המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:שוב מחתימים מחליפים לפני שחקני חמישייה
cannon כתב:לא רוצה להגיד שאמרתי שתהיה החתמה ושיש שחקן סגור חוץ מרייס.
כארם משעור וכוכב נבחרת טוניס במכבי? קודם כל, ולו מחמת האמירה - מבורך מבורך מבורך.
ותגיד, @Ahmad_tibi, יש מצב שתוכל לעזור עם ספונסר?
שועל כתב:נאמר משהו מעניין בינתיים?
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:שועל זה אתה בדרך כלל שאומר שבדיחות מוצו..אז גם זו..
בכ"מ אני לא מבין מה יש לחפש שחקנים שעברו את שיאם בשנות השלושים+ בלי טיפת אתלטיות..אני יכול להשתגע מזה..
לשאראס מעולם לא הייתה אתלטיות, לא הצליח להתקרב לסל בשביל להטביע אפילו מלמטה, ו?
ובאיזה שלב של הקריירה שלו הוא הגיע?
אני יכולה לתת לך לא מעט שחקנים שהגיעו ב''גיל המתאים'' או שעל הנייר היה להם את כל מה שרצינו ולא הצליחו, אבל זה לא יעזור לטיעון שלך יותר מדי
אין לי אינטרס שהוא יצליח, אני לא מכירה אותו, אבל אני חושבת שיש פה גם כאלה שלא מכירים אותו או מכירים בצורה מאוד שטחית וכבר החליטו לצאת בצורה נחרצת נגדו
אני באמת לא מכיר אותו כל כך...אבל השיטת עבודה הזו של אבי אבן שבחודש האחרון ראה היילייטס רק של בשיקטש וחשב על סטימץ ואז על רול די מגוחכת..
מעבר לזה - השאלה היא מה מחפשים בכלל..שחקן עם פוטנציאל שיכול להשלים בצורה טוב את הקו האחורי (או לכל עמדה שמחפשים בה שחקן) או פשוט אחד שיש לו מספרים סבירים שיראו טוב בהודעת החתימה.. השחקן הזה כפי הנראה לא מה שצריך לעמדה 2 בדגל המסתמן שלנו...
לדעתי התשובה פה היא ברורה..
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:לשאראס מעולם לא הייתה אתלטיות, לא הצליח להתקרב לסל בשביל להטביע אפילו מלמטה, ו?
ובאיזה שלב של הקריירה שלו הוא הגיע?
אני יכולה לתת לך לא מעט שחקנים שהגיעו ב''גיל המתאים'' או שעל הנייר היה להם את כל מה שרצינו ולא הצליחו, אבל זה לא יעזור לטיעון שלך יותר מדי
אין לי אינטרס שהוא יצליח, אני לא מכירה אותו, אבל אני חושבת שיש פה גם כאלה שלא מכירים אותו או מכירים בצורה מאוד שטחית וכבר החליטו לצאת בצורה נחרצת נגדו
אני באמת לא מכיר אותו כל כך...אבל השיטת עבודה הזו של אבי אבן שבחודש האחרון ראה היילייטס רק של בשיקטש וחשב על סטימץ ואז על רול די מגוחכת..
מעבר לזה - השאלה היא מה מחפשים בכלל..שחקן עם פוטנציאל שיכול להשלים בצורה טוב את הקו האחורי (או לכל עמדה שמחפשים בה שחקן) או פשוט אחד שיש לו מספרים סבירים שיראו טוב בהודעת החתימה.. השחקן הזה כפי הנראה לא מה שצריך לעמדה 2 בדגל המסתמן שלנו...
לדעתי התשובה פה היא ברורה..
בשביל שחקנים משלימים (במידה והוא שחקן משלים), עדיף שחקן שאתה יודע מה תקבל מאשר שחקן עם פוטנציאל
מבחינת הקונספט, לא ספציפית השחקן הזה
arie85 כתב:מכבי מנסה לשחזר את הסגל מעונת 2014 והוא בא לתפקיד של אינגלס...
משתמשים הגולשים בפורום זה: WendelA ו־29 אורחים