיפות להיתמודד ברמות הגבוהות וללאת לשחק בירושלים וכל מיני דרג 3 4 באירופה ואולח לקבל את עמדת הרכז הפותח ,או לשנות ולהבין שבשביל להיות ברמות הגבוהות חיב לשנות ולהגיע לסנכרון ביכולות ובהבנה של תפקידו בקבוצה.

דבר אחרון צריך לזכור שקבוצה רעה ולא בריאה גם טובים יותר נובלים ונפגעים,שקבוצה בריאה וזורמת כולם יכולים לפרוח ולהביא לידי ביטוי את היכולות והתרומה שלהם למקסום
אדם

הודעהעל ידי איתי-שגב » 30 יוני 2017, 15:39

לא עצוב לי על אף אחד מהם
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי lirca89 » 30 יוני 2017, 15:40

חייבים עוד גארד ישראלי. בינתיים החתימו שני גבוהים וגארד יחיד. אם משעור מצטרף יהיו שלושה גבוהים ישראלים (עוד בלי שגב שמצבו לא ידוע עדיין) וחייבים לדאוג לאיזון מצבת הישראלים מבחינת החלוקה שלהם לעמדות השונות.
לדעתי מי שהכי מתאים לכך הוא אוחיון.
lirca89

הודעהעל ידי er79 » 30 יוני 2017, 15:41

לא שאני רוצה את יוגב או מקל או כל ישראלי אחר בקבוצה אבל אם משעור חושב שהוא ראוי לשכר כזה שיחפש קבוצה אחרת לחלוב ממנה
er79

הודעהעל ידי arel123 » 30 יוני 2017, 15:44

שיעיפו את כל הישראלים חוץ מיוגי ושגב, מביאים את דיבה טיוס משעור וכהן ופה נסגר הסיפור .
לא חובה גם להביא את משעור אם הוא דורש כל כך הרבה
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי אדם » 30 יוני 2017, 15:49

לדעתי אפשר בעמדה 1 2 לשחק דם לארקין וגם רייס אבל כרגיל מכבי לא במשחק ותמיד אנחהו מקבלים שאריות או אחרי השיא.
ווימס מליון וחצי אבל לארקין להה מה פתאום שחקן בשיא לא שווה תכסף נחכה שיפול או יפצע ואז.

למה ברצלונה יכולה להביא ולשחק אם הארטל ולארקין,ומכבי לא יכולה רייס ולארקין?.
אף םעם לא חוויתי או זכיתי לקבל שחקנים שרציתי במכבי,אני בטוח שזה שונה במועדונים אחרים באירופה.

אוהדים אחרים יש להם לפעמים קצת נחת קצת שמחה שההנהלה מחתימה שחקנים בשבילם ,אצלנו במכריע אף פעם רק שזה משבר וגם זה כבר אחרי שהשחקן מעבר לשיא או בשביל למכור מנוים.
שצריך להשאיר שחקן מסוים או להחתים תמיד קורה ההיפך.

דריוס מילר גם בדרך לברצלונה תראו איזו שלישיה.
למי שלא מבין שוק גארדים מבחינת מכבי הולך להיות בעיה ענקית וזה עוד בקטנה אם מכבי לא תתעורר.
צסקא ללא תאודוסיץ וגקסון תחפש גארדים,פנאתיניאקוס ללא מיק גימס כנראה,פנר ללא בוגדנוביץ וללא קשר תמיד מתחזקת,וברצלונה קבוצה חדשה מאפס,הארטל כבר שם וגם דריוס מילר וגם לארקין.
וואנמיאקר רוצה אנביאי,מיק גימס גם ,גקסון גם בעיני בכל מקרה לא תרחך לגעת,דריוס אדאמס גם מחפש אנביאי.
ככה שאין הרבה מבחר אם נפספס את ריס נחפש הימורים.
גם ככה אני לא רואה מי מגיע לעמדה 2 ו3.
גם האניקאט חיב להיות פה במידי..
האניקאט על פי שמועות רוצה בין 700 ל800 מכבי מציעה גג 600 .
לא יודע מי ומה ככה סיפר לי חבר שקשור אני לא במשחק הזה ולא מתחבר רק מידע
אדם

הודעהעל ידי rc4991 » 30 יוני 2017, 15:54

איתי-שגב כתב:
rc4991 כתב:לשאלתכם, משעור דורש 350 אלף ומכבי מאמינה שהוא יחתום בקרוב

מה זה אומר על מקל ואוחיון? יש מצב ששניהם יעזבו?

את מקל לא רוצים, לאוחיון הציעו חוזה מופחת ולא ברור מה הוא יחליט
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 יוני 2017, 15:54

למכבי אין כסף לשיין לארקין. קרוב לוודאי שספאחיה יחפש ב- NBA את השיין לארקין הבא בשליש מחיר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי arel123 » 30 יוני 2017, 15:55

קראתי פה לפני שהפער עם האניקאט הוא 200 אלף, פער יחסית קטן
חייב להביא אותו
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי שועל » 30 יוני 2017, 15:55

lirca89 כתב:חייבים עוד גארד ישראלי. בינתיים החתימו שני גבוהים וגארד יחיד. אם משעור מצטרף יהיו שלושה גבוהים ישראלים (עוד בלי שגב שמצבו לא ידוע עדיין) וחייבים לדאוג לאיזון מצבת הישראלים מבחינת החלוקה שלהם לעמדות השונות.
לדעתי מי שהכי מתאים לכך הוא אוחיון.

לא חייבים ישראלים בכל עמדה, מספיק ב3 עמדות.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 יוני 2017, 15:55

שמואל1 כתב:למכבי אין כסף לשיין לארקין. קרוב לוודאי שספאחיה יחפש ב- NBA את השיין לארקין הבא בשליש מחיר.

טריי ברק
לא שליש מחיר
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 30 יוני 2017, 16:01

לא מקובל עלי. אני רוצה את דילייני.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 30 יוני 2017, 16:02

שמואל1 כתב:למכבי אין כסף לשיין לארקין. קרוב לוודאי שספאחיה יחפש ב- NBA את השיין לארקין הבא בשליש מחיר.

סליחה שאני דוחף אותו כל הזמן, אבל אם היו משאירים את סילי ב275 אלף דולר, למכבי היה את הכסף גם להביא את לארקין. אתה מתפשר בעמדה מסויימת כדי הביא את השחקן שאתה באמת רוצה במחיר שאתה לא יכול להרשות לעצמך בתנאים אחרים.
השאלה אם מכבי בכלל מתעניינת בלארקין. גם לטעמי לארקין עדיף על רייס. אבל אני לא אבכה בכלל אם רייס יהיה הרכז שלנו לעונה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 יוני 2017, 16:03

toja27 כתב:

סליחה שאני דוחף אותו כל הזמן, אבל אם היו משאירים את סילי ב275 אלף דולר, למכבי היה את הכסף גם להביא את לארקין. אתה מתפשר בעמדה מסויימת כדי הביא את השחקן שאתה באמת רוצה במחיר שאתה לא יכול להרשות לעצמך בתנאים אחרים.
השאלה אם מכבי בכלל מתעניינת בלארקין. גם לטעמי לארקין עדיף על רייס. אבל אני לא אבכה בכלל אם רייס יהיה הרכז שלנו לעונה הבאה.

לא הבנתי איך להשאיר את סילי היה עוזר לנו. ההפך, מכבי חסכה את החוזה שלו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 יוני 2017, 16:03

felix_r כתב:לא מקובל עלי. אני רוצה את דילייני.

אבל למה שלא ימשיך באטלנטה?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 30 יוני 2017, 16:04

האניקט לטעמי שווה בערך 800 אלף דולר. הוא ריבאונדר מצויין, אתלט אדיר, קשוח. אבל אם מביאים אותו צריך לחשוב טוב טוב איך משלימים את שאר הסגל נכון.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 30 יוני 2017, 16:04

החציל האצטקי כתב:
felix_r כתב:לא מקובל עלי. אני רוצה את דילייני.

אבל למה שלא ימשיך באטלנטה?

אני לא מאשר ! :laugh2
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 30 יוני 2017, 16:05

שמואל1 כתב:
toja27 כתב:

לא הבנתי איך להשאיר את סילי היה עוזר לנו. ההפך, מכבי חסכה את החוזה שלו.

היא חסכה 275 אלף כדי להביא מישהו במיליון נניח לעמדה 2. ההפרש בין חוזים היה מאפשר להביא את לארקין.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 יוני 2017, 16:07

חחחחח יחתימו את משעור ב350 אלף ואז יבכו שאין כסף לזרים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], שמוליק ו־10 אורחים