המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:האופי זה חלק ממה שהוא.
הוא לא שחקן טוב, הוא שחקן מוכשר.
קובי כתב:בחיי, אני לא מבין את הוויכוחים לגבי רול: שחקן בן 30, no name, undrafted, שלא התביע את חותמו בכדורסל המכללות ולא באירופאי.
הסתובב בקבוצות בינוניות ומטה ברחבי היבשת, והבליח עם חוזה קצר טווח, לשלבי הפלייאוף בלבד, בבסקוניה.
העונה האחרונה שלו הייתה סולידית בבשיקטאש.
אם היה חותם בחולון, או נהריה, אף אחד לא היה מרים גבה, או אומר "וואוו איזו חתימה".
בשורה התחתונה - אין מה לצפות להרבה וכל דבר טוב יהווה הפתעה.
מי שרוצה לנחש ולהתעקש שזו גניבה, מעולה. רק שאין סימוכין רציני לעניין.
הכי קל להמר ולזכות. ואם לא, אז לומר שמה באמת היה הסיכוי...
A_P_18 כתב:ראד שחקן מצוין להארלם גלובטרוטרס לא למכבי
שחקן לא צפוי ללא הבנת משחק , משחק אחד מפחד לזרוק מבחוץ משחק אחר כך לוקח 8 זריקות ל3 , אתה אף פעם לא יודע מה תקבל ממנו.
londoner כתב:A_P_18 כתב:ראד שחקן מצוין להארלם גלובטרוטרס לא למכבי
שחקן לא צפוי ללא הבנת משחק , משחק אחד מפחד לזרוק מבחוץ משחק אחר כך לוקח 8 זריקות ל3 , אתה אף פעם לא יודע מה תקבל ממנו.
Indeed one of the players with the lowest IQ that ever played for us. Amazing physical traits and overall quite talented but the head, oh dear the head. It was painful to watch him make decisions on the court
my man כתב:התקופה שהכי אהבתי העונה הייתה זו שהוא היה רכז...![]()
RomanR כתב:my man כתב:התקופה שהכי אהבתי העונה הייתה זו שהוא היה רכז...![]()
לרפשה זה לא היה קורה
גל מאוד אהוב במכבי, על ידי כולם חוץ מאדם אחד, שלא רצה אותו בקבוצה בשום שלב שהוא. פשוט מגוחך מה שניקולה מנסה לעשות לו. כמו שהוא ניסה ודחף לייבש אותו שלושה חודשים בתחילת העונה, עכשיו הוא מנסה להראות לו את הדרך החוצה. אבל בסופו של דבר עם מספרים, נתונים ועובדות קשה להתווכח.
arel123 כתב:אני אישית יודע שיש לו תשוקה מטורפת לכדורסל, מסיפורים ששמעתי הוא הגיע לכל אימון שעה לפני ונשאר שעה אחריי רק בשביל לבקש מהמאמן שלו תרגילים לשיפור דברים שהוא לא היה מספיק טוב בהם
הבן אדם אוהב מאוד כדורסל ורוצה להצליח, וכן רואים את זה עליו במגרש, אבל אין מה לעשות שהוא לא מתאים
אני בטוח שהוא סבל פה ושלא התייחסו אליו יפה, הוא פשוט צריך ללכת. אני לא מבין למה לו להישאר, הוא דופק לעצמו את הקריירה .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים