arel123 כתב:my man כתב:ת'אמת שאם רייס יגיע בסוף ולא יחתום בחימקי קניגהם יכול להתאים לידו..
התכוונת להאניקאט ?
לא..התכוונתי לרייס וקניגהם
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
arel123 כתב:my man כתב:ת'אמת שאם רייס יגיע בסוף ולא יחתום בחימקי קניגהם יכול להתאים לידו..
התכוונת להאניקאט ?
my man כתב:arel123 כתב:my man כתב:ת'אמת שאם רייס יגיע בסוף ולא יחתום בחימקי קניגהם יכול להתאים לידו..
התכוונת להאניקאט ?
לא..התכוונתי לרייס וקניגהם
RomanR כתב:יש להם את מרקוביץ׳, למה הם צריכים את רייס?
גל גל כתב:הוא צריך להגיע לא משנה מי יהיה לידו מתאים ליד כל שחקן ..חודר אתלט שומר לא יודע איך הזריקה מרחוק אבל בטוח שהיא לא רעה
Naor116 כתב:אני אוהב את הסיטואציה הזאת, אין באירופה אופציות טובות וחייב ללכת לכיוון הנבא, מקווה שספאחיה יביא צעירים טובים ואתלטיים
0ved1212 כתב:פניני בחולון לשנתיים
נאמר ב 103
my man כתב:Naor116 כתב:אני אוהב את הסיטואציה הזאת, אין באירופה אופציות טובות וחייב ללכת לכיוון הנבא, מקווה שספאחיה יביא צעירים טובים ואתלטיים
חחח רול לא הראה לך שיש מלא אופציות מליגת האלופות של פיב"א?
Naor116 כתב:my man כתב:Naor116 כתב:אני אוהב את הסיטואציה הזאת, אין באירופה אופציות טובות וחייב ללכת לכיוון הנבא, מקווה שספאחיה יביא צעירים טובים ואתלטיים
שחקני יורןליג אין שם
my man כתב:Naor116 כתב:my man כתב:Naor116 כתב:אני אוהב את הסיטואציה הזאת, אין באירופה אופציות טובות וחייב ללכת לכיוון הנבא, מקווה שספאחיה יביא צעירים טובים ואתלטיים
שחקני יורןליג אין שם
אבל לא מחפשים שחקני יורוליג..
תראה, שנה שעברה אמרו שיביאו 12 שחקני יורוליג ותראה מה יצא..סיימנו מקום 14..אז השנה מתקנים את העוול הזה ויביאו 12 שחקני ליגת אלופות..
Naor116 כתב:my man כתב:Naor116 כתב:my man כתב:Naor116 כתב:אני אוהב את הסיטואציה הזאת, אין באירופה אופציות טובות וחייב ללכת לכיוון הנבא, מקווה שספאחיה יביא צעירים טובים ואתלטיים
שחקני יורןליג אין שם
אבל לא מחפשים שחקני יורוליג..
תראה, שנה שעברה אמרו שיביאו 12 שחקני יורוליג ותראה מה יצא..סיימנו מקום 14..אז השנה מתקנים את העוול הזה ויביאו 12 שחקני ליגת אלופות..
עם כל הציניות והעקיצות להנהלה, בתכלס יהיו כאן כמה שחקנים טובים ואתה יודע את זה
er79 כתב:האמת התבאסתי על האניקאט
my man כתב:אני עדיין מחכה להודעה שתצא שזה שהאניקט "ברח" לחימקי משנה לגמרי את כל התוכניות וצריך להתחיל לחשב מסלול מחדש ושעכשיו מאוחר מאד בעונת המלפפונים אז נצטרך להתפשר..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים