המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
EulGam05 כתב:מוזר שצסק"א מציעה כאלה סכומים להנדריקס, הרי נטען פה בפורום שלא חסרים אמריקאים בגובה 2.13+ שיודעים לקחת ריבאונד, לחסום, לשחק הגנה וגם יהיו הרבה יותר זולים מהנדריקס, למה הם רוצים לשלם יותר?
קודי כתב:EulGam05 כתב:מוזר שצסק"א מציעה כאלה סכומים להנדריקס, הרי נטען פה בפורום שלא חסרים אמריקאים בגובה 2.13+ שיודעים לקחת ריבאונד, לחסום, לשחק הגנה וגם יהיו הרבה יותר זולים מהנדריקס, למה הם רוצים לשלם יותר?
מילא חברים פה בפורום חושבים כך, אבל מדהים שראשי מכבי נופלים בקטע הזה שנה אחרי שנה. גם לאידסון היו בטוחים שהביאו מחליף זול ולא פחות טוב (סמית), בדיוק כמו שהיו בטוחים בזמנו עם טרנס מוריס (רודני וויט).
Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:EulGam05 כתב:מוזר שצסק"א מציעה כאלה סכומים להנדריקס, הרי נטען פה בפורום שלא חסרים אמריקאים בגובה 2.13+ שיודעים לקחת ריבאונד, לחסום, לשחק הגנה וגם יהיו הרבה יותר זולים מהנדריקס, למה הם רוצים לשלם יותר?
מילא חברים פה בפורום חושבים כך, אבל מדהים שראשי מכבי נופלים בקטע הזה שנה אחרי שנה. גם לאידסון היו בטוחים שהביאו מחליף זול ולא פחות טוב (סמית), בדיוק כמו שהיו בטוחים בזמנו עם טרנס מוריס (רודני וויט).
גם בלאט וגם גודס אמרו ''סמית' הוא לא אידסון, יש רק אידסון אחד ובגלל זה הוא מקבל 2 מליון יורו לעונה בבארסה''
קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:EulGam05 כתב:מוזר שצסק"א מציעה כאלה סכומים להנדריקס, הרי נטען פה בפורום שלא חסרים אמריקאים בגובה 2.13+ שיודעים לקחת ריבאונד, לחסום, לשחק הגנה וגם יהיו הרבה יותר זולים מהנדריקס, למה הם רוצים לשלם יותר?
גם בלאט וגם גודס אמרו ''סמית' הוא לא אידסון, יש רק אידסון אחד ובגלל זה הוא מקבל 2 מליון יורו לעונה בבארסה''
ולכן גם המחליפים שיגיעו ללנגפורד ולהנדריקס לא יהיו ברמה שלהם ״בגלל שהם מרוויחים מיליון יורו בצסק״א ובעוד מקום״? בהחלט מעודד.
MTA2311 כתב:בואו נראה מה הוא נותן מול פאו, לפני שאתם שמים אותו בראש סדר העדיפויות יחד עם לנגפורד. 6 משחקים טובים, זה 6 משחקים טובים. לא משנה איך תהפכו את זה.
קודי כתב:MTA2311 כתב:בואו נראה מה הוא נותן מול פאו, לפני שאתם שמים אותו בראש סדר העדיפויות יחד עם לנגפורד. 6 משחקים טובים, זה 6 משחקים טובים. לא משנה איך תהפכו את זה.
אחרי חצי שנת התאקלמות, הנדריקס משחק נהדר כבר שנה שלמה. לא ברור לי למה הוא צריך להמשיך ולהוכיח את זה שוב ושוב.
LIAV10 כתב:מותר להם להציע לו חוזה לפני שהעונה נגמרה?
Allan Turing כתב:אם מכבי לא סוגרת את הנדריקס זה כישלון מהדהד.
עד מתי נהיה גליל של אירופה? נשבר הז***
jol9 כתב:asafb96 כתב:מה זה משנה מה הסיבה? אם בלאט לא נותן לו לשחק יותר מ-20 דקות, אז למה בשנה הבאה אתה חושב שזה יקרה? כנראה שיש לזה סיבה, לא?
בכל מקרה, סופו לא יישחק יותר מ-20 דקות בממוצע לעונה, ולא משנה מה. זה לא קרה עד עכשיו, ולא יקרה, אלא אם כן, פתאום בדרך פלא, הוא ייכנס לכושר גופני מטורף.
ברור שזה משנה! אתה אומר שהנדריקס זה MUST ליד סופו, כי סופו לא יכול לשחק הרבה, וצריך סנטר מחליף טוב, ואני אומר שזה לא נכון. כי סופו כן יכול לשחק הרבה דקות. כל השאר לא משנה.
בלאט לא נותן לו כמות דקות כזאת? אוקי, אז אני חושב שבלאט טועה. כמו שהוא טועה שהוא רוצה את הנדריקס בכל מחיר. זכותי לא?
הוא ממש לא צריך כושר גופני מטורף לשחק יותר מ20 דקות. הוא עשה את זה לא פעם, והוא יכול לעשות את זה. זה לא טווח משחקים צפוף של NBA, כולה פעם בשבוע, ויש כמה פגרות באמצע
ברור שלך ולכל אחד אחר מותר שתהיה דעה, אבל רק דעה אחת קובעת מה יהיה במציאות וזאת הדעה של בלאט.
בלאט ולא רק הוא, לא נתנו לסופו לשחק יותר מ-20 דקות בממוצע, ולא יודע מאיפה הביטחון שלך שפתאום הוא יכול לשחק 25 דק' בממוצע.
לגבי הסטטיסטיקה שהבאת - זה ביצה ותרנגולת. אפשר להגיד שבגלל שסופו היה טוב, אז הוא גם שיחק יותר.
כמו שיוסי אמר, יש לו את המשחקים, בהם הוא מקבל שתי עבירות שטותיות, ויוצא מהמשחק פיזית ומנטלית.
השורה התחתונה, שנראה שאנחנו לא מצליחים להסכים עליה היא שליד סופו אתה חייב סנטר טוב מהמחליף הממוצע. אתה חושב שעם סנטר ב300K ועם סופו נוכל להצליח
ואני חושב שלא, בהסתמך על השנתיים האחרונות, ולא רק על החודשיים האחרונים.
LIAV10 כתב:מותר להם להציע לו חוזה לפני שהעונה נגמרה?
asafb96 כתב:שוב, שלא נוח לך, אתה חוזר לזה ש"בלאט קובע". אני יודע שבלאט קובע, אבל מה זה משנה? כל אחד אומר את הדיעה שלו. הרי למה יש פורום? כדי ללכת כמו עיוורים אחרי בלאט וההנהלה?
הביטחון שהוא יכול לשחק 20-25 דקות, הוא פשוט בגלל שהוא עשה לא מעט משחקים כאלה. מה שבלאט יחליט זה משהו אחר. זה כמו לומר, לצד הנדריקס צריך סנטר תותח. כי הוא לא יכול לשחק 20 דקות. אבל הוא כן שיחק הרבה פעמים למעלה מ20 דקות, לא? נכון. אבל ההמומצע שלו בשנתיים האחרונות הוא פחות מ20 דקות. כי ככה בלאט החליט, ובגלל שגם הוא נוטה לעבירות יתר. עזוב נו...
לגבי הסטטיסטיקה, זאת בדיוק הנקודה! שהוא משחק יותר, הוא טוב יותר. אז כל משחק הוא צריך לשחק יותר.
העבירות השטותיות זאת בהחלט בעיה, אבל גם על זה אפשר לעבוד. אם יחליטו שהוא ימנע ממגע כמו שיותר בהגנה, ולא יצא כל פעם לשמור על גארדים, אפשר לשמור אותו רוב הזמן.
לצד סופו אתה צריך סנטר שיביא הגנה. לא משנה לי כמה זמן הוא ישחק. שישחק 10 או 20 דקות. אם בבארסה יש 40 דקות תמיד שחקן הגנתי בעמדה 5, אז גם במכבי אפשר. ושחקן הגנתי טוב, בהחלט אפשר לגנות במחירים נמוכים יחסית.
בכל מקרה, כל הדיון הזה נראה לי קצת מיותר, מכיוון שקשה לי לראות את ריץ' ממשיך במכבי, אלא אם הוא ממש התאהב במכבי ובבלאט. כי המניות שלו כרגע בשיאם
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:מותר להם להציע לו חוזה לפני שהעונה נגמרה?
טכנית אסור, אבל תמיד נעשים גישושים מאחורי הקלעים שאף מתפתחים לסגירות חוזה. זה קורה בכל מקום. גם מכבי סגרה עם אידסון חוזה בפיינל פור של היורוקאפ.
החציל האצטקי כתב:בסופו של דבר השאלה היא האם ההנהלה באמת רוצה לקדם את ריץ' על חשבון סופו, או להשאיר את סופו.
אם ההנהלה רוצה לקדם את הנדריקס ל5 הפותח אז המאבק יתקיים בכל מחיר, והסכומים מרקיעי השחקים רלוונטיים.
אם לא- וסופו עדיין מתוכנן להיות הסנטר המוביל בקבוצה- כנראה שהנדריקס יעזוב. הבחור לא יחכה על הספסל לנצח.
jol9 כתב:asafb96 כתב:שוב, שלא נוח לך, אתה חוזר לזה ש"בלאט קובע". אני יודע שבלאט קובע, אבל מה זה משנה? כל אחד אומר את הדיעה שלו. הרי למה יש פורום? כדי ללכת כמו עיוורים אחרי בלאט וההנהלה?
הביטחון שהוא יכול לשחק 20-25 דקות, הוא פשוט בגלל שהוא עשה לא מעט משחקים כאלה. מה שבלאט יחליט זה משהו אחר. זה כמו לומר, לצד הנדריקס צריך סנטר תותח. כי הוא לא יכול לשחק 20 דקות. אבל הוא כן שיחק הרבה פעמים למעלה מ20 דקות, לא? נכון. אבל ההמומצע שלו בשנתיים האחרונות הוא פחות מ20 דקות. כי ככה בלאט החליט, ובגלל שגם הוא נוטה לעבירות יתר. עזוב נו...
לגבי הסטטיסטיקה, זאת בדיוק הנקודה! שהוא משחק יותר, הוא טוב יותר. אז כל משחק הוא צריך לשחק יותר.
העבירות השטותיות זאת בהחלט בעיה, אבל גם על זה אפשר לעבוד. אם יחליטו שהוא ימנע ממגע כמו שיותר בהגנה, ולא יצא כל פעם לשמור על גארדים, אפשר לשמור אותו רוב הזמן.
לצד סופו אתה צריך סנטר שיביא הגנה. לא משנה לי כמה זמן הוא ישחק. שישחק 10 או 20 דקות. אם בבארסה יש 40 דקות תמיד שחקן הגנתי בעמדה 5, אז גם במכבי אפשר. ושחקן הגנתי טוב, בהחלט אפשר לגנות במחירים נמוכים יחסית.
בכל מקרה, כל הדיון הזה נראה לי קצת מיותר, מכיוון שקשה לי לראות את ריץ' ממשיך במכבי, אלא אם הוא ממש התאהב במכבי ובבלאט. כי המניות שלו כרגע בשיאם
הדיון הזה מיותר, כי אתה מתעלם מהעובדות, וממשיך לטעון שסופו יכול בקלות לשחק 25 דקות, כשהוא מעולם לא עשה את זה למשך זמן ממושך יותר ממשחק פה ומשחק שם.
בשנה שעברה, סופו בהחלט היה העוגן של הקבוצה, אבל גם בשנה שעברה הוא היה לא יציב. אתה מתאר לעצמך שפתאום DD ירשה לעצמו להיעלם לחודשיים? או מקאלב?
הקבוצות שלהם היו מתרסקות. מכבי בסה"כ ירדה ביכולת, אבל לא התרסקה, ואפילו ידעה להתרומם בזמן ולנצח את המשחקים שהיתה חייבת.
תצרף את זה לעובדה שהוא לא יכול לשחק יותר מ-20 דקות בממוצע לעונה, ותקבל את הצורך הגדול של מכבי, בעוד שחקן טוב ומשמעותי בעמדה 5.
השחקן הזה, בהחלט יכול להיות מציאה זולה בפוקס, אבל לדעתי עדיף שזה יהיה מניה בטוחה, שתוכל לבוא ולהחליף את סופו, כשהוא שוב יחליט לקחת חופש מהעונה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־34 אורחים