המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:אוף אני מרגיש שאין שום רפרנס שאני אבין פה כי לא ראיתי שום סדרה אפילו לא את ההכי פופולריות
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:אוף אני מרגיש שאין שום רפרנס שאני אבין פה כי לא ראיתי שום סדרה אפילו לא את ההכי פופולריות
ממש אין קשר לסדרות
טוב שחזרת
argof כתב:זה נראה יותר מהכול כמו יותם הלפרין אמריקאי שהגיע לחזק
my man כתב:RomanR כתב:my man כתב:RomanR כתב:my man כתב:זה לא משנה אם הוא יהיה טוב... מכבי חושבים שהם המציאו את הגלגל..אבל גם הוא לא הראה בשום שלב בקריירה שלו שהוא מסוגל להעלות את הרמה ליורוליג..הוא בן 30 והמקום הכי רחוק שהוא הגיע אליו זה המקום השני בטורקיה...אבל העיקר שאנחנו לא בסדר שאנחנו לא נותנים לו צ'אנס...נמאס כבר. מכבי זורקת עלינו האוהדים כבר הרבה יותר מדי זמן. מאיפה החוצפה הזו לדרוש מהאוהדים לתת צ'אנסים? אחרי השלוש שנים האחרונות לא מגיע להם כלום. נחנקנו!...
אינך חייב להם או לאף אחד אחר דבר. אתה לא חייב לחדש מנוי אם היה לך, ובטח שאתה לא חייב לתת להם צ'אנס.
בסופו של דבר ההנהלה הנוכחית כאן כרגע, והתלונות שלנו פה, לגיטימיות ככל שיהיו, לא משנות את זה. מה שנשאר זה (לדעתי) לתת לזה צ'אנס או לוותר ולחזור כשיהיה שינוי
הייתי עושה את זה אבל זה חזק ממני..כל עונה אני אומר די! זהו נמאס לי מהם אני לא יכול יותר ואז את הצעד הבא אני לא כל כך מצליח לעשות...מה שכן העונה היתה תקופה ארוכה מאד של כמה חודשים שפשוט לא ראיתי משחקים שלנו יותר כי איבדתי עניין וכי סלדתי מכל מה שהם מראים ומציגים..
אבל לעזוב לגמרי עד שהם הולכים- זה פשוט חזק ממני..
אני מבין מה אתה אומר, אמנם אני יחסית חדש בכל הקטע הזה של אוהד הקבוצה, אבל היה לי מאוד קשה להתנתק מהם גם העונה. רק בסוף העונה ויתרתי במודע ומבחירה על משחקים שלהם.
השנה אני רוצה לראות מה יבנה פה בסוף, ולו רק מהרושם הראשוני שסאפחיה יצר (לא מכיר אותו בעונתו הראשונה). אני רוצה להאמין שהוא באמת בא מעמדה של כוח הפעם, אולי אני נאיבי, אבל אני מקווה לכל הפחות לראות קבוצה בצלמו, שלפחות נוכל להנות השנה מכדורסל ואולי פחות להתעסק בפדרמנים
אז אני כבר למעלה מ20 שנה אוהד את הקבוצה הזו..
ובאמת לבוא ולומר לי לעזוב נשמע לי מופרך..
חמישי בערב היה טקס אצלנו..אשכרה אנשים לא היו קובעים איתי דברים בימי חמישי..גם בצבא ידעו שאני עושה משמרות עד 20:00 ומ00:00 בימי חמישי..
העונה אני קבעתי עם אנשים דברים לשעות משחקים(בכוונה או שלא) ואנשים היו בהלם..
אז כן ויתרתי על צפייה במשחקים בחלק נכבד העונה ומזמן כבר השניצלים עברו ליום שישי..אבל אני לא יכול שלא לעקוב ולא יכול שלא לצפות ולייחל לשינוי ולא יכול שלא לבקר מהלכים הזויים. ולא יכול שלא להתעצבן על מה שהם מעבירים אותנו..
arel123 כתב:דרך אגב הוא מרוויח 500 אלף
ShiriV כתב:אם הוא בא למשבצת של שחקן מחליף שבא לתת קליעה ואנרגיות, 500 אלף זה באמת קצת יותר מדי..
בסוף הוא יגמור בחמישייה כמו אייברסון ואנחנו נגמור בעוד עונה כושלת, כתמיד.
my man כתב:חחחח הטוניסאים רוצים למנוע כניסה שלו לטוניס כי הוא חתם במכבי..חחח אולי מהם תבוא הישועה והוא יבטל את החוזה..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים