המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
"אין פה שלד בריא. אנחנו לא נהיה אלופי אירופה בלילה. מכבי ניסתה לצאת למלחמה עם כוכבי NBA וחוזים ענקיים וזה התפוצץ להם בפנים, ראית בעצמך. אני מחפש שחקנים מחויבים לעבודה קשה, לקבוצתיות ומילת המפתח - כימיה", סיפר ספאחיה.
"הייתי חייב לעשות ריסטרט על הכל. מי שהיה פה לא הצליח. מחקתי את כל השחקנים שסיימו חוזים. אני לא יכול להחזיק שחקנים רק כדי שלא ילכו להפועל ירושלים או קבוצות אחרות בליגה. אני עושה מה שטוב למכבי ת"א”.
איזה תקציב קיבלת מההנהלה לבניית הקבוצה?
"יש לנו פגישה ביום שלישי. יש הרבה סימני שאלה, אבל אשב עם קברניטי מכבי ונחליט על גודל התקציב. מכבי מעולם לא הייתה בטופ של אירופה מבחינה כלכלית, וגם כשניסתה להיות אשתקד, היא התרסקה. ההצלחות הגיעו עם תקציבים שפויים, ובזכות הרבה חוכמה ו-IQ של כדורסל. ה-NBA לוקח הרבה שחקנים איכותיים מאירופה ואיכות הפרי-אייג'נטס צנח משמעותית".
איתי-שגב כתב:מה שהוא אמר על התקציב בזיוני. מקווה שהוא לא חושב ככה באמת.
שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:מה שהוא אמר על התקציב בזיוני. מקווה שהוא לא חושב ככה באמת.
הוא לא אמר משהו לא נכון. מכבי אף פעם לא הייתה מהקבוצות המובילות מבחינה תקציבית, אבל עדיין ידעה להישאר בטופ של אירופה בזכות בנייה נכונה.
זה מה שספאחיה ינסה לעשות.
איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:מה שהוא אמר על התקציב בזיוני. מקווה שהוא לא חושב ככה באמת.
הוא לא אמר משהו לא נכון. מכבי אף פעם לא הייתה מהקבוצות המובילות מבחינה תקציבית, אבל עדיין ידעה להישאר בטופ של אירופה בזכות בנייה נכונה.
ההצלחות הגיעו עם תקציבים שפויים, ובזכות הרבה חוכמה ו-IQ של כדורסל.
שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:מה שהוא אמר על התקציב בזיוני. מקווה שהוא לא חושב ככה באמת.
מה לא נכון פה? זו עובדה.
איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:מה שהוא אמר על התקציב בזיוני. מקווה שהוא לא חושב ככה באמת.
איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:מה שהוא אמר על התקציב בזיוני. מקווה שהוא לא חושב ככה באמת.
מה לא נכון פה? זו עובדה.
שהוא מנסה להגיד שבזכות תקציבים שפויים ולא גדולים מכבי הצליחה.
איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:מה שהוא אמר על התקציב בזיוני. מקווה שהוא לא חושב ככה באמת.
מה לא נכון פה? זו עובדה.
שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:הוא לא אמר משהו לא נכון. מכבי אף פעם לא הייתה מהקבוצות המובילות מבחינה תקציבית, אבל עדיין ידעה להישאר בטופ של אירופה בזכות בנייה נכונה.
מה לא נכון פה? זו עובדה.
הוא לא אמר שבזכות זה מכבי הצליחה. הוא פשוט ציין עובדה שמכבי ידעה להצליח בעבר גם עם תקציבים שפויים.
שועל כתב:אז ספאחיה אמר כמה משפטים בראיון, אי אפשר להסיק מזה שום דבר, וודאי לא לצאת בהצהרות על שינוי. מדהים במה אנשים נאחזים עונה אחרי עונה בשביל לחשוב שמשהו משתנה, זה בולשיט. הוא בסך הכל מיישר קו בצורה מדויקת עם המסרים של ההנהלה, והם לא התחילו ליצוק לזה שום תוכן חוץ מלהוריד את התקציב ולהחתים איזה רול לא ברור.
MTA2311 כתב:זאת לא הנקודה. ספאחיה יכול להגיד מה שהוא רוצה, לא הוא הבעיה, ואף אחד (אני מקווה) לא חושב שהוא יהיה הבעיה כשמשהו ישתבש.
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־15 אורחים