my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:עכשיו אני בעדו
למה?
מה זה חשוב? מספיק שהעמדה הבסיסית דומה, הסיבות יכולות להיות שונות
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:עכשיו אני בעדו
למה?
החציל האצטקי כתב:יש למכבי גארדים מחליפים. לא צריך אותו. זה DJ סילי אול אובר אגן.
שמואל1 כתב:לפי אתר ליגת האלופות הוא SF. אולי בא על תקן אינגלס ויגיע בנוסף גארד אתלטי לעמדה 2?
שועל כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:עכשיו אני בעדו
למה?
מה זה חשוב? מספיק שהעמדה הבסיסית דומה, הסיבות יכולות להיות שונות
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:יש למכבי גארדים מחליפים. לא צריך אותו. זה DJ סילי אול אובר אגן.
לא ידעתי. מי?
גל גל כתב:שמואל1 כתב:לפי אתר ליגת האלופות הוא SF. אולי בא על תקן אינגלס ויגיע בנוסף גארד אתלטי לעמדה 2?
יכול מאוד להיות שהוא בא על תקן 2-3 מחליף שתוקע שלשות נותן הגנה חזקה
ולדעתי זה רעיון טוב
עמדות גארדים כאלה זה באמת לא כזה נורא
רייס,אוחיון
זר,רול,זדיברתולומאו
האניקט,משעור
my man כתב:שועל זה אתה בדרך כלל שאומר שבדיחות מוצו..אז גם זו..
בכ"מ אני לא מבין מה יש לחפש שחקנים שעברו את שיאם בשנות השלושים+ בלי טיפת אתלטיות..אני יכול להשתגע מזה..
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:שועל זה אתה בדרך כלל שאומר שבדיחות מוצו..אז גם זו..
בכ"מ אני לא מבין מה יש לחפש שחקנים שעברו את שיאם בשנות השלושים+ בלי טיפת אתלטיות..אני יכול להשתגע מזה..
לשאראס מעולם לא הייתה אתלטיות, לא הצליח להתקרב לסל בשביל להטביע אפילו מלמטה, ו?
my man כתב:שועל זה אתה בדרך כלל שאומר שבדיחות מוצו..אז גם זו..
..
שועל כתב:my man כתב:שועל זה אתה בדרך כלל שאומר שבדיחות מוצו..אז גם זו..
..
אבל אני תקפתי את זה מכיוון שונה... אז זה בסדר.
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:שועל זה אתה בדרך כלל שאומר שבדיחות מוצו..אז גם זו..
ובאיזה שלב של הקריירה שלו הוא הגיע?
איתי-שגב כתב:מי כאן באמת ראה אותו משחק קצת שהוא מביע על ההחתמה הזאת דעה?
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:שועל זה אתה בדרך כלל שאומר שבדיחות מוצו..אז גם זו..
ובאיזה שלב של הקריירה שלו הוא הגיע?
אני יכולה לתת לך לא מעט שחקנים שהגיעו ב''גיל המתאים'' או שעל הנייר היה להם את כל מה שרצינו ולא הצליחו, אבל זה לא יעזור לטיעון שלך יותר מדי
אין לי אינטרס שהוא יצליח, אני לא מכירה אותו, אבל אני חושבת שיש פה גם כאלה שלא מכירים אותו או מכירים בצורה מאוד שטחית וכבר החליטו לצאת בצורה נחרצת נגדו
MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:מי כאן באמת ראה אותו משחק קצת שהוא מביע על ההחתמה הזאת דעה?
חידשת מנוי?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־13 אורחים