איתי-שגב כתב:לא עצוב לי על אף אחד מהם
מה שעצוב זה שעל הרכיכות והדוגמנית הלפרינה ואליהו כן.
אם אתה חושב שבגלל זה שהם עזבו אז לא זכינו באליפויות זו גניבת דעת הכי גדולה בעולם
לא שלך של התקשורת.
מכבי לא זכתה כי היתה גרועה והחותמו מאמנים ושחקנים רעים.
שטם הלפרין או אליהו לא היו משנים זאת ,היה נוח לתקשורת לבנות את המיתוס הזה ותחירטוט הזה.
אליהו והלפרין לא הובילו את ירושלים לכלום ולא היו נוכחים שם בשום רגע מכריע או חשוב אלא להיפך תמיד נעלמו וברחו ברגעים הללו גם בממכבי.
שחקנים שהם אנטי מקצוענות אנטי ספורטאים ואנטי תחרותיות .
לא יכלתי לסבול את הנוכחות שלהם במכבי את הרכרוכיות את החולשה שהם מפיגינים ומשליכים על הקבוצה ,הם לא היו מסוגלים לקחת את מכבי לשום מקום ולא לסחוב ולא להיות חלק ממועדון ברמות הגבוהות.
הם בול במקום שלהם ששוים.
לא יכול לשכוח איך הלפרין עשה עבירה אחרי עבירה כדי להיעלם ואך הוא מתחבא בספבל שלא יקראו לו.
אותו דבר אליהו התנועות שלו במגרש ההיתרחקות שלו ממגע החוסר איכס .
אנטי כדורסלנים ,שרק התקשורת פה ניפחה כמו כל דבר שיש פה יותר תקשורת ואינטרסנטים מספורט אמיתי.
גם פיני פתאום שכח מה חשב על השנים הללו והפך את עורו ופתאום נהיו כוכבי על וישראלים בכירים.
כל מקום שאליהו והלפרין ושחקנים מסוגם נמצאים הם אנטי תחרותיות ואני הידגיות שתלויה בהם .
אוחיון בעל אופי ווינרי ותחרותי ועשה הרבה יותר מכל מה שהם עשו ויעשו ועדין התקשורת מלקקת והופכת אותם לאיזה כוכבים.
כל מי שטיפה מבין וכנה שמח מהיום שהם עפו אני לא סבלתי אותם בחים וזה הפך את המועדון שלנו לרכיכה.
גם פניני אופי מכביסט