המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:לדעתי ההגנה יותר קריטית. רייס לא שומר גדול והוא יהיה בנחיתות פיזית מול רוב הגארדים.
שניהם קריטיים.
אחרי הביזיון של העונה האחרונה, אני קודם כל רוצה לראות קבוצה הגנתית לוחמת. מצידי שינצחו כל משחק 70:60.
הבעיות היו גם בהתקפה.
נכון, אבל הבעיות בהגנה עלו על הבעיות בהתקפה. ההגנה של מכבי הייתה פשוט מעבר חצייה.
מה גם שכמו שהקלישאה אומרת- התקפה טובה מתחילה מהגנה טובה.
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:שניהם קריטיים.
אחרי הביזיון של העונה האחרונה, אני קודם כל רוצה לראות קבוצה הגנתית לוחמת. מצידי שינצחו כל משחק 70:60.
הבעיות היו גם בהתקפה.
נכון, אבל הבעיות בהגנה עלו על הבעיות בהתקפה. ההגנה של מכבי הייתה פשוט מעבר חצייה.
כל עוד אתה מבין שזאת קלישאה אז הכל סבבה
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:אחרי הביזיון של העונה האחרונה, אני קודם כל רוצה לראות קבוצה הגנתית לוחמת. מצידי שינצחו כל משחק 70:60.
הבעיות היו גם בהתקפה.
כל עוד אתה מבין שזאת קלישאה אז הכל סבבה
בקלישאות יש גם אמת. אני מאמין בזה.
גל גל כתב:שנה הבאה יהיו פשוט 700 נגרים
משעור האניקט אולי טיוס כהן שגב אוחיון\מקל
לא יודע אם שכחתי מישהו
שמואל1 כתב:toja27 כתב:השחרור המיידי של סילי , גארד הגנתי עם קליעה מבחוץ ב275 אלף דולר בעונה שמסתמן שהתקציב ירד , היה צעד הכרחי.
סילי לא הגנתי וגם הקליעה לא יציבה. מכבי לא צריכה שחקן ב 275 אלף דולר בעמדה 1, אלא לפחות 700-800 אלף.
MTA2311 כתב:ככה מכבי עובדת, ואנשים ממשיכים לקנות את זה.
שנה יש בעיה עם הישראלים, עונה אחרי זה מחתימים אלף ישראלים על חוזים מופרכים וקוראים לזה ציביון ישראלי.
שנה אחרי זה יש בעיה של תדמית, אז מביאים את ארויו במיליארד דולר ושמים סביבו 10 נגרים.
עונה אחרי זה מאשימים את ארויו ושמים תקרת שכר של מיליון דולר.
אחרי זה אותו עיקרון עם מאמן ישראלי, מאמן זר וכו' .
שנה הבאה תקבלו "קבוצה הגנתית" כמו שאתם מבקשים.
שמואל1 כתב:איזה סוג של שחקן הייתם רוצים לראות לצד טייריס בעמדה 2? אני הייתי מחפש שחקן הגנה חזק ופיזי. רצוי עם קליעה יציבה משלוש.
Asf כתב:MTA2311 כתב:ככה מכבי עובדת, ואנשים ממשיכים לקנות את זה.
שנה יש בעיה עם הישראלים, עונה אחרי זה מחתימים אלף ישראלים על חוזים מופרכים וקוראים לזה ציביון ישראלי.
שנה אחרי זה יש בעיה של תדמית, אז מביאים את ארויו במיליארד דולר ושמים סביבו 10 נגרים.
עונה אחרי זה מאשימים את ארויו ושמים תקרת שכר של מיליון דולר.
אחרי זה אותו עיקרון עם מאמן ישראלי, מאמן זר וכו' .
שנה הבאה תקבלו "קבוצה הגנתית" כמו שאתם מבקשים.
אז כל מה שצריך זו עונה אחת בה יש בעיות גם בהגנה וגם בהתקפה, בעיות עם הישראלים, בעיות עם הזרים, בעיות עם תדמית, בעיות עם מאמן זר, בעיות עם מאמן ישראלי ואז שנה אחת אחרי זה נקבל קבוצה מושלמת!**
**שזה בדיוק מה שהיה בעונה החולפת ועדיין מסתמן שנקבל מקל בפיתה.
RomanR כתב:יש יותר ויותר ידיעות על כך שמשעור קרוב מתמיד
er79 כתב:RomanR כתב:יש יותר ויותר ידיעות על כך שמשעור קרוב מתמיד
משה ברדה צייץ עכשיו בטוויטר שהוא על סף חתימה ל-3 שנים
Karam mashour is closer than ever to join @MaccabitlvBC , sources confirmed
my man כתב:er79 כתב:RomanR כתב:יש יותר ויותר ידיעות על כך שמשעור קרוב מתמיד
משה ברדה צייץ עכשיו בטוויטר שהוא על סף חתימה ל-3 שנים
מי זה משה ברדה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים