03 יולי 2017, 19:43
jol9 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:אני מנתק את הצוות המקצועי מההנהלה. הצוות המקצועי החדש לא קשור להנהלה, אף אחד מהם הוא לא "איש הנהלה" (כמו שהיה עם רמי הדר למשל).
יש כאן צוות חדש וטהור שבא לעבוד, ויש את ההנהלה הכושלת שנקווה שתפריע כמה שפחות.
אבל ההנהלה נותנת לה את הכלים הכספיים. אי אפשר לנתק את זה.
נכון. ובמסגרת הכלים הכספיים הם יצטרכו לעבוד, במנותק מההנהלה (אני מקווה). זה המצב.
נכון, זה המצב, אי אפשר לנתק אותם אחד מהשני. במצב כזה אני מעדיף כישלון וזה בוודאי לא מסקרן אותי מה הם יעשו, כי הם יעשו מעט מאוד.
העונה מתחילה בעוד 3 חודשים ואתה כבר מקווה לכשלון?
מה לדעתך בדיוק יקרה אחרי אותו כשלון הבא עלינו לטובה?
03 יולי 2017, 19:44
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:
מבחינת הקבוצה, ברור שלעלות לפרקט. משלמים להם(לחלק מהם, אלוהים יודע למה, משלמים 500 אלף דולר), והם שחקנים מקצועיים.
אני מדבר עלינו, כאוהדים. לא רק שכל מי שמנוי צריך להימנע מלחדש אותו, אלא שגם אנחנו, מי שאין לו, לא צריך לתת שום לגיטימציה. כלומר, לא להגיד "בהינתן המשאבים, זו החתמה טובה/לא טובה". הכול לא טוב.
אני לא נותן שום לגיטימציה להנהלה, אני מהמתנגדים הגדולים להנהלה כבר שנים רבות.
אני כן נותן קרדיט לצוות המקצועי החדש ורוצה לראות מה הוא יעשה בחודש הקרוב.
מעולה. אבל זה בדיוק הקטע. ההנהלה זה השורש, אין "צוות מקצועי" כגוף נפרד, ו"הנהלה" כגוף נפרד. זה כמו להגיד שיש אנשים איומים בכנסת, אבל הממשלה מורכבת מאנשים מדהימים.
יש גוף אחד, הקבוצה. מה שמניע את הגוף הזה זה ההנהלה. כל השאר נגזר מזה. גם אם נצא מנקודת הנחה שבאמת יש עצמאות מלאה לצוות המקצועי, זה מסך עשן. כי כשהם יכשלו, בין אם העונה, או בעוד שלוש עונות, יערפו ראשים, התקציב עדיין יהיה עלוב, ויביאו שעירים לעזאזל חדשים.
ינאי, תסתכל בבקשה בסדר הכותבים שלנו ברשימה ששלחתי לך
הסדר הוא - 1,2,3,1,3,2,1,3,3,3,2,1,7,7,7,7,7,7,7
לתשומת לבך, תודה
roger that
(תמונה של רוג'ר מ"אבא אמריקאי")
03 יולי 2017, 19:44
my man כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:אני לא נותן שום לגיטימציה להנהלה, אני מהמתנגדים הגדולים להנהלה כבר שנים רבות.
אני כן נותן קרדיט לצוות המקצועי החדש ורוצה לראות מה הוא יעשה בחודש הקרוב.
מעולה. אבל זה בדיוק הקטע. ההנהלה זה השורש, אין "צוות מקצועי" כגוף נפרד, ו"הנהלה" כגוף נפרד. זה כמו להגיד שיש אנשים איומים בכנסת, אבל הממשלה מורכבת מאנשים מדהימים.
יש גוף אחד, הקבוצה. מה שמניע את הגוף הזה זה ההנהלה. כל השאר נגזר מזה. גם אם נצא מנקודת הנחה שבאמת יש עצמאות מלאה לצוות המקצועי, זה מסך עשן. כי כשהם יכשלו, בין אם העונה, או בעוד שלוש עונות, יערפו ראשים, התקציב עדיין יהיה עלוב, ויביאו שעירים לעזאזל חדשים.
לתשומת לבך, תודה
roger that
אפשר לבקש הסבר? או שזה סוד?
03 יולי 2017, 19:45
my man כתב:arel123 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:אבל ההנהלה נותנת לה את הכלים הכספיים. אי אפשר לנתק את זה.
נכון. ובמסגרת הכלים הכספיים הם יצטרכו לעבוד, במנותק מההנהלה (אני מקווה). זה המצב.
נכון, זה המצב, אי אפשר לנתק אותם אחד מהשני. במצב כזה אני מעדיף כישלון וזה בוודאי לא מסקרן אותי מה הם יעשו, כי הם יעשו מעט מאוד.
אבל כמה כישלונות עוד אפשר לקבל ?
אתה באמת לא רוצה כבר שיצליחו ויזכו בתארים, אי אפשר להמשיך לרצות רק כישלונות
אפשר! הסיפור הוא לא הכישלונות כמו הניגזרות שלהם- למשל פוקס שעזבו עכשיו..
הצעד הכי חשוב והכי הכרחי הוא המנויים אבל את אלה לא תזיז גם רעידת אדמה דרגה 9 בסולם ריכטר
03 יולי 2017, 19:46
arel123 כתב:my man כתב:arel123 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:נכון. ובמסגרת הכלים הכספיים הם יצטרכו לעבוד, במנותק מההנהלה (אני מקווה). זה המצב.
הצעד הכי חשוב והכי הכרחי הוא המנויים אבל את אלה לא תזיז גם רעידת אדמה דרגה 9 בסולם ריכטר
מסכים עם זה שהקטע של המנויים יכול להוציא אותך מהדעת, זה באמת מחרפן
אבל אתה מסכים איתי שזה לא הגיוני שנגיד שנה הבאה יהיה משחק קובע נגד קבוצה כלשהי ביורוליג על העלייה להצלבה במחזור האחרון ויהיו פה אנשים שירצו שנפסיד ?
03 יולי 2017, 19:47
my man כתב:arel123 כתב:my man כתב:arel123 כתב:שועל כתב:נכון, זה המצב, אי אפשר לנתק אותם אחד מהשני. במצב כזה אני מעדיף כישלון וזה בוודאי לא מסקרן אותי מה הם יעשו, כי הם יעשו מעט מאוד.
אבל אתה מסכים איתי שזה לא הגיוני שנגיד שנה הבאה יהיה משחק קובע נגד קבוצה כלשהי ביורוליג על העלייה להצלבה במחזור האחרון ויהיו פה אנשים שירצו שנפסיד ?
אני אהיה אחד מהם!
03 יולי 2017, 19:48
arel123 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:אני מנתק את הצוות המקצועי מההנהלה. הצוות המקצועי החדש לא קשור להנהלה, אף אחד מהם הוא לא "איש הנהלה" (כמו שהיה עם רמי הדר למשל).
יש כאן צוות חדש וטהור שבא לעבוד, ויש את ההנהלה הכושלת שנקווה שתפריע כמה שפחות.
אבל ההנהלה נותנת לה את הכלים הכספיים. אי אפשר לנתק את זה.
03 יולי 2017, 19:48
arel123 כתב:my man כתב:arel123 כתב:my man כתב:arel123 כתב:אבל כמה כישלונות עוד אפשר לקבל ?
אני אהיה אחד מהם!
רציני אורי ?
זה לא הגיוני לדעתי, אם הקבוצה תצליח להגיע למעמד הזה אחריי השנתיים הביזיוניות שעברנו, אני בחיים לא ארצה שנפסיד, למרות כל הדברים שההנהלה עושה, אנחנו עדיין אוהדי מכבי ואנחנו כן אמורים לרצות שיהיו ניצחונות והישגים .
03 יולי 2017, 19:49
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:אבל ההנהלה נותנת לה את הכלים הכספיים. אי אפשר לנתק את זה.
העונה מתחילה בעוד 3 חודשים ואתה כבר מקווה לכשלון?
מה לדעתך בדיוק יקרה אחרי אותו כשלון הבא עלינו לטובה?
יותר גרוע לא יכול להיות.
03 יולי 2017, 19:50
my man כתב:arel123 כתב:my man כתב:arel123 כתב:my man כתב:אפשר! הסיפור הוא לא הכישלונות כמו הניגזרות שלהם- למשל פוקס שעזבו עכשיו..
אני אהיה אחד מהם!
רציני אורי ?
זה לא הגיוני לדעתי, אם הקבוצה תצליח להגיע למעמד הזה אחריי השנתיים הביזיוניות שעברנו, אני בחיים לא ארצה שנפסיד, למרות כל הדברים שההנהלה עושה, אנחנו עדיין אוהדי מכבי ואנחנו כן אמורים לרצות שיהיו ניצחונות והישגים .
כל עוד ההנהלה הזו עדיין פה -כל הצלחה היא רגעית שמסתירה את הביזיונות בניהול הכושל שלהם..
03 יולי 2017, 19:50
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:
לתשומת לבך, תודה
roger that
מי שכח לתאם עם אורי?!?!?!?!
03 יולי 2017, 19:52
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ינאי, תסתכל בבקשה בסדר הכותבים שלנו ברשימה ששלחתי לך
לתשומת לבך, תודה
roger that
הוא אשם:
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7 ... 7%99%D7%9D
03 יולי 2017, 19:53
my man כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:yanay21 כתב:
roger that
הוא אשם:
![]()
![]()
![]()
חחחחחחחחחחחחחחחח
![]()
![]()
![]()
03 יולי 2017, 19:55
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:אפשר לבקש הסבר? או שזה סוד?
הוא אשם:
![]()
![]()
![]()
חחחחחחחחחחחחחחחח
![]()
![]()
![]()
אני רק חייב להשלים כדי שזה יהיה מעולה: הואשמנו בזה שאנחנו מתאמים דעות.
אז מתאם פעולות הממשלה בשטחים.
אין, זה מעולה.
03 יולי 2017, 19:55
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:אפשר לבקש הסבר? או שזה סוד?
הוא אשם:
![]()
![]()
![]()
חחחחחחחחחחחחחחחח
![]()
![]()
![]()
אני רק חייב להשלים כדי שזה יהיה מעולה: הואשמנו בזה שאנחנו מתאמים דעות.
אז מתאם פעולות הממשלה בשטחים.
אין, זה מעולה.
03 יולי 2017, 19:59
03 יולי 2017, 20:00
yanay21 כתב:ואם כבר, שאלה לתומכי "זה מה יש ועם זה ננצח".
כמה עונות של זה יגרמו לכם לשנות דעה, אם בכלל?
03 יולי 2017, 20:00
03 יולי 2017, 20:01
03 יולי 2017, 20:03