המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:אור..מה אנחנו חושבים על שחרור כל הסגל ובהתחשב בהחתמה של רול?
כי מצד אחד שחרור של כל הסגל זה מדהים. אבל רול באמת מעיד על חזרה על טעות סילי?
MTA2311 כתב:my man כתב:אור..מה אנחנו חושבים על שחרור כל הסגל ובהתחשב בהחתמה של רול?
אעדכן בהמשך בפרטי בדיוק מה אנחנו חושבים, אבל באופן כללי כרגע אני מפריד לחלוטין בין השחרור של הישראלים לרול. השחרור מבחינתי מוצדק, להחתמה של רול עדיין לא מצאתי הסבר.
toja27 כתב:הפייסבוק זועק על השחרור של אוחיון.
שמואל1 כתב:ניקוי אורוות מטורף של מכבי. לא זוכר מתי בפעם האחרונה החליפו את כל הסגל הישראלי, כולל סמלים ושחקנים ותיקים.
my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:אור..מה אנחנו חושבים על שחרור כל הסגל ובהתחשב בהחתמה של רול?
אעדכן בהמשך בפרטי בדיוק מה אנחנו חושבים, אבל באופן כללי כרגע אני מפריד לחלוטין בין השחרור של הישראלים לרול. השחרור מבחינתי מוצדק, להחתמה של רול עדיין לא מצאתי הסבר.
קטע, זה בדיוק מה שגם אני חושב!
my man כתב:toja27 כתב:הפייסבוק זועק על השחרור של אוחיון.
נשמע כמו אוי אוי אוי...
יאללה כל הסגל הזה כשל במשך שלוש שנים רצופות...לא הגיע להם להישאר גם בעונה הקודמת..
reuelc כתב:בוא נודה על האמת; מקל מעולם לא היה שחקן כדורסל(לא ברור לי איך אנשים הולכים להיות כדורסלנים בלי לדעת לקלוע),ואוחיון בשיאו לא הזיק לקבוצה, ורוב הזמן מכבי נתקעה עם הבינוניות שלו.
arel123 כתב:reuelc כתב:בוא נודה על האמת; מקל מעולם לא היה שחקן כדורסל(לא ברור לי איך אנשים הולכים להיות כדורסלנים בלי לדעת לקלוע),ואוחיון בשיאו לא הזיק לקבוצה, ורוב הזמן מכבי נתקעה עם הבינוניות שלו.
מקל שחקן מעולה, פשוט הוא לא מתאים לקבוצה הזאת
arel123 כתב:reuelc כתב:בוא נודה על האמת; מקל מעולם לא היה שחקן כדורסל(לא ברור לי איך אנשים הולכים להיות כדורסלנים בלי לדעת לקלוע),ואוחיון בשיאו לא הזיק לקבוצה, ורוב הזמן מכבי נתקעה עם הבינוניות שלו.
my man כתב:arel123 כתב:reuelc כתב:בוא נודה על האמת; מקל מעולם לא היה שחקן כדורסל(לא ברור לי איך אנשים הולכים להיות כדורסלנים בלי לדעת לקלוע),ואוחיון בשיאו לא הזיק לקבוצה, ורוב הזמן מכבי נתקעה עם הבינוניות שלו.
מקל לא מעולה! מקל שחקן שיכול להיות טוב לקבוצות קטנות עם שאיפות קטנות..
למשל חיפה..
יודע מה אולי אפילו לקבוצת דרג 2 ביורוקאפ..
הוא חייב להוביל מבחינתו והוא לא טוב יותר משום שחקן מוביל בדרגים האלה של אירופה..הוא טוב לליגה הישראלית בקבוצה קטנה..
arel123 כתב:שחקן מעולה לקבוצות שהוא מתאים להם, ביורוקאפ הוא יכול להצליח ובקבוצה אמצע טבלה בישראל (חיפה למשל) הוא גם יכול להצליח
למכבי הוא לא מתאים נקודה .
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים