Holiday_Armadillo כתב:וואן טוענים שמכבי הציעו את מקל לגראן קנריה ומוכנה להשתתף בשכר
די ג'יי סילי קרוב להתאבדות
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:וואן טוענים שמכבי הציעו את מקל לגראן קנריה ומוכנה להשתתף בשכר
איתי-שגב כתב:אור בבעיה שיש פה דובר אנגלית, יצטרך גוגל טרנסלייט
MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:אור בבעיה שיש פה דובר אנגלית, יצטרך גוגל טרנסלייט
מזל שאתה פה
er79 כתב:משאירים את יוגי? לאור הסגל הנגרי שמתגבש פה אולי שווה שאיקאה תהיה הספונסרית החדשה שלנו.
Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:משאירים את יוגי? לאור הסגל הנגרי שמתגבש פה אולי שווה שאיקאה תהיה הספונסרית החדשה שלנו.
זה או יוגב או מקל, ומבחינת שכר+מעמד, ברור שעדיף את יוגב
לא יכאב לו לעלות מהספסל ולתת דקות מוגבלות
הוא לא יעשה את כל ההצגות שמקל עשה
MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:אור בבעיה שיש פה דובר אנגלית, יצטרך גוגל טרנסלייט
מזל שאתה פה
londoner כתב:MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:אור בבעיה שיש פה דובר אנגלית, יצטרך גוגל טרנסלייט
מזל שאתה פה
Wasn't it Shmuel with the problem?
שמואל1 כתב:londoner כתב:MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:אור בבעיה שיש פה דובר אנגלית, יצטרך גוגל טרנסלייט
מזל שאתה פה
אני? ממש לא. אני עושה תואר במדעי המחשב, אם לא הייתי יודע אנגלית אז לא היה לי סיכוי מראש.
londoner כתב:שמואל1 כתב:londoner כתב:MTA2311 כתב:איתי-שגב כתב:אור בבעיה שיש פה דובר אנגלית, יצטרך גוגל טרנסלייט
מזל שאתה פה
אני? ממש לא. אני עושה תואר במדעי המחשב, אם לא הייתי יודע אנגלית אז לא היה לי סיכוי מראש.
Nice. Good luck!
my man כתב:היי לונדון.. כיף שחזרת..
שכחתי מה השם..
בכל מקרה נניח ואתה צודק וזה יהיה הספסל ממתי מחתימים את הספסל (כולו) לפני שיש שחקן חמישייה אחד אפילו... זה פשוט הזוי!
וחוץ מזה זה ספסל חלש..
londoner כתב:my man כתב:היי לונדון.. כיף שחזרת..
שכחתי מה השם..
בכל מקרה נניח ואתה צודק וזה יהיה הספסל ממתי מחתימים את הספסל (כולו) לפני שיש שחקן חמישייה אחד אפילו... זה פשוט הזוי!
וחוץ מזה זה ספסל חלש..
Name is Yaron.
And you're right, it is a back to front planning but we don't know if there are behind the scenes agreements with the senior roster.
And the bench is ok. Not very talented but we can't afford much better. They'll "eat the floor". But I agree, the top 5 players will decide where this season is going
my man כתב:זה ספסל בלי אתלטיות ובלי קליעה..
הדבר היחיד שתוכל לקבל ממנו זה הגנה..
אני לא משווה אבל זה מזכיר לי את הספסל של קליבלנד בעונה הראשונה של בלאט...לא נתן שום אימפקט על המשחק... החמישיה הראשונה הייתה עולה פותחת פער ולא ואז עולים החבר'ה מהספסל ומאבדים את כל ההפרש..
וגם אם יש סיכום עם רייס והאניקט(שאני בכלל בכלל לא בטוח בזה) עדיין החתמת כבר ספסל שלם- זה פשוט דפוק
arel123 כתב:אני מאוד אוהב את הראש של ספאחיה, זה שגאודלוק לא נשאר זה חבל מאוד וגם רשמתי את זה בת'רד שלו
אבל פאקינג מקל ולנדסברג הולכים לעזוב, יותר טוב מזה לא יכול להיות, ואני חושב שזה ברור פה לכולם שיוגי עדיף על מקל .
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 45343.html
רק דבר אחד לא הבנתי מתוך הכתבה, הסגל יהיה בנוי מ12 שחקנים שמתוכם 6 זרים ?
איתי-שגב כתב:arel123 כתב:אני מאוד אוהב את הראש של ספאחיה, זה שגאודלוק לא נשאר זה חבל מאוד וגם רשמתי את זה בת'רד שלו
אבל פאקינג מקל ולנדסברג הולכים לעזוב, יותר טוב מזה לא יכול להיות, ואני חושב שזה ברור פה לכולם שיוגי עדיף על מקל .
לא הראש שלו.
arel123 כתב:איתי-שגב כתב:arel123 כתב:אני מאוד אוהב את הראש של ספאחיה, זה שגאודלוק לא נשאר זה חבל מאוד וגם רשמתי את זה בת'רד שלו
לא הראש שלו.
אתה באמת חושב שהוא לא קובע כלום ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־16 אורחים