על ידי Gordonword » 02 יולי 2017, 21:23
היי לכולם,
אני חושב שזאת דווקא החתמה נכונה, מבחינתי הפעולות הנכונות הן החתמת הרכז הכי טוב בשוק שאפשרי מבחינת מכבי (רייס), החתמת 2 שיהיה גם הסקורר הכי טוב בקו האחורי וגם שחקן הגנה טוב, וסמול שהוא שחקן נטו 3&d נטול אגו ושלאו דווקא יהיה שם גדול.
חשבתי יותר על משהו בסגנון של אדאמס או ג׳מאל פרנקלין אם אתם מכירים, הוא שחקן מוכשר מאוד מסן אנטוניו סטייט, גם מוכשר בהתקפה, גם אול אראונד, גם שחקן הגנה טוב וגם שחקן אמוציונאלי שמתאים לקבוצה שאני חושב עליה, ובעמדה 3 לא היו לי יותר מדי רעיונות, אולי אפילו משהו בסגנון של מרקו סימונוביץ׳ או הימור מעבר לים סטייל רג׳י בולוק למרות שההגנה שלו היא סימן שאלה.
רול מזכיר יותר את מה שרציתי בעמדה 3, אבל פראנקלין הוא שחקן שיכול לשחק גם 3 אז אפשר לעשות החלפה. בעמדה 4 אני מפחד ממילר, הייתי רוצה שחקן הגנה טוב ואתלטיות, האניקט נראה הכי טוב לנישה.
בעמדה 5 החזירו בצדק את טיוס ועכשיו נותר להביא עוד סנטר, הבעיה היא שמבחינתי כבר שנים שאין באירופה ״סנטר טבעי״ מספיק טוב שמצדיק את העלות, אז צריך ללכת על עוד שחקן שנותן את הדברים של טיוס (הגנה, ריבאונד וחסימות) אבל שיוכל לקלוע מעוד מקומות, לאו דווקא ברמה גבוהה, משהו בסגנון של תייס (הכי רציתי אותו) או סינגלטון, כמובן ששניהם לא יהיו פה, אבל זה הסגנון, לא עולה לי כרגע שם, מקווה שספאחייה מכיר מישהו כזה שנמצא על התפר בין האן בי איי לאירופה.
בגדול משהו כזה:
רייס, אוחיון
רול, דיברתלומאו
פראנקלין, סמית׳
האניקט, משעור, כהן
X, טיוס
ועוד משהו, איך מוסיפים תמונה בצד שמאל?