פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: נבן ספאחיה חתם במכבי, מסיבת עיתונאים ב- 15:00

02 יולי 2017, 15:40

וואלה.. שום הודעה?

02 יולי 2017, 15:41

עושה רושם שספאחיה בא לעבוד, ולעשות סדר. אמר שהוא הולך לקחת מהNBA שיטות עבודה בצוות האימון וכו'

02 יולי 2017, 15:45

RomanR כתב:עושה רושם שספאחיה בא לעבוד, ולעשות סדר. אמר שהוא הולך לקחת מהNBA שיטות עבודה בצוות האימון וכו'

עם כאלה שחקנים שמחתימים לו תהיה לו עבודה רבה

02 יולי 2017, 15:46

felix_r כתב:
RomanR כתב:עושה רושם שספאחיה בא לעבוד, ולעשות סדר. אמר שהוא הולך לקחת מהNBA שיטות עבודה בצוות האימון וכו'

הוא טען שהוא מאשר את כל השחקנים. אולי הוא רואה ומבין דבר או שניים יותר מחברי הפורום?

02 יולי 2017, 16:05

RomanR כתב:
felix_r כתב:

הוא טען שהוא מאשר את כל השחקנים. אולי הוא רואה ומבין דבר או שניים יותר מחברי הפורום?

דבר ראשון, זה ברור שהוא מבין יותר מכל אחד כאן. זאת לא שאלה בכלל.

אבל יש כאן שתי שאלות:
1. הוא לא מכיר חלק מהשחקנים שהוחתמו, ולכן הדעה שלו עליהם, היא לא דעה מבוססת יותר מדי.
למעשה היא נשענת באופן מוחלט על דעתם של ניקולה ואבי
2. אפרופו אבי. אם נבן אומר שהוא הולך להביא שיטות עבודה מהnba, אז אין שום דרך שבה אבי ורגב נשארים בתפקידים הנוכחיים שלהם

02 יולי 2017, 16:07

jol9 כתב:
RomanR כתב:
felix_r כתב:

אבל יש כאן שתי שאלות:
1. הוא לא מכיר חלק מהשחקנים שהוחתמו, ולכן הדעה שלו עליהם, היא לא דעה מבוססת יותר מדי.
2. אפרופו אבי. אם נבן אומר שהוא הולך להביא שיטות עבודה מהnba, אז אין שום דרך שבה אבי ורגב נשארים בתפקידים הנוכחיים שלהם

אני מסכים, גם אני חושב שמהפכה גדולה בצוות המקצועי נדרשת, אבל אי אפשר להפוך הכל בבת אחת, צריך לייצב את הדברים קודם ואז להתחיל לשנות אחרים. כרגע מכבי היא מועדון מרוסק, דבר ראשון שצריך לייצב זה את המשחק שלה על ידי בניית סגל מאוזן וטוב, ולהביא תוצאות, שאר הדברים יכולים לחכות כמה חודשים.

02 יולי 2017, 16:12

RomanR כתב:
felix_r כתב:

אתה צודק, יכול להיות שהוא כן רוצה את השחקן. פשוט כבר אין לנו סבלנות להחתמות כאלה אחרי העונות האחרונות :neutral

02 יולי 2017, 16:12

RomanR כתב:
jol9 כתב:
RomanR כתב:
felix_r כתב:

אבל יש כאן שתי שאלות:

אני מסכים, גם אני חושב שמהפכה גדולה בצוות המקצועי נדרשת, אבל אי אפשר להפוך הכל בבת אחת, צריך לייצב את הדברים קודם ואז להתחיל לשנות אחרים. כרגע מכבי היא מועדון מרוסק, דבר ראשון שצריך לייצב זה את המשחק שלה על ידי בניית סגל מאוזן וטוב, ולהביא תוצאות, שאר הדברים יכולים לחכות כמה חודשים.

כרגע אין שום הוכחה ממשית לשינוי בהתנהלות מלבד השוני במסרים התקשורתיים והשיווקיים.

02 יולי 2017, 16:15

מאוד אהבתי את האמירה על הישראלים, או יותר נכון על השחקנים אזרחי ישראל..

לא שאני מחזיק מהם יותר מידי, למעשה אני חושב שהם לא משהו במקרה הטוב, אבל אני לגמרי חושב שזו אמירה "אימונית". אי אפשר להטמיע הרגלים ולאמן באמת את מה שלא יהיה במשחק בפועל, ואם מאמנים חמישייה אחת באימונים ואז חמישייה אחרת במשחק, אין שום ערך לאימון בכלל. אמנם על האנלוגיה הזו הייתי מעדיף פשוט שחקנים טובים מאוד בסגל, שלצערנו זה בעיקר שחקנים שהם לא אזרחי ישראל, אבל משום שאין כזו אופציה ומשום שבעייני לקחת אליפות חשוב פי מיליון מלהצליח ביורוליג, אני בעד

מתחיל לחבב את ספאחיה מאוד.

02 יולי 2017, 17:11

מציע לקחת כל אמירה בעירבון מוגבל , מדובר בסופו של דבר בפוליטיקאים שמבינים כדורסל , לא הייתי לוקח שום משפט כמסמן משהו.
אני כן חושב שאין צורך ב 2 חמשיות שונות ליורוליג ולליגה שלנו , משחק הכדורסל הוא מאד דינאמי ואין משמעות יותר מדי גדולה למי שפותח , מקסימום אחרי 5 דקות מחליפים חלקים מהחמשייה , לא סיפור גדול.
אבל זה כן יוצר היררכיה , וכן בונה איזה סוג של אמון , ואני מקווה שזה מה שיהיה.

Re: נבן ספאחיה חתם במכבי ת

02 יולי 2017, 21:04

מה שיטת המשחק שלו ?

02 יולי 2017, 22:50

לוקח בחזרה, האנגלית שלו פסדר

03 יולי 2017, 13:43

Re: נבן ספאחיה חתם במכבי ת"א

03 יולי 2017, 14:22

בשלות כתב:מה שיטת המשחק שלו ?

To put the fucking ball in the basket

03 יולי 2017, 21:57

קרא כתבה מעניינת ב-ONE:

ספאחיה: השחרור של פניני כואב, אפגש עם מקל

http://m.one.co.il/Mobile/Article/294098.html

03 יולי 2017, 21:57

ספאחיה: השחרור של פניני כואב, אפגש עם מקל
המאמן החדש של מכבי ת"א חושף בראיון מיוחד ל-ONE כי יערוך שיחת הבהרה לגארד ומספר על התנאים שהציב במו"מ, על הנמכת הציפיות ועל כישלונות הצהובים

http://one.co.il/Article/16-17/2,620,12 ... tml?ref=hp

אני אוהב אותו.

Re: נבן ספאחיה חתם במכבי ת"א

03 יולי 2017, 21:58

לא סימן טוב שהוא נפגש עם מקל. לא סימן טוב בכלל.

03 יולי 2017, 22:00

MTA2311 כתב:לא סימן טוב שהוא נפגש עם מקל. לא סימן טוב בכלל.

יאפ

03 יולי 2017, 22:00

זה

03 יולי 2017, 22:01

יכול להיות שדווקא אחרי פגישה כזאת, מקל באמת יבין שהוא לא בתוכניות והוא צריך לעזוב את הקבוצה.
פרסם תגובה