04 יולי 2017, 01:20
jol9 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:אתה שוב לא מבין את הפואנטה.
זה שהם הולכים על הסגנון הזה זה ברור, השאלה היא למה ומה עומד מאחורי זה.
הבנתי מצויין את הפואנטה שלך . רק ציינתי שאין כאן הוכחה כמו שטענת בפוסט המקורי.
הבנתי למה לדעתך הם מחפשים את סוג השחקנים הזה רק ציינתי שזה שהם לא שילמו להאניקט 1.1 יורו לעונה אומר שהם מחפשים שחקנים נושכים ושורטים בגלל מגבלות התקציב.
אם נניח ומכבי מחפשת שחקנים נושכים ושורטים, אז אני לא לגמרי בטוח שהשחקנים שהוחתמו עד עכשיו עונים על ההגדרה הזאת.
אני אפילו לא בטוח שהשחקנים האלה עונים על ההגדרה של חיסכון תקציבי (או ירידה בתקציב).
זה אמנם עוד מאוד מוקדם, אבל אני לא רואה קו מנחה כזה או אחר בבניית הסגל, בטח ובטח שלא את ידו המכוונת של ספאחיה, שדי ברור שלא מכיר
כמעט אף אחד מהשחקנים שהוחתמו, בטח ובטח שלא לעומק.
04 יולי 2017, 01:23
jay כתב:toja27 כתב:jay כתב:זה לגמרי התקציב.
ומה שמצחיק זה שהביאו שחקן יקר עם הגנה חלשה.
בוא נשאל ככה, אם למכבי יש תקציב עמוק, האם אתה יכול להיות בטוח שמכבי לא היו מביאים את האניקט ובמקומו היו מביאים שחקן שיותר מוכשר התקפית אבל פחות טוב באספקטים אחרים באותו מחיר?
אני לא.
לדעתי נמאס להם בפארמרים,רוצ'סטי, גאודלוק, צירבס ראד וכו'. באותה נשימה, קל יותר לבנות קבוצה תחרותית משחקנים עם אופי "לוחם" כשיש מגבלות תקציב.
הקטע ההזוי פה זה שרול אפילו לא נחשב שחקן הגנתי ולוחם. הציעו להאניקט הגלדיאטור 600 אלף דולר (דרש 800 אלף דולר), ולרול נתנו 500 אלף דולר.
04 יולי 2017, 01:34
jay כתב:jay כתב:toja27 כתב:[quote="הה לגמרי התקציב.
ומה שמצחיק זה שהביאו שחקן יקר עם הגנה חלשה.
בוא נשאל ככה, אם למכבי יש תקציב עמוק, האם אתה יכול להיות בטוח שמכבי לא היו מביאים את האניקט ובמקומו היו מביאים שחקן שיותר מוכשר התקפית אבל פחות טוב באספקטים אחרים באותו מחיר?
אני לא.
לדעתי נמאס להם בפארמרים,רוצ'סטי, גאודלוק, צירבס ראד וכו'. באותה נשימה, קל יותר לבנות קבוצה תחרותית משחקנים עם אופי "לוחם" כשיש מגבלות תקציב.
הקטע ההזוי פה זה שרול אפילו לא נחשב שחקן הגנתי ולוחם. הציעו להאניקט הגלדיאטור 600 אלף דולר (דרש 800 אלף דולר), ולרול נתנו 500 אלף דולר.
04 יולי 2017, 01:44
toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:אתה שוב לא מבין את הפואנטה.
הבנתי למה לדעתך הם מחפשים את סוג השחקנים הזה רק ציינתי שזה שהם לא שילמו להאניקט 1.1 יורו לעונה אומר שהם מחפשים שחקנים נושכים ושורטים בגלל מגבלות התקציב.
אם נניח ומכבי מחפשת שחקנים נושכים ושורטים, אז אני לא לגמרי בטוח שהשחקנים שהוחתמו עד עכשיו עונים על ההגדרה הזאת.
אני אפילו לא בטוח שהשחקנים האלה עונים על ההגדרה של חיסכון תקציבי (או ירידה בתקציב).
זה אמנם עוד מאוד מוקדם, אבל אני לא רואה קו מנחה כזה או אחר בבניית הסגל, בטח ובטח שלא את ידו המכוונת של ספאחיה, שדי ברור שלא מכיר
מאוד מוקדם. טיוס, דיבלרתמאו, משעור שקרוב לסגירה במקום פניני ולאנדסברג כן מסמנים את הכיוון הזה. ג'ק כהן ורול( שלפי השמועות פחות טוב בהגנה לא. צריך לזכור שאתה גם לא יכול לבנות קבוצה שכל שחקן ושחקן כזה. בכל אופן צריך לחכות כדי לענות על השאלה הזו.
04 יולי 2017, 01:50
04 יולי 2017, 01:51
RomanR כתב:לפי יורוהופס יוביץ' קיבל הצעה ממכבי וקובאן, אך הוא כרגע נמצא ביוון שם הוא עבר בדיקות רפואיות באולימפיאקוס
04 יולי 2017, 01:53
04 יולי 2017, 01:54
toja27 כתב:RomanR כתב:לפי יורוהופס יוביץ' קיבל הצעה ממכבי וקובאן, אך הוא כרגע נמצא ביוון שם הוא עבר בדיקות רפואיות באולימפיאקוס
בטוח לקחת את זה מאיזה סרט קומדיה.
While the player has offers from Maccabi Tel Aviv and Lokomotiv Kuban and Olympiacos denied any kind of interest for him, the fact that he arrived in Greece in order to get tested can mean only one thing
04 יולי 2017, 01:56
04 יולי 2017, 02:07
RomanR כתב:toja27 כתב:RomanR כתב:לפי יורוהופס יוביץ' קיבל הצעה ממכבי וקובאן, אך הוא כרגע נמצא ביוון שם הוא עבר בדיקות רפואיות באולימפיאקוס
בטוח לקחת את זה מאיזה סרט קומדיה.
לא לא לא.While the player has offers from Maccabi Tel Aviv and Lokomotiv Kuban and Olympiacos denied any kind of interest for him, the fact that he arrived in Greece in order to get tested can mean only one thing
04 יולי 2017, 02:09
שועל כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:אתה שוב לא מבין את הפואנטה.
מאוד מוקדם. טיוס, דיבלרתמאו, משעור שקרוב לסגירה במקום פניני ולאנדסברג כן מסמנים את הכיוון הזה. ג'ק כהן ורול( שלפי השמועות פחות טוב בהגנה לא. צריך לזכור שאתה גם לא יכול לבנות קבוצה שכל שחקן ושחקן כזה. בכל אופן צריך לחכות כדי לענות על השאלה הזו.
משעור שומר הרבה פחות טוב ממה שמציירים כאן.
04 יולי 2017, 05:56
MTA2311 כתב:מקווה מאוד שיחתום שם
04 יולי 2017, 07:11
04 יולי 2017, 08:10
04 יולי 2017, 08:21
04 יולי 2017, 08:41
04 יולי 2017, 08:45
jol9 כתב:בינתיים עושה רושם שבכל זאת כן יש ניקוי אורוות מסויים.
סילבן, פניני, צירבס, אנדרו, מקל...
אני מעריך שמהישראלים ישאירו את שגב ויוגב (במידה ויתפשר על השכר) ומהזרים כנראה את מילר.
זה אומר - קבוצה חדשה לגמרי.
חבל רק שאת הקבוצה החדשה בונים קודם משחקני ספסל.
04 יולי 2017, 08:47
dod כתב:jol9 כתב:בינתיים עושה רושם שבכל זאת כן יש ניקוי אורוות מסויים.
סילבן, פניני, צירבס, אנדרו, מקל...
אני מעריך שמהישראלים ישאירו את שגב ויוגב (במידה ויתפשר על השכר) ומהזרים כנראה את מילר.
זה אומר - קבוצה חדשה לגמרי.
חבל רק שאת הקבוצה החדשה בונים קודם משחקני ספסל.
אין כסף. מחכים שיפלו מציאות.
04 יולי 2017, 08:57
jol9 כתב:רול הוא מציאה??
זה נשמע יותר שאבי היה חייב לדחוף פרוספקט לגרון של ספאחיה, עוד לפני שזה יבין שמדובר בבעל המקצוע הכי כושל בתולדות המועדון.
04 יולי 2017, 09:04